Ongedierte-vrij verklaring verkrijgen

085 0290 770

Ongedierte-vrij verklaring

Eén van de diensten van bestrijdingsdienst Van der Velden is het verzorgen van een ongedierte-vrij verklaring van bedrijfspanden en woningen. We werken bijvoorbeeld voor makelaars die voor huizenkopers een garantie willen afgeven dat het huis ongedierte vrij is. Alle onze bevindingen van een ruimte worden samengevat in een inspectierapport. Hierbij krijgt u ook tips om het huis of bedrijfspand ongedierte vrij te houden.

Controle op ongedierte voor huiseigenaren

Bestrijdingsdienst Van de Velden zorgt ervoor dat uw huis ongedierte-vrij is. Daarnaast geven wij u tips om dit zo te houden. Wij controleren uw huis op de meest voorkomende ongedierte en garanderen een ongedierte-vrij huis na inspectie. Wij controleren op de meest voorkomende ongedierte waaronder houtwormen, boktorren, muizen, ratten en zilvervisjes.

Ongedierte inspectie voor makelaars

Een ongedierte plaag in een huis maakt het onverkoopbaar. Om deze reden werken wij veelvuldig samen met makelaars. Wij doen de controle op ongedierte waardoor de makelaar het huis beter weet te verkopen. De verkopende partij ontvangt na inspectie een verklaring dat het huis ongedierte vrij is. Bent u geïnteresseerd in een langdurige samenwerking, neem dan contact met ons op.

Ongedierte inspectierapport

Wij stellen na de controle een rapport op waarin alle bevindingen worden beschreven. Mocht er een ongedierteplaag aanwezig zijn dan kunnen wij daar direct actie op ondernemen. We zorgen er voor dat het huis wordt ontdaan van ongedierte. Dit kan al binnen een dag.

Controle op ongedierte aanvragen

Direct een controle op ongedierte? Neem dan contact met ons op. Voor de overige vragen over de ongedierte-vrij verklaring van uw huis kunt u ons gerust bellen. We controleren en bestrijden dagelijks ongedierte in een groot deel van midden Nederland. Bel ons op 085 – 0290 760 of neem contact met ons op.

adminOngedierte-vrij verklaring verkrijgen