Ongediertebestrijding?

085 0290 770
Ik heb last van

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ongediertebestrijding? Binnen 24 uur komen wij langs!

 • Bel 085 – 0290 770
 • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
 • Binnen 24 uur komen wij langs
 • Wij helpen u snel van uw plaag af
 • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks ongedierte in Midden Nederland. Heeft u last van insecten of ander ongedierte neem dan direct contact met ons op!

Ongediertebestrijding

Hebt u last van ongedierte? Elke dag zijn onze experts bezig met het bestrijden van plagen bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Full service ongediertebestrijding is onze kracht. Dankzij de professionele bestrijdingsmiddelen die onze gecertificeerde experts gebruiken, weet u zeker dat u van het ongedierte af bent. Daarom geven wij u zelfs garantie. Zo zeker zijn wij van onze zaak. Neem contact met ons op als u ongedierte snel en effectief wilt laten bestrijden!

Hieronder vindt u een greep uit de ongedierte die wij bestrijden. Heeft u last van andere beesten? Neem voor u contact opneemt een foto en stuur deze naar ons op! Ook als u last heeft van een ongedierte dan niet in de lijst voorkomt: bellen!

 • Bedwantsen
 • bedwantsen bestrijdenBedwantsen ( Cimicidae ) staan ook wel bekend als bed bugs en komen veelal voor in een warme omgeving zoals een woonkamer of slaapkamer. Vaak nestelen ze zich in grote aantallen in bedden, banken of isolatiemateriaal tussen muren. Als u eenmaal last heeft van bedwantsen dan is het vrijwel altijd aan te raden om contact op te nemen met een ongediertebestrijder. Bedwantsen zijn namelijk moeilijk uit te roeien. Ze zijn klein en kruipen daardoor in alle hoeken en gaten. Vaak zijn meer dan één ruimte besmet en dient een heel huis te worden behandeld.
 • Duiven
 • duivenoverlastDuiven komen veelal voor in de grootstedelijke gebieden en zorgen daar met regelmaat voor veel overlast. Duiven worden ook niet voor niet vliegende ratten genoemd. Ze poepen alles onder en veroorzaken op die manier veel schade aan gebouwen. Naast de normale stadsduif geeft de houtduif ook met regelmaat veel overlast. Daar dit dier honkvast is en zich nestelt in een boom, zorgt het continue voor overlast in tuinen en op balkons. Duiven weren is meestal de enige methode om van dit ongedierte af te komen. Dit gebeurt veelal met pinnen en netten. Ongediertebestrijding Van der Velden kan u hierin adviseren.
 • Houtworm & Boktor
 • Houtworm Houtwormen en Boktorren zijn misschien wel de meest gevreesde ongedierten. Niet omdat ze steken of zorgen voor jeuk, maar omdat ze veruit de meeste economische schade kunnen richten in en om een huis. Vloeren, meubels, houten balken; niks is veilig voor dit ongedierte! Hoewel het bij klein meubelen kan, is het in de meeste gevallen niet aan te raden om houtwormen zelf te bestrijden. Laat het over aan professionals.
 • Kakkerlakken
 • kakkerlakken bestrijdingKakkerlakken ( Blattodea )komen gelukkig niet zo vaak voor in Nederland. Net als de bedwants is de kakkerlak dol op warme ruimtes. Vaak vind je dit ongedierte dan ook onder de koelkast of bij de vaatwasser. Ze zeggen wel eens over de kakkerlak dat als je er één ziet dat er meer dan 100 zijn. Dit kunnen wij als ongediertebestrijders niet ontkennen. Vaak heb je bij het zien van één kakkerlak last van een hele familie. En aangezien de kakkerlak zich snel kan voortplanten groeit een kakkerlakkenplaag met de dag. Ook hier willen we u adviseren om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Kakkerlakken uitroeien dient vakkundig te gebeuren anders blijf je er last van hebben.
 • Luizen
 • Luizen of hoofdluis (Pediculus humanus capitis ) komen vaak voor bij kinderen op dagverblijven en scholen. Daar krijgt de luis dan ook genoeg kans om over te springen van kind tot kind. Hierdoor zijn vaak hele klassen besmet. Heeft u last van een luizen en komt u er maar niet vanaf? Dan is het handig om advies te vragen aan een professional. Van der Velden ongediertebestrijding kan u hierbij te woord staan.
 • Mieren
 • mieren bestrijdingMieren komen overal op aarde voor en bestaan meestal uit kolonies van enkele duizenden mieren. Diep in de grond zit de koningin die vervolgens wordt bijgestaan door werksters en bewakers. De werksters gaan op zoek naar voedsel wat er in sommige gevallen toe leidt dat ze bij u in de keuken of op andere plekken voor overlast zorgen. Gelukkig zijn mieren niet zo vies als muizen of kakkerlakken maar het is wel vervelend als ze aan uw etenswaren gaan zitten. Je wilt ten slotte geen mieren op je brood. Effectief mieren bestrijden kan alleen als de koningin wordt gedood. De koningin vinden en vervolgens herkennen is niet gemakkelijk en kan het beste worden uitgevoerd door een getraind oog. Schakel bij mierenoverlast dan altijd een ongediertebestrijder in. Zij weten hoe ze dit moeten aanpakken.
 • Mollen
 • mollen bestrijdingMollen (Talpidae) staan er om bekend dat ze een tuin totaal kunnen verwoesten. Hoewel een enkele molshoop niet heel erg is kan het voorkomen dat je te maken hebt met een molleninvasie. In dat geval heb je vaak te maken met mollen familie. Mollen zijn veelal op zoek naar vruchtbare zachte grond waar veel insecten als wormen leven. Als ze een dergelijke locatie hebben gevonden settelen ze zich voor een langere periode. Als deze locatie toevallig in je tuin is kan dit voor overlast zorgen. Wij kunnen hierbij helpen door het plaatsen van klemmen. Meestal hebben we de mollen dan binnen een week te pakken en heb je er geen last meer van.
 • Muizen
 • muizenbestrijdingMuizen in huis is de meest voorkomende plaag in Nederland. Muizen kennen net als de wesp echt een seizoen. Waar ze in het voorjaar naar buiten trekken en voor weinig overlast zorgen zo zorgen ze in de herfst en in de winter voor veel overlast en irritatie. Ook muizen vormen vaak, op zichzelf, voor weinig overlast. Maar omdat ze in families leven en zich heel snel voort kunnen planten kunnen ze in een korte tijd uitgroeien tot een ware plaag. Mits er uiteraard voldoende voedsel is. Het opruimen en schoonhouden van een huis is meestal een goede preventieve maatregel. Vaak is dit echter onvoldoende omdat de muis zich door muren heen kan vreten op zoek naar voedsel. Heeft u echt last van muizen in huis en wilt u er vakkundig vanaf geholpen worden dan raden wij altijd aan contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder.
 • Vliegen
 • klustervliegenKlustervliegen, een veel gezien ongedierte aan het einde van de zomer. Meestal begint het bij één, waarna er snel al meer volgen. De kluster met vliegen ontstaat meestal als het kouder wordt. Vliegen klusteren dan samen in de warmere gedeelten van een ruimte. Vandaar de naam klustervliegen. Ze zijn gelukkig niet schadelijk en steken niet. Overlast veroorzaken ze echter wel.
 • Wespen
 • wespen-bestrijdingHet ongedierte dat in de zomer voor de meeste overlast zorgt zijn wespen. Ze zoemen, prikken en maken kinderen en volwassenen bang. Wespen maken gebruik van nesten om zich in voort te planten. Deze bevinden zich vaak in spauwmuren of onder de dakrand. Meestal op plekken die een beetje uit het zicht liggen. Een wespenplaag ontdek je dan ook vaak pas als het nest is volgroeid en de wespenkolonie op volle toeren draait. U herkent een dergelijk nest vaak aan veel dode wespen op de grond, gezoem, dode wespen op de vensterbank en overlast van wespen als u buiten in de tuin zit. Schakel altijd een ongediertebestrijder in als u een wespennest vindt.

Wij zijn actief in ongediertebestrijding in onder meer:

Allround en ervaren op het gebied van ongediertebestrijding

Verdelgen en bestrijden, daar zijn onze specialisten goed in. Met hun expertise kunnen ze bijvoorbeeld schimmels en zwammen bestrijden, maar ook kruipend en vliegend ongedierte. Denk hierbij aan processierupsen, zilvervisjes, hommels, duiven, vliegen, muizen, mollen, houtworm, ratten, kakkerlakken, mieren, wespen en overig ongedierte. Zodra wij bij u ter plekke een inschatting hebben gemaakt van de werkzaamheden, weet u precies wat de kosten zullen zijn. U kunt altijd rekenen op snelle, voordelige en efficiënte bestrijding van uw ongedierte. Ook met preventie helpen wij u graag, zodat u niet nog een keer met overlast te maken krijgt.

Laat uw plaag vandaag nog bestrijden!

Bel direct 085 – 0290 770 of gebruik ons contactformulier. Wij zorgen dat u snel verlost bent van de overlast die veroorzaakt wordt door het ongedierte. Snel, efficiënt en full service, daar staan we voor. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

adminOngediertebestrijding