Duivenoverlast? Duiven verjagen!

030 3040 124

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Duivenoverlast? Wij helpen u van de duivenplaag af!

 • Bel 085 – 0290 760 of neem direct contact op
 • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
 • Binnen 24 uur nemen wij contact met u op
 • Wij helpen u snel van uw duivenplaag af
 • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks duiven in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Duivenoverlast bestrijding: snel en efficiënt

Bent u op zoek naar oplossingen op het gebied van duivenoverlast of andere ongediertebestrijding? Wij nemen binnen 24 uur contact op. Het enige wat u hoeft te doen is te bellen met 085 – 0290 760 of online contact met ons op te nemen. Zo helpen wij uw snel van uw duivenplaag af. We beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van het bestrijden van (ongedierte)plagen en onze gecertificeerde professionals staan elke werkdag voor u klaar.

Hoe herkent u een duivenplaag?

De duif is een van de meest voorkomende vogels in Nederland en kan helaas nogal voor veel overlast zorgen. Duiven maken behoorlijk wat rommel en zijn in staat huizen of bedrijfspanden flink te beschadigen. Dat doen ze door bijvoorbeeld de dakgoot te blokkeren of de pannen van het dak los te wrikken. Daarnaast bevatten de uitwerpselen van duiven allerlei bacteriën die ziektes bij mensen kunnen veroorzaken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een longontsteking of een ontsteking aan de dikke darm. Er kan sprake zijn van een duivenplaag als u:

  • steeds maar weer vogelgeluiden blijft horen;u aan de gang blijft met het verwijderen van duivenpoep;
  • een nest uw dakgoot of afvoer blokkeert.
  • last heeft van mijten of vogelmijt

De kosten van duivenoverlast bestrijding

Wilt u een einde maken aan de overlast van duiven en wilt u weten wat de kosten van duivenoverlast bestrijding zijn? Dat is afhankelijk van de grootte van het pand waar u gevestigd bent en de hoeveelheid duiven die er bij uw pand aanwezig zijn. Hoe groter het aantal duiven is, hoe meer duivenweringen er door ons geplaatst moeten worden. We komen daarom altijd eerst de situatie opnemen waarna we voor u een nauwkeurige inschatting kunnen maken van de kosten. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en kan de effectieve duivenoverlast bestrijding beginnen.

Hoe bestrijden we uw duivenplaag?

We maken gebruik van duivenweringen in onze strijd tegen uw duivenoverlast. De bestrijding vindt plaats in de vorm van speciale pinnen en netten door onze gecertificeerde duivenbestrijders. Deze pinnen en netten zorgen ervoor dat de duiven niet meer in of op uw pand kunnen landen, rusten of een nestje bouwen. Daarnaast helpt het ook om andere vogels als spreeuwen en meeuwen van uw dak te weren. Ook doen wij aan optische wering van duiven. Als u hierin interesse heeft, vraag hier dan naar als u ons belt.

Bent u overtuigd van onze werkwijze of wilt u van ons een prijsopgaaf ontvangen voor het bestrijden van uw duivenplaag? Neem dan contact met ons op zodat wij zo snel mogelijk aan de slag kunnen met uw duivenoverlast bestrijding.

adminDuivenoverlast? Duiven verjagen!