Motmuggen bestrijden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Motmuggen bestrijden binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw motmuggen af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks motmuggen in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 

Motmuggen bestrijden: snel en efficiënt

Last van motmuggen in uw woning of bedrijfspand en bent u op zoek naar professionals in motmuggen bestrijden? Schakel ons dan in en wij komen binnen 24 uur naar u toe. Het enige dat u hoeft te doen is bellen naar 085 – 0290 770 of hier uw gegevens in te vullen. Zo bent u snel verlost van uw motmuggenplaag. U krijgt vooraf een duidelijke prijsopgaaf zodat u precies weet waar u aan toe bent als u ons uw motmuggen bestrijden laat.

Wat zijn motmuggen?

Motmuggen worden ook wel motvliegjes of rioolvliegjes genoemd en het zijn zeer kleine insecten die zo’n 1 tot 6 millimeter groot worden. Ze zijn te herkennen aan de behaarde vleugels die groter zijn dan hun lichaam. Motmuggen komen vooral voor in steden, met name bij warm weer. Motmuggen vindt u terug in afvoergoten, regenpijpen, afvalwater, onder bloembakken en ga zo maar door. Binnenshuis treffen we de motmuggen vaak aan bij de afvoeren van douche, toilet en wasbak.

Hoe herkent u een motmuggenplaag?

De grootste kans op een motmuggenplaag is tijdens warme en natte zomers. Wat opvalt aan motmuggen is dat ze niet ver kunnen vliegen (ze overbruggen maximaal 1 tot 1,5 meter per vliegbeurt). Hierdoor blijven ze vaak dichtbij de bron zitten waar ze op afgekomen zijn. Van een afstand lijken ze op een stoffig en klein, donker driehoekje. Een plaag kan heel snel ontstaan want de vrouwtjes kunnen op een dag wel 200 eitjes leggen.

Zo gaat motmuggen bestrijden in zijn werk

Bij het motmuggen bestrijden is het allereerst van belang om de bron te vinden van de plaag. Aangezien de motmuggen meestal niet zo ver van die bron verwijderd zijn, is die meestal eenvoudig te vinden. Daarna is het een kwestie van het beschikken over de juiste vakkennis en het gebruik van de juiste bestrijdingsmiddelen. Daar bent u bij onze professionals uiteraard voor aan het juiste adres. Wij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van motmuggen bestrijden.

De kosten van motmuggenbestrijding

Wilt u weten wat de kosten van motmuggen bestrijden door Ongediertebestrijding Van der Velden? Dit is grotendeels afhankelijk van de grootte van de ruimte en de ernst van de plaag. Uiteraard krijgt u nadat wij de ruimte hebben opgenomen van ons eerst een prijsopgaaf. Wij rekenen bij onze werkzaamheden geen voorrijkosten.

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wil ontvangen of als u onze professionals op het gebied van motmuggen bestrijden inschakelen wil.

adminMotmuggen bestrijden