Tapijtkever bestrijden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Tapijtkever bestrijden? Binnen 24 uur komen wij langs!

  • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Tapijtkever bestrijding binnen 24 uur
  • Tapijtkevers in huis? Wij helpen u snel van uw plaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Tapijtkever bestrijden doen wij in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 

Tapijtkever bestrijden: snel en efficiënt

Heeft u last van de tapijtkever en bent u op zoek naar een deskundige partij die snel en efficiënt deze tapijtkever bestrijden kan? Schakel ons dan in en wij komen binnen 24 uur bij u langs. Neem hiervoor online contact op of bel met 085 – 0290 760. Onze gecertificeerde bestrijders hebben een jarenlange ervaring op het gebied van tapijtkever bestrijden en staan altijd voor u klaar.

Wat is een tapijtkever?

Een tapijtkever is een hardnekkig insect dat schade kan toebrengen aan vloerbedekking, kleding of andere stoffen. Als ze volwassen zijn lijken ze een beetje op lieveheersbeestjes. Het zijn overigens juist de larven van de tapijtkever die schade berokkenen.

Hoe herkent u een tapijtkeverplaag?

Het is belangrijk om vast te stellen of u inderdaad te maken heeft met een tapijtkeverplaag. Maar wat zijn de signalen die aangeven dat u last heeft van tapijtkevers?

  • Meestal zijn er korrelvormige uitwerpselen en stukjes vervelde huid zichtbaar. Ook bestaat de kans dat u de volwassen tapijtkever aantreft.
  • Een volwassen tapijtkever is meestal ovaal van vorm en iets groter dan een speldenknop. Meestal zijn ze zwart en grijs of zwart en bruin gevlekt.
  • Ze bewegen meestal langzaam en draaien zich op hun rug bij aanraking.
  • De larven van de tapijtkever hebben meestal bruine strepen over hun lichaam.

Zo bestrijden we uw tapijtkeverplaag

Om er zeker van te zijn dat het tapijtkever bestrijden juist gebeurt, dienen eerst alle plekken waar de larven zich schuilhouden te worden behandeld met een insecticide. Hierbij houden we rekening met de ernst van de plaag en de grootte van het gebied waar de tapijtkevers voorkomen. Na de behandeling zullen we zorgen dat alle aanwezige tapijtkevers en hun larven worden opgeruimd zodat ze geen schade meer kunnen toebrengen.

De kosten bij het tapijtkever bestrijden

Bent u de overlast van tapijtkevers zat en wilt u weten wat het kost als wij voor u aan de slag gaan met tapijtkever bestrijden? Laat ons dan eerst bij u langskomen om een goed beeld te krijgen van de situatie. Pas dan kunnen we voor u een reële inschatting maken van de te verwachten kosten. Ideaal, want dan weet u precies waar u aan toe bent. Indien u akkoord gaat met de kosten, kan het tapijtkever bestrijden al heel snel worden gestart.

Wilt u van ons een prijsopgaaf ontvangen of bent u al overtuigd van onze snelle en effectieve werkwijze? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen beginnen met het tapijtkever bestrijden.

adminTapijtkever bestrijden