Schimmel bestrijden

030 3040 124

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Schimmel-bestrijding-houtSchimmel verwijderen? Binnen 24 uur contact voor Schimmel bestrijden!

  • Bel 085 – 0290 760 of neem direct contact op
  • Stuur foto’s van de situatie en ontvang een vrijblijvende offerte!
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur nemen wij contact met u op
  • Houtschimmel bestrijden en zwarte schimmel bestrijden? Wij verwijderen schimmel uit hout, muren én plafonds binnen 24 uur een offerte
  • U bent weer vrij van schimmeloverlast

Schimmel verwijderen doen wij dagelijks in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 


Wat is schimmel en hoe ontstaat schimmel?

De meeste schimmels leven van vocht. Als dit vocht gecombineerd wordt met een slecht geventileerde ruimte, dan kunnen schimmels badkamermuren, plafonds en houten constructies of meubelen erg aantasten. Als de schimmel zich op goed terrein bevindt, kan deze zich in snel tempo ontkiemen.

Twee veel voorkomende schimmels in huis zijn de kelderzwam en de huiszwam. De kelderzwam veroorzaakt ongemerkt veel schade aan hout in woningen en panden. Hierdoor wordt het hout week en verliest het zijn draagkracht. De huiszwam is niet alleen schadelijk voor het hout in woningen, maar vormt daarnaast ook een gevaar voor uw gezondheid.

Schimmel herkennen

Schimmel-bestrijding-badkamer-plafond
Schimmel is niet altijd direct te herkennen. Veelal is de schimmel veel meer aanwezig dan aanvankelijk gedacht. Mogelijk heeft u ook last van schimmel in huis. Dit kunt u aan de volgende symptomen herkennen:

U ziet schimmel – Schimmel komt vaak voor in de badkamer. Kleine zwarte plekjes tussen de voegen. Heeft u echt last van schimmel dan uit dit zich meestal in grote zwarte plekken. Vaak hebben deze plekken te maken met optrekkend vocht in de muren.

Bij de huiszwam verkleurt het hout, wordt het zacht of is er een oranje poeder zichtbaar. Omdat het hout zijn draagkracht verliest, kunnen vloeren gaan doorzakken. De schimmel die veroorzaakt wordt door de kelderzwam is vaak lastiger te herkennen, aangezien die het hout meestal alleen inwendig aantast (en er aan de buitenkant niets van te zien is). Het is dan vaak noodzakelijk om een deskundige in te schakelen.

U ruikt schimmel – Schimmel heeft een aparte geur. Een muffe oude geur in een vochtige aanvoelende ruimte verraad de aanwezigheid van schimmel. De meeste mensen zullen dit dan ook herkennen.

Benauwdheid – Een veel voorkomend symptoom van schimmel is benauwdheid binnen een specifieke ruimte in huis. Je loopt een dergelijke ruimte binnen en de aanwezige lucht slaat op je longen en zorgt voor een benauwd gevoel.

Schimmel in huis & Gezondheid

Iedereen weet dat schimmel in huis niet bevorderlijk is voor de gezondheid. Meestal begint het met kleine zwarte plekjes op de muur. Na verloop van tijd, met name bij warm broeierig weer, weet de schimmel zich snel uit te breiden. Vocht is meestal de oorzaak van het probleem. Optrekkend vocht uit de muren, bijvoorbeeld achter een grote kast, is de ideale broedplaats voor o.a. zwarte schimmel. Verwijderen van dit type ongedierte (het is tenslotte een levend wezen) is dan ook aan te raden.

Zo werkt onze schimmelbestrijding

Schimmelbestrijding is een lastig en ingrijpend karwei. Het vereist vakmanschap en voordat de schimmelbestrijding plaatsvindt, moeten bijvoorbeeld eerst al het aangetaste hout en de zwamresten verwijderd worden. Onze professionals weten precies hoe dit in zijn werk gaat en zijn u graag van dienst.

Professioneel schimmel bestrijden

Heeft u last van roetdauwschimmel? Of wil u juist door vocht in huis houtschimmel bestrijden of zwarte schimmel bestrijden? Neem dan contact op met ongediertebestrijding Van der Velden. Onze experts zijn getraind om voor uw schimmel situatie de beste oplossing te vinden. Het bespaart u veel tijd en het wordt vakkundig opgelost.

Kosten schimmel bestrijden

Vaak is de prijs afhankelijk van de grootte van de schimmel en de ruimte wij ontvangen graag foto’s van de situatie. Daarom beoordelen wij naar aanleiding van uw verhaal altijd eerst de situatie, zodat wij u kunnen voorzien van een reële prijsopgaaf. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Schimmelbestrijding: snel en efficiënt

Heeft u last van schimmel in uw woning of bedrijfspand en zoekt u naar een deskundige partner op het gebied van schimmelbestrijding? Neem dan contact op met. Wij komen snel naar u toe om de situatie op te nemen. Bel naar 085 – 0290 760 of vul op de contactpagina uw gegevens in. Zo is de schimmel snel uit uw ruimte verdwenen. We beschikken over heel veel ervaring op het gebied van schimmelbestrijding dus het is altijd verstandig om onze gecertificeerde professionals in te schakelen.

 

adminSchimmel bestrijden