Vlooien bestrijden in huis

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Vlooien bestrijden? Wij komen snel bij u langs!

  • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Vlooien in huis? Wij helpen u snel van uw vlooienplaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Vlooien bestrijden doen wij dagelijks in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 

Vlooien bestrijden in huis: gronding en snel!

vlooien bestrijdenU bent bij bestrijdingsdienst.nl aan het juiste adres als het gaat om vlooien bestrijden in huis. Het is alom bekend dat vlooien één van de meest hardnekkige ongedierte is om te bestrijden. Allereerst is de vlo in staat om tot twee jaar in rustte te blijven nadat het als kleine larf is geboren. Daarnaast zijn vlooien in staat zich op vele plekken binnen een huishouden zich te verstoppen. Zo komen ze voor in de bank, uw bed, stoelen en in de vloerbedekking. Kortom, hebt u vlooien in huis dan kunt u het beste een professionele vlooienbestrijder inhuren. Onze specialisten staan dagelijks klaar om dit ongedierte te bestrijden. Vlooien bestrijden in huis is waar onze specialisten dagelijks voor klaar staan. Bel direct 085 – 0290 770 voor een afspraak!

Vlooien in huis?

Heeft u vlooien in huis? Blijf dan vooral kalm, vlooien zijn ten opzichte van vroeger veel minder gevaarlijk. Rond de middeleeuwen zorgde de vlo nog regelmatig voor de builenpest. Dat is gelukkig tegenwoordig wel anders. Hoewel de vlo nog steeds een drager kan zijn van verschillende parasieten zoals de lintworm en verschillende soorten bacteriën zorgen vlooien meestal alleen maar voor overlast. Vlooien in huis geven echter wel een onhygiënisch gevoel en daar willen de meeste mensen snel van af. Je wil dan ook dat een professionele bestrijder snel de vlooienplaag bestrijden komt.

Vlooienplaag bestrijden

Is er één vlo aanwezig, dan volgen er meer en vormt zich al gauw een ware plaag. Kleine springende beestjes die voor jeuk en ellende zorgen. Hieronder staan verschillende symptomen die horen bij een vlooienplaag.

  1. U ziet vlooien – kleine roodbruine beestjes, zo kan je vlooien het beste omschrijven. Het zijn razendsnelle kleine insecten die zich tegoed doen aan bloed van dieren én mensen.
  2. Huisdieren – een nare bijkomstigheid van het houden van huisdieren zijn vlooien. Vooral de bekende katten vlo en de hondenvlo komen met regelmaat voor in huishoudens. Een signaal dat uw huisdier last heeft van dit ongedierte is dat het zichzelf veel en vaak krabt. Bij dit signaal raden we u aan de huid van uw hond of kat goede te controleren op klein beestjes.
  3. Bulten – een signaal dat u reeds gebeten bent door een vlo. Kleine rode bulten op onverklaarbare locaties op uw huid. Vaak zijn dunne huidlagen zoals de voeten, knieholten en hoofdhuid het slachtoffer van dit insect.
  4. Jeuk – als een vlo bijt en uw bloed heeft opgezogen, laat hij een klein beetje gif achter. Dit gif zorgt voor jeuk en rode bulten. Heeft u hier last van, heeft u huisdieren en ziet u met regelmaat kleine beestjes rondlopen? Dan staan alle signalen op rood en kunt het beste een professionele ongediertebestrijder inschakelen om u vlooien te bestrijden.

Efficiënt vlooien in huis bestrijden

De kracht van de specialisten van bestrijdingsdienst.nl is de jaren lange ervaring in vlooienbestrijding. Vlooien in huis bestrijden is inmiddels ons specialisme. Na een grondige inspectie en het aanbrengen van natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen heeft u in de meeste gevallen geen last meer van vlooien. Onze behandeling zorgt er voor dat zowel de vlooien als de eitjes worden bestreden. Zo krijgt u geen last van een nieuwe vlooienplaag. Daarnaast geven onze experts u tips die bijdragen aan het voorkomen van een nieuwe plaag. Wilt u dat wij bij u vlooien in huis bestrijden, neem dan contact met ons op.

Bedvlooien bestrijden

Bedvlooien moet je niet verwarren met bedwantsen. Beide insecten komen voor in huis en kunnen voor veel overlast zorgen. Waar bedwansten voornamelijk in bedden en banken voorkomen, zo zijn vlooien meer geneigd zich door het hele huis te verspreiden. Met name huizen met vloerbedekking zijn vaak slachtoffer van een vlooienplaag. Maar vergis je niet, geen enkel huis is veilig voor vlooien. Zijn het nu bedwantsen, vlooien of bedvlooien, bestrijden is een noodzaak want er mee blijven zitten is vies.

Vlooien verwijderen

Vlooien verwijderen moet grondig gebeuren. De gehele woning of bedrijfspand dient aangepakt te worden en de kosten hiervan hangen samen met de omvang van de ruimte. Als u besluit om met ons in zee te gaan dan wordt u verzocht om tijdelijk de woning te laten om de ongediertebestrijder zijn werk te laten doen. Vlooien verwijderen gaat helaas niet vanzelf, een gedegen behandeling is vereist.

Kosten vlooienbestrijding

De kosten van vlooienbestrijding zijn afhankelijk van de omvang van de plaag. Nadat u de bestrijdingsdienst heeft gebeld staan wij snel bij u op de stoep. Hoe dan ook, de kosten voor het bestrijden van vlooien zijn altijd lager dan de kosten die een échte vlooienplaag uiteindelijk kan opleveren. In de meeste gevallen kunnen wij vooraf een nauwkeurige inschatting maken van de kosten. Deze krijgt u telefonisch te horen.

Wat moet professionele vlooienbestrijding in huis kosten?

Wat moet professionele vlooienbestrijding in huis kosten? Bel direct 085 – 0290 770 of gebruik ons contactformulier voor het maken van een afspraak en een indicatie van de kosten. U kunt het vlooien bestrijden gerust overlaten aan de professionals van bestrijdingsdienst.nl!

adminVlooien bestrijden in huis