Eikenprocessierups bestrijding

030 3040 124

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Eikenprocessierups bestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 0290 760 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw rupsenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks Eikenprocessierups in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Processierups bestrijden: snel en efficiënt

Als u last heeft van de processierups in uw omgeving dan wilt u natuurlijk dat iemand deze processierups bestrijden kan. Schakel onze deskundige medewerkers in en wij komen binnen 24 uur naar u toe. U hoeft alleen maar even te bellen naar 085 – 0290 760 of uw gegevens op onze contactpagina in te vullen. De plaag van die vervelende processierups is dan snel ongedaan gemaakt. We beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van het processierups bestrijden en onze gecertificeerde professionals staan altijd voor u klaar.

Let op: de Dennenprocessierups is in opkomst. Op zoek naar Dennenprocessierups bestrijding? Neem dan contact met ons op.

Wat is een processierups?

De processierups of eikenprocessierups is een nachtrups die de laatste jaren veel in België en Nederland voorkomt. De processierups heeft voor de mens gevaarlijke brandharen die voor veel overlast kunnen zorgen. U moet daarbij denken aan een op een allergie lijkende huiduitslag, zwellingen, rode ogen en jeuk. Zoals de naam al zegt komt de (eiken)processierups op eiken voor. De eitjes komen uit in het voorjaar en de processierups is meestal te vinden aan de zonnige zuidkant van de eikenstammen, meestal in eikenlanen.

Hoe herkent u een processierupsplaag?

Een plaag van de processierups is te herkennen als er bij één of meerdere eikenbomen zich grote trossen van de processierups bevinden. Ze kruipen vooral ’s nachts in lange stroken dicht bij elkaar vooruit, wat doet denken aan een processie van mensen. Overdag keren ze terug naar hun nesten.

Processierups bestrijden: zo werkt het

Het is altijd het beste om zo snel mogelijk de processierups te bestrijden, want dit ongedierte kan een echte plaag worden. Het bestrijden moet zo goed mogelijk gebeuren, waarbij de rupsen zo veel mogelijk verwijderd worden en er geen brandharen in de lucht terecht komen. Met behulp van onder andere speciale stofzuigers kunnen onze deskundige medewerkers deze klus voor u klaren. Vaak is het raadzaam om de behandeling meerdere malen te herhalen, omdat het vrijwel onmogelijk is om alle rupsen in één keer te verwijderen.

De kosten van de processierups bestrijden

Wilt u de kosten weten als u het processierups bestrijden aan ons uitbesteedt? Wij komen graag ter plaatse om de situatie op te nemen zodat wij u precies kunnen voorrekenen wat de kosten zullen zijn. Een van onze voordelen is dat wij bij onze werkzaamheden nooit voorrijkosten in rekening brengen.

Neem contact met ons op als u aanvullende informatie nodig heeft of als u onze professionals wil inschakelen op het gebied van processierups bestrijden.

adminEikenprocessierups bestrijding