Ongediertebestrijding voor bedrijven

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ongediertebestrijding voor jouw bedrijf

 • Preventieve ongediertebestrijding voor jouw bedrijf op maat
 • Effectieve bestrijding voor een gunstige prijs
 • Monitoring en sturing op basis van ongedierte data

Als bedrijf wil je dat de zaken goed geregeld zijn en de risico’s zo veel mogelijk vermijden. Veel bedrijven hebben ongevraagd last van ratten, muizen, vogels, bedwantsen en ander ongedierte. Niet alleen de voorraad, maar ook de reputatie van jouw bedrijf staat op het spel. Daarom wil je preventief kunnen handelen en zo veel mogelijk risico’s uitsluiten.

Heb je last van ongedierte binnen jouw bedrijf? Neem contact op met ons!

bedrijven ongediertebestrijden

Het is elke ondernemer zijn nachtmerrie. Ongedierte binnen het bedrijf. Wanneer je hier last van hebt, moet je vooral niet afwachten en direct contact met ons opnemen. Dankzij op maat gemaakte servicecontracten helpen onze professionals jouw bedrijf af van het ongedierte en nemen we verschillende preventiemaatregelen.

 • Bel 085-0290770 of vul het contactformulier onder aan de pagina in
 • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
 • Ontvang een offerte op maat

Voor professionele ongediertebestrijding binnen bedrijven zetten wij ons dagelijks in, in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Ongediertebestrijding binnen jouw bedrijf? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je af van het probleem!

Ongediertepreventie voor uw bedrijf

Ongediertebestrijding Van der Velden verzorgt voor grote en kleine bedrijven de ongediertebestrijding. Uiteraard komen wij langs als er sprake is van een plaag of acute noodzaak. Maar dan is het kwaad in de meeste gevallen al geschied met mogelijke reputatieschade aan je bedrijf.

Liever voorkomen wij een ongedierteplaag. Zoals het spreekwoord luidt: voorkomen is beter dan genezen, wat zeker geldt bij ongediertebestrijding. Afhankelijk van je situatie komen wij op maandelijkse basis bij je langs om te controleren op ongedierte. Wij maken daarbij gebruik van een all scan, waarbij we het inzichtelijk maken waar en wanneer wij ergens zijn langsgekomen.

Wil je het nog professioneler aanpakken? Dan is het zelfs mogelijk om de hoeveelheid ongedierte te monitoren. Met de nieuwste technologieën kunnen wij de afname in ongedierte voor je in kaart brengen.

Elk jaar beschermt tegen bedrijfsongedierte

De meeste bedrijven, zoals restaurants, cafés, bakkers, slagers, en andere kiezen voor een jaarlijks servicecontract, zodat jouw bedrijf het gehele jaar preventief beschermd is tegen ongedierte. Je kunt kiezen hoe vaak wij per jaar langskomen. De meeste bedrijven kiezen voor een servicecontract van tussen de 8 en 12x per jaar.

Kan mijn bedrijf een boete krijgen?

Tijdens de servicebezoeken controleert onze ongediertebestrijder de huidige situatie binnen je bedrijf, vervangt wat nodig is en bekijkt de activiteit van het ongedierte. Dit is zeer belangrijk, want als je klanten of de gemeente erachter komt dat je last hebt van ongedierte, dan kan de gemeente je bedrijf sluiten voor een x aantal weken, dan heb je de tijd om het ongedierteprobleem aan te pakken en op te lossen. Vaak krijg je helaas ook nog een boete erbij.

Als er vervolgens nog een keer ongedierte binnen je bedrijf wordt aangetroffen, kan de gemeente het pand zelfs voor maanden sluiten en kun je een nog hogere boete verwachten. Komt de gemeente een derde keer erachter dat je last hebt van ongedierte, dan kunnen ze zelfs de zaak volledig sluiten.

Het is daarom van belang om ongedierte niet te ligt op te nemen en als je er last van hebt, ben je dus genoodzaakt om hier wat aan te doen. Wij komen altijd vrijblijvend bij je langs voor een eerste inspectie. En kunnen, wanneer nodig, direct overgaan op ongediertebestrijding en preventie binnen je bedrijf. Afhankelijk van het ongedierte plaatsen wij vallen en lokazen en voeren wij andere preventieve acties door. Daarnaast geven wij je advies over de hygiëne. Zelf dien je ook je bedrijf goed schoon te houden.

Wanneer je kiest voor een servicecontract van Bestrijdingsdienst.nl, ben je bijna maandelijks (afhankelijk voor wel servicecontract je kiest) op de hoogte van de eventuele bedrijfsgerelateerde ongedierteproblemen. Bovendien laat je zien dat je ongedierte serieus neemt. Onze ervaren specialisten kunnen de eerste signalen van ongedierte bij bedrijven gemakkelijk herkennen en zien vaak meer dan wat je als bedrijfseigenaar of manager ziet.

ongediertebestrijding en preventie voor bedrijven

Welke ongediertes komen voor binnen een bedrijf?

Dat hangt ervan af in welke bedrijfssector je actief bent. Ben je bijvoorbeeld actief in de textielindustrie, dan zijn motten de grootste boosdoeners. Ben je eigenaar van een café of restaurant en werk je met eten? Dan zijn ratten en muizen het grootste probleem.

Ongediertebestrijding bedrijven

Elk bedrijf heeft de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat klanten en personeel in een veilige en schone omgeving kunnen opereren. Echter, voor elke branche gelden verschillende regels en zijn de omstandigheden anders. Je vindt hieronder voorbeelden van branches waar wij voor werken. Staat je bedrijfssector er niet bij? Geen nood, wij hebben voor elk vakgebied een oplossing.

 • Agrarische sector
 • Beheer van gebouwen en VVE’s
 • Bouwsector
 • Brood en banketbakkers
 • Detailhandel
 • Farmaceutische industrie
 • Gezondheidszorg
 • Hotels & Hostels
 • Horeca (restaurants & cafés)
 • Kantoren en Werkplekken
 • Musea
 • Logistiek
 • Openbare ruimte en Gemeenten
 • Retail
 • Scholen en onderwijs
 • Voedingsmiddelenindustrie

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Ongediertebestrijding van der Velden biedt? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op het nummer: 085 0290 770.

adminOngediertebestrijding voor bedrijven