Vlooien bestrijden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Vlooien bestrijden? Wij maken een einde aan elke vlooien plaag

Hoe bestrijden van vlooien

Heb je last van vlooien in je huis en wil je de vlo bestrijden? Wacht vooral niet af, maar neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen je professioneel en duurzaam met de vlooienbestrijding.

 • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
 • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
 • Ontvang een offerte op maat

Voor professionele vlooi bestrijding zetten wij ons dagelijks in, in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Vlooien bestrijden in huis: gronding en snel!

Bij bestrijdingsdienst.nl ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om vlooien bestrijden in huis. Het is alom bekend dat vlooien één van de meest hardnekkige ongedierte zijn om te bestrijden. Allereerst is de vlo in staat om tot twee jaar in rustte te blijven nadat het als kleine larf is geboren. Daarnaast zijn vlooien in staat zich op vele plekken binnen een huishouden zich te verstoppen. Zo komen ze voor in de bank, op/in je bed, stoelen en in de vloerbedekking. Kortom, heb je last van vlooien in huis? Dan kun je het beste een professionele vlooienbestrijder inhuren. Onze specialisten staan dagelijks klaar om dit ongedierte te bestrijden. Vlooien bestrijden in huis is waar onze specialisten dagelijks voor klaar staan. Bel direct 085 – 0290 770 voor een afspraak!

Vlooien bestrijden in huis? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel van de vlooienplaag af!

Vlooien in huis?

Heb je vlooien in huis? Blijf dan vooral kalm, vlooien zijn ten opzichte van vroeger veel minder gevaarlijk. Rond de middeleeuwen zorgde de vlo nog regelmatig voor de builenpest. Dat is gelukkig tegenwoordig wel anders. Hoewel de vlo nog steeds een drager kan zijn van verschillende parasieten, zoals de lintworm en verschillende soorten bacteriën, zorgen vlooien meestal alleen maar voor overlast. Vlooien in huis geven echter wel een onhygiënisch gevoel en daar willen de meeste mensen snel van af. Je wilt dan ook dat een vakman langs komt om z.s.m. de vlooienplaag te bestrijden.

Vlooienplaag bestrijden

Is er één vlo aanwezig, dan volgen er meer en vormt zich al gauw een ware plaag. Kleine springende beestjes die voor jeuk en ellende zorgen. Hieronder staan verschillende symptomen die horen bij een vlooienplaag.

 1. Je ziet vlooien – kleine roodbruine beestjes, zo kan je vlooien het beste omschrijven. Het zijn razendsnelle kleine insecten die zich tegoed doen aan bloed van dieren én mensen.
 2. Huisdieren – een nare bijkomstigheid van het houden van huisdieren zijn vlooien. Vooral de bekende katten vlo en de hondenvlo komen met regelmaat voor in huishoudens. Een signaal dat je huisdier last heeft van dit ongedierte is dat het zichzelf veel en vaak krabt. Bij dit signaal raden we je aan om de huid van je hond of kat goed te controleren op klein beestjes.
 3. Bulten – een signaal dat je reeds gebeten bent door een vlo. Kleine rode bulten op onverklaarbare locaties op de huid. Vaak zijn dunne huidlagen zoals de voeten, knieholten en hoofdhuid het slachtoffer van dit insect.
 4. Jeuk – als een vlo bijt en je bloed heeft opgezogen, laat hij een klein beetje gif achter. Dit gif zorgt voor jeuk en rode bulten. Heb je hier last van, heb je huisdieren en ziet je met regelmaat kleine beestjes rondlopen? Dan staan alle signalen op rood en kunt het beste een professionele ongediertebestrijder inschakelen om de vlooien te bestrijden.

Efficiënt vlooien in huis bestrijden

De kracht van de specialisten van bestrijdingsdienst.nl is de jaren lange ervaring in vlooienbestrijding. Wanneer je last hebt van een vlooienplaag wil je deze vlooien in huis bestrijden, daarnaast kan het voorkomen dat de vlooien al in je bed zitten, dan moet je vlooien bestrijden in bed. Wij gaan geen vlooienplaag uit de weg. Na een grondige inspectie en het aanbrengen van natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen heb je in de meeste gevallen geen last meer van vlooien. Onze behandeling zorgt er voor dat zowel de vlooien als de eitjes worden bestreden. Zo krijg je geen last van een nieuwe vlooienplaag. Daarnaast geven onze experts tips die bijdragen aan het voorkomen van een nieuwe plaag. Daarnaast kun je eerst proberen om de vlo te zelf te bestrijden met onderstaande tips. Wil je liever een specialist, neem dan contact met ons op.

7 tips wat je zelf kun doen tegen vlooien

Over het algemeen is vlooien laten bestrijden de beste keuze. Dan dien je zelf geen doe-het-zelf-middellen te kopen en een bestrijder heeft vaak betere bestrijdingsmiddelen die je niet kunt kopen in doe-het-zelfzaken, zoals de Gamma en Praxis. Mocht je toch zelf willen proberen, dan staan hieronder een aantal tips:

1. Koop speciale vlooien spray

Wanneer je zelf aan de slag gaat, kun je speciale vlooienspray kopen. Er zijn drie soorten:

  1. Een anti-vlooi spray voor huisdieren
  2. Een anti-vlooi spray voor beddengoed en banken etc.
  3. Een anti-vlooi spray voor muren en kieren.

Bedenk dus welk je van tevoren nodig heb. En belangrijk om te weten – het zijn chemische middelen. Zorg dus voor goede ventilatie in huis.

2. Vlooien bestrijden op je huisdier

Wanneer je er achter bent gekomen dat je hond of kat last heeft van vlooien, handel dan zo spoedig mogelijk, zodat het ongedierte geen kans heeft om in je bed of meubels te gaan zitten. Koop een speciale vlooienkam en een vlooienband. Daarnaast kun je je huisdier wassen met een speciale antivlooi shampoo, spray of tabletten.

3. Grondig stofzuigen en dweilen (meerdere keren)

Een vlooi legt overal eitjes die in naden en kieren van je huis kunnen gaan liggen. Stofzuig de vloer en plinten (meerdere keren) en gooi de stofzuigerzak direct weg. Dweil de vloer vervolgens met heet water (meerdere keren), zodat je zeker weet dat je alles hebt gedaan.

4. Vlooien verdrinken

Heb je door middel van een vlooienkam de vlooien uit je huisdier gehaald, verdrink ze dan in bijvoorbeeld een pan met water of een diep bord. Doe er een beetje afwasmiddel bij, zodat je zeker weet dat de vlooien niet kunnen ontsnappen.

5. Vlooien in bed? Was besmet beddengoed op 60 graden

Heb je vlooien in bed of andere textielsoorten, zoals tapijten, gordijnen of vloerkleden. Was het dan tenminste op 60 graden. Dan weet je zeker dat je de vlooien dood. Het voordeel van wassen is dat je niet alleen de volwassen vlooien doodt, maar eitjes, poppen en larven. Mocht je textielsoorten hebben die niet geschikt zijn voor de wasmachine? Klop het dan heel goed en behandel het met een spray.

6. Gebruik azijn om vlooien te verjagen

Een vlo kan niet tegen de geur van azijn. Wij raden aan om 0.5 liter azijn te mengen met 0.5 liter water. Doe dit goedje in een spuitbus of dweil de vloer ermee. Belangrijk om te weten. De geur van azijn zal de vlooien niet doden, alleen wegjagen. De geur van azijn zal de vlooien wegjagen, maar niet doden.

7. Neem contact op met een bestrijder

Wanneer je bovenstaande tips hebt geprobeerd, maar lukt het toch niet om van de vlo af te komen en wil je nu gaan voor hardnekkige, professionele bestrijding? Neem contact op ment ons, dan weet je zeker dat je binnen de kortste keren van de vlooienplaag af bent.

Bed vlooien bestrijden

Bed vlooien moet je niet verwarren met bedwantsen. Beide insecten komen voor in huis en kunnen voor veel overlast zorgen. Waar bedwansten voornamelijk in bedden en banken voorkomen, zo zijn vlooien meer geneigd zich door het hele huis te verspreiden. Met name huizen met vloerbedekking zijn vaak slachtoffer van een vlooienplaag. Maar vergis je niet, geen enkel huis is veilig voor vlooien. Zijn het nu bedwantsen, vlooien of bedvlooien, bestrijden is een noodzaak want er mee blijven zitten is vies.

Vlooien verwijderen

Vlooien verwijderen moet grondig gebeuren. De gehele woning of bedrijfspand dient aangepakt te worden en de kosten hiervan hangen samen met de omvang van de ruimte. Als je besluit om met ons in zee te gaan dan word je verzocht om tijdelijk de woning te laten om de ongediertebestrijder zijn werk te laten doen. Vlooien verwijderen gaat helaas niet vanzelf, een gedegen, effectieve behandeling is vereist.

Wat kost kost vlooienbestrijding?

De kosten van vlooienbestrijding zijn afhankelijk van de omvang van de plaag. Nadat je ons hebt gebeld, staan we in de meeste gevallen al binnen  24-uur voor de deur. Hoe dan ook, de kosten voor het bestrijden van vlooien zijn altijd lager dan de kosten die een échte vlooienplaag uiteindelijk kan opleveren. In de meeste gevallen kunnen wij vooraf een nauwkeurige inschatting maken van de kosten. Deze krijg je telefonisch te horen.

bestrijding van vlooien

adminVlooien bestrijden