Vlooien bestrijden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Vlooien bestrijden in huis? Wij maken een einde aan elke vlooien plaag

vlooien bestrijden in huis

Vlooien zijn een klein en vervelend ongedierte die huisdieren en huizen kunnen besmetten. In de meeste gevallen krijg je last van vlooien, omdat je huisdier (zoals een hond of kat) in aanraking is geweest met een ander dier dat vlooien heeft. De vlo kan tot wel 50 à 80 cm ver springen en dit gemakkelijk meerdere keren herhalen. Wanneer je er niet tijdig achterkomt dat je huisdier vlooien heeft, kun je binnen de kortste keren een plaag in je huis hebben. Vlooien planten zich helaas super snel voort. Eén vrouwtjesvlo kan binnen een maand voor wel 25.000 nakomelingen zorgen. Dus heb je last van vlooien in jouw huis en wil je deze niet zelf bestrijden, maar overgaan tot professionele vlooienbestrijding? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Onze professionals helpen je snel en duurzaam met het bestrijden van vlooien.

 • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
 • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
 • Ontvang een offerte op maat
 • Geen voorrijkosten

Voor professionele vlooi bestrijding zetten wij ons dagelijks in, in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Direct naar:

Zelf aan de slag of een vakman van Bestrijdingsdienst.nl inschakelen?

We raden aan om een vakman in te schakelen. Doordat wij jarenlange ervaring hebben, dagelijks vlooien bestrijden, gebruik maken van professionele bestrijdingsmiddelen en preventief advies geven, kunnen wij garanderen dat je binnen de kortste keren van jouw vlooienplaag af bent. Wanneer je zelf aan de slag gaat, ben je in de meeste gevallen niet in één keer van de plaag af. Dit komt doordat de huis-tuin-en-keukenmiddelen niet net zo effectief zijn als de middelen die wij gebruiken. Je bestrijdt slechts een deel van de vlooien, omdat je verschillende besmette plekken in huis vergeet te behandelen. Daarnaast neem je ook geen preventieve maatregelen om bestrijding in de toekomst te voorkomen.

Het bestrijden van dit ongedierte dien je echt aan te pakken bij de oorzaak. Wanneer je alleen je hond of kat een vlooienband omdoet en behandelt met vlooienshampoo, is dat in de meeste gevallen niet genoeg. Een vlooi heeft zich al lang laten vallen op verschillende plekken in jouw huis, waardoor er op deze plekken al eitjes liggen. Ons advies: neem contact op met een lokale vlooienbestrijder, zoals Bestrijdingsdienst.nl. Wij hebben de juiste ervaring, kennis en bestrijdingsmiddelen om de vlooienplaag in zijn geheel aan te pakken.

Vlooien bestrijden in huis: grondig en snel!

Bij Bestrijdingsdienst.nl ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om vlooien bestrijden in huis. Het is alom bekend dat vlooien één van de hardnekkigste ongedierte is om te bestrijden. Allereerst is de vlo in staat om tot twee jaar in rustte te blijven nadat het als kleine larf is geboren. Daarnaast zijn vlooien in staat zich op vele plekken binnen een huishouden te verstoppen. Zo komen ze voor in de bank, op/in je bed, stoelen en in de vloerbedekking. Kortom, heb je last van vlooien in huis? Dan kun je het beste een professionele vlooienbestrijder inhuren. Onze specialisten staan dagelijks klaar om dit ongedierte te bestrijden. Vlooien bestrijden in huis is waar onze specialisten dagelijks voor klaar staan. Bel direct 085 – 0290 770 voor een afspraak!

Vlooien bestrijden in huis? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel van de vlooienplaag af!

Vlooien in huis?

Heb je vlooien in huis? Blijf dan vooral kalm, vlooien zijn vergeleken met vroeger veel minder gevaarlijk. Rond de middeleeuwen zorgde de vlo nog regelmatig voor de builenpest. Dat is gelukkig tegenwoordig wel anders. Hoewel de vlo nog steeds een drager kan zijn van verschillende parasieten, zoals de lintworm en verschillende soorten bacteriën, zorgen vlooien meestal alleen maar voor overlast. Vlooien in huis geven echter wel een onhygiënisch gevoel en daar willen de meeste mensen snel van af. Je wilt dan ook dat een vakman langs komt om z.s.m. de vlooienplaag te bestrijden.

Hoe kom ik erachter dat ik last heb van vlooien?

Is er één vlo aanwezig? Dan volgen er meer en zal er al gauw een ware plaag uit voorkomen. Kleine, springende beestjes die voor jeuk en ellende zorgen. Hieronder staan verschillende symptomen die horen bij een vlooienplaag.

 1. Je ziet vlooien – kleine roodbruine beestjes, zo kun je vlooien het beste omschrijven. Het zijn razendsnelle kleine insecten die zich tegoed doen aan bloed van dieren én mensen.
 2. Huisdieren – een nare bijkomstigheid van het houden van huisdieren zijn vlooien. Vooral de bekende kattenvlo en de hondenvlo komen met regelmaat voor in huishoudens. Een signaal dat je huisdier last heeft van dit ongedierte is dat het zichzelf vaak krabt. Bij dit signaal raden we je aan om de huid van je hond of kat goed te controleren op klein beestjes.
 3. Bulten – een signaal dat je gebeten bent door een vlo zijn kleine rode bulten op onverklaarbare locaties op de huid. Vaak zijn dunne huidlagen zoals de voeten, knieholten en hoofdhuid het slachtoffer van de beet van dit insect.
 4. Jeuk – als een vlo bijt en je bloed heeft opgezogen, laat hij een klein beetje gif achter. Dit gif zorgt voor jeuk en rode bulten.

Herken je één van bovenstaande signalen of heb je last van rode bulten of jeuk? Dan heb je zeer waarschijnlijk te maken met een vlooienplaag en kun je het beste een professionele ongediertebestrijder inschakelen om de vlooien te bestrijden.

Efficiënt en duurzaam vlooien in huis bestrijden

De kracht van onze specialisten is de jarenlange ervaring in vlooienbestrijding. Wanneer je last hebt van een vlooienplaag wil je deze vlooien natuurlijk graag bestrijden. Het kan daarnaast ook voorkomen dat de vlooien al in je bed zitten, omdat je huisdier op bed slaapt. Dan is het een kwestie van direct overgaan tot vlooien bestrijden in bed. Wij gaan geen vlooienplaag uit de weg! Na een grondige inspectie en het aanbrengen van natuurvriendelijke en effectieve bestrijdingsmiddelen, heb je in de meeste gevallen binnen een afzienbare tijd geen last meer van vlooien. Onze behandeling zorgt er voor dat zowel de vlooien als de eitjes worden bestreden. Zo krijg je geen last van een nieuwe vlooienplaag. Daarnaast geven onze experts tips die bijdragen aan het voorkomen van een nieuwe plaag. Je zou ook eerst zelf kunnen proberen t de vlo te bestrijden met de onderstaande tips.

Ik ben zeer tevreden over de diensten van bestrijdingsdienst.nl voor vlooienbestrijding. Rick heeft ons snel en grondig geholpen, waardoor we weer in alle rust van ons huis kunnen genieten zonder springende beestjes tegen onze benen. Bedankt Rick! | Burgemeester van Trichtlaan – Wilnis

7 tips hoe je vlooien zelf kunt bestrijden in huis

Over het algemeen is vlooien laten bestrijden de beste keuze. Mocht je zelf eerst vlooien willen bestrijden? Lees hieronder onze 7 zelfbestrijding tips:

1. Koop speciale vlooien spray

Wanneer je zelf aan de slag gaat, kun je speciale vlooienspray kopen. Er zijn drie soorten:

 1. Een antivlooienspray voor huisdieren.
 2. Een antivlooienspray voor beddengoed en banken etc.
 3. Een antivlooienspray voor muren en kieren.

Bedenk welke je van tevoren nodig hebt. En belangrijk om te weten: het zijn chemische middelen. Zorg daarom voor goede ventilatie in huis.

2. Vlooien bestrijden op je huisdier

Wanneer je er achter bent gekomen dat je hond of kat last heeft van vlooien, handel dan zo spoedig mogelijk, zodat het ongedierte geen kans heeft om in je bed of meubels te gaan zitten. Koop een speciale vlooienkam en een vlooienband. Daarnaast kun je je huisdier wassen met een speciale antivlooienshampoo, spray of tabletten.

3. Grondig stofzuigen en dweilen (meerdere keren)

Een vlooi legt overal eitjes die in naden en kieren van je huis kunnen gaan liggen. Stofzuig de vloer en plinten (meerdere keren) en gooi de stofzuigerzak direct weg. Dweil de vloer vervolgens met heet water (meerdere keren), zodat je zeker weet dat je alles hebt gedaan.

4. Vlooien verdrinken

Heb je door middel van een vlooienkam de vlooien van je huisdier gekamd, verdrink ze dan in bijvoorbeeld een pan met water of een diep bord. Doe er een beetje afwasmiddel bij, zodat je zeker weet dat de vlooien niet kunnen ontsnappen.

5. Vlooien in bed? Was besmet beddengoed op 60 graden

Heb je vlooien in bed of andere textielsoorten, zoals tapijten, gordijnen of vloerkleden? Was het dan tenminste op 60 graden. Dan weet je zeker dat je de vlooien dood. Het voordeel van wassen is dat je niet alleen de volwassen vlooien doodt, maar ook eitjes, poppen en larven. Mocht je textielsoorten hebben die niet geschikt zijn voor de wasmachine? Klop het dan heel goed uit en behandel het met een spray.

6. Gebruik azijn om vlooien te verjagen

Een vlo kan niet tegen de geur van azijn. Wij raden aan om 0.5 liter azijn te mengen met 0.5 liter water. Doe dit goedje in een spuitbus of dweil de vloer ermee. Belangrijk om te weten: de geur van azijn zal de vlooien niet doden, maar alleen wegjagen.

7. Neem contact op met een bestrijder

Wanneer je bovenstaande tips hebt geprobeerd, maar het toch niet lukt om van de vlo af te komen en je daardoor over wilt gaan op hardnekkige, professionele bestrijding? Neem contact met ons op, dan weet je zeker dat je binnen de kortste keren van de vlooienplaag af bent.

Vlooien verwijderen door jou lokale bestrijder

Vlooien verwijderen moet grondig gebeuren. De gehele woning of het bedrijfspand dient aangepakt te worden en de kosten hiervan hangen samen met de omvang van de ruimte. Wanneer je besluit om met ons in zee te gaan, word je verzocht om tijdelijk de woning te verlaten om de ongediertebestrijder zijn werk te laten doen. Vlooien verwijderen gaat helaas niet vanzelf, en het vereist een effectieve behandeling.

Wat kost vlooien bestrijden?

De kosten van vlooienbestrijding zijn afhankelijk van de omvang van de plaag. Nadat je ons hebt gebeld, staan we in de meeste gevallen al binnen 24 uur voor de deur om de plaag te inspecteren en snel over te gaan tot de bestrijding van vlooien. Hoe dan ook, de kosten voor het bestrijden van vlooien zijn altijd lager dan de kosten die een échte vlooienplaag uiteindelijk kan opleveren. In de meeste gevallen kunnen wij vooraf een nauwkeurige inschatting maken van de kosten. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

bestrijden van vlooien

Veelgestelde vragen over vlooien bestrijden

Wat zijn de gevolgen van een vlooienplaag in huis?

Een vlooienplaag kan leiden tot jeuk, rode bulten en ongemak, zowel voor huisdieren als voor mensen.

Kan ik zelf vlooien in huis bestrijden?

Ja, je kunt vlooien in huis bestrijden door grondig te stofzuigen, dweilen, vlooienspray te gebruiken en huisdieren te behandelen met een vlooienkam, vlooienband en vlooienshampoo. Echter, om direct van de vlooienplaag verlost te zijn, is het aan te raden om een professionele bestrijder in te schakelen.

Wat te doen als ik vlooien in mijn bed heb?

Als je vlooien in je bed hebt, was dan het beddengoed op minstens 60 graden Celsius om vlooien en hun eitjes te doden.

adminVlooien bestrijden