Veelgestelde vragen over onze bestrijdingsdienst (FAQ)

085 0290 770

Regelmatig vragen onze klanten ons om informatie over ongedierte en de bestrijding er van. Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor u op een rij gezet. Zijn deze vragen niet voldoende? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Houtwormen zijn 1 tot 2,5 cm lang met een langwerpig lichaam en poten als sprieten. Hun extreem lange tasters vallen op, want die zijn vaak minstens zo lang als het lichaam. Aan gaatjes in het hout en boorslijpsel kunt u zien of er boktorren actief zijn in uw pand.

Het boormeel dat houtwormen achterlaten is korrelig van structuur.

Daar helpt Bestrijdingsdienst Van der Velden u graag bij. Muizen bestrijden is namelijk een klus voor getrainde professionals.

Huis-, tuin- en keukenmiddelen en zelfs bestrijdingsmiddelen die u kunt kopen bij de supermarkt, het tuincentrum of de bouwmarkt, daar schrikken plaagdieren over het algemeen niet van. Als het al werkt, is het slechts heel even. De middelen waarmee wij werken zijn vele malen sterker en daar mag dan ook niet iedereen mee werken.

Ja, wij zorgen ervoor dat de wespen, de koningin en de larven snel en effectief gedood worden.

Voortaan kunt u er beter voor zorgen dat u geen vlees los in de container gooit. Zorg ook dat alles in de container afgesloten is.

Bestrijdingsdienst Van der Velden kan preventieve maatregelen nemen die ervoor zorgen dat ongedierte niet terugkomt in uw pand. Informeer naar de mogelijkheden.

Nee, want de middelen die wij gebruiken zijn alleen aan te schaffen indien in het bezit is van het certificaat ongediertebestrijdingstechnicus.

Geen antwoord op uw vraag kunnen vinden?

Neem contact met ons op!

adminVeelgestelde vragen over onze bestrijdingsdienst (FAQ)