Vlooien bestrijden Amstelveen

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Vlooien bestrijden in Amstelveen? Wij maken snel een einde aan elke vlooienplaag

amstelveen vlooien laten bestrijden

Ben je woonachtig in Amstelveen en heb je last van vlooien? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze vlooienbestrijders helpen je duurzaam en effectief met vlooien bestrijden Amstelveen.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Een vlo is een vervelend ongedierte. Wanneer je de beestjes in de gaten krijgt, ben je in de meeste gevallen al te laat en kunnen ze al door je gehele bedrijfspand of huis zitten. Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks aan het werk in Amstelveen en omgeving. Op deze manier kunnen wij al binnen 24 uur op locatie zijn om het probleem aan te pakken en de vlooienplaag bestrijden.

Vlooien bestrijden in huis of bedrijfspand: gronding en effectief!

Het begint natuurlijk met het herkennen van vlooien in je Amstelveense huis of bedrijfspand. Een vlo kun je niet direct met het blote oog waarnemen, het ongedierte is namelijk zeer klein. Ze worden slechts tot vier millimeter groot. Over het algemeen kun je een vlooienplaag herkennen aan de volgende symptomen:

  1. Het meest voor de hand liggend is dat je je geliefde huisdier regelmatig ziet bijten of krabben. Om het zekere voor het onzekere te nemen, raden wij aan om je huisdier grondig te kammen met een vlooienkam en de kam vervolgens uit te kloppen op een vochtig stuk keukenpapier. Wanneer je vervolgens zwarte kruimels ziet op het stuk keukenpapier, die vervolgens roodbruin worden wanneer ze in contact komen met het keukenpapier. Dan heeft je huisdier last van vlooien. Dit zijn de uitwerpselen van de vlooien.
  2. Bij de mens zijn de meest duidelijke tekenen van een vlooienbesmetting een vlooienbeet op het lichaam. Deze liggen meestal dicht bij elkaar en in een lijn. Zie je of heb je deze symptomen, dan doe je er verstandig aan om een professionele vlooienbestrijder te bellen, zoals bestrijdingsdienst.nl. Wij zetten de juiste bestrijdingsmiddelen in, zodat je snel weer kunt genieten van je huis of bedrijfspand.

Vlooien bestrijden in Amstelveen? Bestrijdingsdienst.nl helpt je snel van de vlooienplaag af!

Efficiënt vlooien in bestrijden in Amstelveen

Wanneer je ons belt om de vlooienplaag aan te pakken, weet je zeker dat er een vakman langskomt met jarenlange ervaring in de bestrijding van vlooien. Wij kunnen ons voorstellen dat je zelf geen zin hebt om de plaag aan te pakken met allerlei soorten anti-vlooien-sprays. Na een grondige inspectie en het aanbrengen van natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen heb je in bijna alle gevallen geen last meer van vlooien. Onze behandeling zorgt er voor dat zowel de vlooien en de eitjes bestreden worden. Daarnaast geven wij een aantal tips die bijdragen aan het voorkomen van een nieuwe plaag.

Hoe zelf vlooien bestrijden in Amstelveen?

Wanneer je ziet dat je huisdier last heeft van vlooien of ben je zelf een aantal keren gebeten door een vlo, dan dien je deze zo spoedig mogelijk te bestrijden. Je kunt er voor kiezen om zelf eerst aan de slag te gaan met de bestrijding van de Amstelveense vlo. Je kunt het volgende doen:

  1. Speciale vlooienspray kopen. Deze kun je bijvoorbeeld kopen bij de Albert Heijn of de blokker.
  2. Grondig dweilen en stofzuigen
  3. Een speciale vlooienkam kopen voor je huisdier

Benieuwd naar meer tips en uitleg? Bekijk dan onze vlooien bestrijden pagina.

Effectief en snel vlooien verwijderen

Wanneer je vlooien in Amstelveense huis hebt, zijn er verschillende manieren om van de parasieten af te komen. Aangezien de vlooien zich meestal tot het huisdier richt, is het van belang om je huisdieren op de juiste manier te behandelen. Doe dit in overleg met de dierenarts. Vaak kun je bij de dierenarts een speciaal middeltje kopen dat helpt om van de vlooien af te komen. Heb je geen huisdier en zitten de vlooien in je huis? Dweil en stofzuig meerdere keren, zodat je zeker weet dat je alle eitjes van de vlo hebt verwijderd. Liever een ongediertebestrijder? Bel dan ons.

Doordat onze ongediertebestrijders dagelijks aan het werk zijn in de regio Amstelveen zijn wij snel op locatie. Wij zijn dagelijks aan het werk in Amstelveen Bovenkerk, Bankras / Kosverlorenhof, Elsrijk, Groenhof, het Oude Dorp, Kronenburg / Uilenstede, Stadshart, Waardhuizen, Middenhoven, Randwijck en Westwijk.

Wat kost kost vlooienbestrijding in Amstelveen?

De kosten van vlooienbestrijding in Amstelveen zijn afhankelijk van de omvang van de plaag. Wanneer je contact met ons opneemt, staan we in de meeste gevallen al binnen 24-uur voor de deur. Daarnaast kunnen we door middel van een telefonisch consult al een goede inschatting maken van de kosten. Hoe dan ook, de kosten voor het bestrijden van vlooien zijn altijd lager dan de kosten die een échte vlooienplaag uiteindelijk kan opleveren. Klik hier om contact op te nemen.

Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amstelveen pagina!

vlooien laten bestrijden in Amstelveen

Priscilla KimberlyVlooien bestrijden Amstelveen