mijten bestrijden

085 0290 770

Mijten bestrijden? Binnen 24 uur komen wij langs!

  • Bel direct 085 – 0290 760 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Mijten bestrijding binnen 24 uur
  • Mijten in huis? Wij helpen u snel van uw plaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

Mijten bestrijden: snel en efficiënt

Heeft u last van mijten in uw woning of bedrijfspand en wilt u professionals inschakelen die deze mijten bestrijden kunnen? Wij komen binnen 24 uur naar u toe om de situatie in ogenschouw te nemen. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is bellen naar 085 – 0290 770 of uw gegevens hier in te vullen. Zo bent u snel verlost van uw mijtenplaag. We geven vooraf een duidelijke prijsopgaaf zodat u weet wat de kosten zijn als u ons uw mijten bestrijden laat.

Wat zijn mijten?

Mijten of huismijten zijn spinachtigen en hebben acht poten. Ze leven zo’n twee tot drie maanden en hebben meestal drie à vier weken nodig om van een eitje uit te groeien tot een volwassen mijt. Mijten gedijen het beste in een omgeving waar de temperatuur tussen de 20 en 30 graden ligt en de relatieve luchtvochtigheid 60-80% is. Om te kunnen leven, heeft een mijt drie dingen nodig:

  • een (donkere) plek om te wonen;
  • eten (huidschilfers);
  • vocht (uit de lucht).

Mijten kunnen bij dieren de oorzaak zijn van hevige jeuk. Bij mensen kunnen ze allergische reacties, schurft, eczeem en infecties veroorzaken.

Hoe herkent u een mijtenplaag?

Het is niet altijd even makkelijk om een mijtenplaag te herkennen. Als u de eerder geschetste symptomen vertoont die mijten veroorzaken, wil dat nog niet zeggen dat u daadwerkelijk mijten in huis heeft. Daarnaast leven ze meestal verborgen in huisstof, vloerbedekking en matrassen. Mijten komen wel vaak in het begin van de herfst voor. Denkt u dat u te maken heeft met een mijtenplaag? Zorg er dan voor dat u professionals inschakelt.

Zo gaat mijten bestrijden in zijn werk

Mijten bestrijden vraagt om een speciale behandeling van spleten, kieren en oppervlakten. U doet er goed aan om hier echte professionals voor in te schakelen. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van mijten bestrijden, dus u kunt er uitstekend voor bij ons terecht. Na een eerste inspectie gaan we aan de slag met het zoeken naar de oorzaak om die vervolgens ook weg te nemen. Daarna passen we de van toepassing zijnde behandeling toe.

De kosten van mijtenbestrijding

Wilt u weten wat mijten bestrijden via ons kost? Of wilt u ons inhuren voor andere Ongediertebestrijding? Neem dan contact op. De behandeling is meestal afhankelijk van de grootte van de ruimte waar ze zitten en de ernst van de plaag. Laat ons vooraf een prijsopgaaf doen zodat u weet waar u aan toe bent. Wij rekenen in elk geval geen voorrijkosten bij onze werkzaamheden.

Neem contact met ons op als u nog meer informatie wil ontvangen of als u onze professionals op het gebied van mijten bestrijden wil inschakelen.

adminmijten bestrijden