Hommelnest Verwijderen

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Hommelnest verwijderen? Binnen 24 uur contact voor Hommels Verdelgen!

  • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
  • Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur nemen wij contact met u op
  • Wij helpen u snel van uw hommelplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij verwijderen dagelijks Hommelnesten in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken!

Hommelnest verwijderen

hommelnest verwijderenZelf een hommelnest verwijderen wordt door de experts altijd afgeraden aangezien het tot een gevaarlijke kan leiden. Een ongediertebestrijder bellen is in dit soort gevallen altijd de enige juiste beslissing. Verwijder het nest beslist niet zelf en al helemaal niet overdag. Wij weten als geen ander hoe het is als het mis gaat en de zwerm hommels zich genoodzaakt voelt zich te verdedigen. Vergeet niet: ook hommels kunnen steken. Wilt u dat wij een hommelnest verwijderen dat zich bij u onder het dak of in de schouw heeft gevormd? Neem dan contact met ons op het nummer 085 0290 760.

Hommels verdelgen

Wanneer hommels hebben besloten om een nest te bouwen in of ergens rond uw huis, dan kan dit voor een onaangename situatie zorgen. Vooral als u kinderen heeft die veel buiten spelen dan maakt u zich extra zorgen. De hommels verdelgen is dan vaak de enige oplossing. Als wij het nest hebben gelokaliseerd dan is er in de meeste gevallen maar één behandeling nodig. Zijn er meerdere nesten en is niet ieder nest te lokaliseren dan raden we soms aan om de bloemen in uw tuin te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat hommels bijen en wespen geen voedselbron meer hebben en naar andere plekken gaan om overlast te veroorzaken.

Voordat we overgaan tot het verwijderen van een hommelnest moeten we wel zeker weten dat het niet om een ander insect gaat zoals een bij of een wesp. In het geval van dat het om een bijennest gaat moeten wij namelijk een imker inschakelen aangezien bijen een beschermde soort gaat. Gaat het om een wespennest of een hommelnest, dan kunnen wij deze zonder problemen verwijderen. Onze bestrijdingsmiddelen zullen ervoor zorgen dat de hommels in het nest komen te overlijden en het nest uiteindelijk leeg achterblijft. Als er een kolonie hommels is uitgevlogen en er een zwerm in uw tuin is, dan werken we samen met verschillende professionele imkers die ervoor zorgen dat de kolonie verdwijnt.

Het verschil tussen hommels, bijen en wespen

Met regelmaat komt het voor dat mensen ons bellen met de melding dat zij hommels, wespen of bijen willen laten verdelgen. In een groot deel van de gevallen blijkt het bij aankomst van de ongediertebestrijder om een ander angeldragend insect te gaan dan initieel aangegeven. Het gaat dan bijvoorbeeld niet om een hommelnest maar om een bijennest. Het grootste verschil tussen deze drie insecten zit hem in de grote, de kleur en de vorm. Hommels zijn relatief dik en harig. Bijen zijn klein, goudgeel en harig. Wespen zin ook klein maar hebben minder haren en zijn fel geel. Hommels staan er verder om bekend dat ze veel zachtaardiger zijn dan wespen en bijen.

In tegenstelling tot bijen bevatten de angels van een hommel geen weerhaken. Hoewel een hommel alleen uit zelfverdediging zal steken, kan hij wel meerdere keren steken.

Waar moet u nog meer rekening mee houden?

Wanneer hommels, bijen of wespen steken kunnen ze allemaal een allergische reactie veroorzaken. In de meeste gevallen gaat het slechts om een plaatselijke reactie van de huid. Maar voelt u zich nar de steek steeds slechter en kunt u bijvoorbeeld niet meer ademen, schakel dan zo snel als mogelijk een dokter in. U heeft dan te maken met een zware allergische reactie op de steek.

Een ander punt waar u rekening mee moet houden is het tijdstip waarop het hommelnest het beste verwijderd kan worden. Het ideale moment hiervoor is het einde van de dag. Hommels maar ook bijen en wespen worden wanneer de avond invalt en het donkerder en kouder wordt rustiger. Dit is daarom het ideale moment om een hommelnest verwijderen uit te laten voeren door een professional.

Kosten Hommelbestrijding

U kunt er zeker van zijn dat een hommelnest verwijderen kosten met zich mee brengt. Maar de kosten van het professioneel laten verwijderen van een hommelnest wegen niet tegen de baten op.
U heeft namelijk in afzienbare tijd geen last meer van Hommels! Een groot voordeel en uw kinderen kunnen weer veilig buiten spelen. Omdat Ongediertebestrijding Van der Velden lokaal opereert en snel kan schakelen kunnen wij binnen één tot twee dagen het hommelnest verwijderen. Dit doen wij tegen concurrerende tarieven met een uitstekende service! Kortom, snelle efficiënte hommelbestrijding tegen normale kosten. Hommelbestrijding zoals het hoort! Wilt u meer weten over onze werkwijze en de kosten? Klik dan hier.

Hommels verdelgen

Heeft u last van hommels, wespen of bijen en bent u naarstig op zoek naar een professional die u kan helpen met dit probleem? Wacht dan niet langer en neem contact op met de hommelbestrijding van Van der Velden. Wij zijn specialist in het hommelnest verwijderen en helpen u snel af van uw hommelplaag. Bel direct 085 – 0290 760 en maak een afspraak!

Oscar SimonsHommelnest Verwijderen