Kakkerlakken bestrijden

030 3040 124

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Kakkerlakken bestrijden? Binnen 24 uur komen wij langs!

  • Bel 085 – 0290 760 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw kakkerlakplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en Hilversum.

Kakkerlakken bestrijden

Als u last heeft van kakkerlakken dan wilt u dit ongedierte waarschijnlijk zo snel mogelijk het huis uit hebben. Kakkerlakken eten alle organische dingen. Ze tasten niet alleen uw voedsel aan, maar ook bijvoorbeeld leren voorwerpen. Gaten in uw schoenen of bank kunnen zomaar door kakkerlakken veroorzaakt worden. Alsof dat nog niet genoeg is verspreiden kakkerlakken ook nog eens ziekten, astma en eczeem. Kakkerlakken bestrijden kunt u dan ook beter gisteren doen dan vandaag. Het is wel verstandig om kakkerlakken bestrijden over te laten aan professionals. Wij van Bestrijdingsdienst Van der Velden gaan snel en effectief te werk en helpen u zo direct van uw kakkerlakkenplaag af.

Kakkerlakbestrijding

Kakkerlakbestrijding is nog niet zo eenvoudig. Kakkerlakken zijn tegen de meeste middelen namelijk resistent. Zelf kakkerlakken bestrijden wordt dan ook niet aangeraden. Onze gecertificeerde ongediertebestrijders hebben daarom extra krachtige insecticiden, om zelfs de meest hardnekkige kakkerlakkenplaag te kunnen bestrijden. Wij bieden full service ongediertebestrijding. Wanneer u ons belt, zijn we zo snel mogelijk ter plaatse. We begrijpen tenslotte dat u zo snel mogelijk van uw kakkerlakkenplaag verlost wil zijn.

Mocht u niet zeker weten of u een kakkerlakkenplaag heeft. Hier zijn enkele punten waaraan een kakkerlakkenplaag te herkennen valt:

  • Beestjes in de keuken – Kakkerlakken vindt u over het algemeen het eerste in de keuken. Ze zijn vaak te vinden in de buurt van warmtebronnen zoals een koelkast of vaatwasmachine. Als u op deze plekken wel eens beestjes heeft gezien, dan is de kans groot dat het kakkerlakken waren. De kakkerlakken bestrijden wilt u dan snel laten gebeuren.
  • Stank – De geur van een kakkerlak wordt vaak omschreven als een bedorven of rottende geur. Deze geur wordt vooral sterk op het moment dat de kakkerlak al langere tijd in de keuken zit. Als dat het geval is, dan kan het zijn dat er inmiddels al een behoorlijke plaag is ontstaan.
  • Schade – Zoals eerder gezegd eten kakkerlakken alle organische dingen. Zowel leer, als rubber en bijvoorbeeld papier. Merkt u dus dat voorwerpen van deze materialen plotseling zomaar aangetast worden? Dan is waarschijnlijk een kakkerlakkenplaag actief. U wilt dan de kakkerlak bestrijden om verdere schade aan uw spullen te voorkomen.
  • Viezigheid – Hoewel viezigheid niet persé veroorzaakt wordt door kakkerlakken, trekt het ze wel aan. Een vieze keuken leidt al helemaal snel tot een kakkerlakkenplaag. Houd daarom uw keuken, en de rest van uw huis, zo schoon mogelijk.
  • Allergie – Als u een allergie hebt voor kakkerlakken die telkens opspeelt wanneer u in de keuken staat, dan is de kans aanwezig dat uw keuken een kakkerlakkenplaag bevat. Kakkerlakken kunnen zich namelijk heel goed verstoppen. In dat geval kan een professional vrij snel ontdekken of u inderdaad een kakkerlakkenplaag in uw keuken heeft. Wij nemen graag een kijkje in uw keuken en als u inderdaad last blijkt te hebben van kakkerlakken dan helpen we u daar graag vanaf.

Soorten kakkerlakken in Nederland

Wereldwijd zijn er vele verschillende soorten kakkerlakken. Grote soorten zoals de sissende reuzenkakkerlak van Madagaskar (Gromphadorhina portentosa) en de Surinaamse kakkerlak (Pycnoscelus surinamensis) komen gelukkig niet voor in Europa of Nederland. Wel hebben we hier te maken met de Duitse (Blattella germanica) kakkerlak en de Amerikaanse kakkerlak (Periplaneta americana). Beide soorten zorgen met regelmaat voor overlast in huizen en restaurants. Het vervelende aan kakkerlakken, zo blijkt, is het feit dat ze zeer hardnekkig zijn als het gaat om bestrijding. De in Nederland voorkomende kakkerlakken zijn vaak klein van stuk en weten zich in de vele gaten en kieren en gaten te verstoppen. Daarbij komt dat de kakkerlak zich heel snel weet te vermenigvuldigen. Ze zeggen dan ook wel dat wanneer je er één ziet in huis dat dit er dan meestal meer dan 100 hebt. Kakkerlakken vormen dan ook meestal een plaag die niet in één keer te bestrijden is. Meerdere behandelingen met gif en vooral het continue plaatsen van lokdoosjes zorgen ervoor dat de plaag langzaam minder wordt. Een ander essentieel onderdeel is er voor zorgen dat de ruime vocht en voedsel vrij is. Deze twee onderdelen zijn essentieel voor het bestaan van een kakkerlak. Zonder vocht en voedsel is een kakkerlak snel verdwenen. Helaas is dit in de meeste huizen en restaurants zeer moeilijk te bewerkstelliggen. Heeft u hier advies in nodig? Neem dan contact net ons op.

Kosten kakkerlakbestrijding

Kakkerlakken bestrijden is altijd goedkoper dan de schade die deze beestjes veroorzaken. Hoeveel het voor u precies gaat kosten kunnen wij u vertellen wanneer we een beeld hebben van hoe groot de kakkerlakkenplaag in kwestie is. We geven een duidelijke inschatting voor aanvang van ons werk. U weet dus precies waar u aan toe bent. Voorrijkosten nemen we overigens voor eigen rekening.

Kakkerlak bestrijden

Wilt u per direct van uw kakkerlakken af? Kakkerlak bestrijden doen we bij Bestrijdingsdienst Van der Velden altijd snel en professioneel. U kunt erop rekenen dat we binnen 24 uur ter plaatse zijn en uw kakkerlakken bestrijden. Bel ons direct op 085 – 0290 760 of gebruik het contactformulier. Ook wanneer u nog vragen heeft of twijfelt of u inderdaad kakkerlakken in huis heeft kunt u ons gerust bellen voor meer informatie.

adminKakkerlakken bestrijden