Zilvervisjes Bestrijden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte


Zilvervisjes Bestrijden? Binnen 24 uur contact!

  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Snel Zilvervisjes Bestrijden
  • U bent weer vrij van ongedierte

Zilvervisjes Bestrijden

Lopen er overal zilvervisjes door uw huis? Dan is het tijd om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Zilvervisjes zijn niet schadelijk voor de mens al kan je er wel een allergische reactie van krijgen. Zilvervisjes zorgen echter wel voor overlast.

Dit kleine insect is namelijk dol op alles wat met stof te maken heeft en is bij warm weer zeer actief. In de warme zomermaanden hebben de meeste mensen last van een zilvervisjesplaag. Ze vreten kleding aan en tasten bijvoorbeeld de bekleding van banken en stoelen aan. Reden genoeg, wanneer je veel van deze beestjes ziet, om zilvervisjesbestrijding over te laten aan een expert. Dankzij onze professionele methodes kunnen we op een effectieve manier uw zilvervisjes bestrijden.

Zelf zilvervisjes bestrijden?

Als u een zilvervisjesplaag heeft, dan raden we u aan om zo snel mogelijk in actie te komen.

Helaas verdwijnen zilvervisjes niet vanzelf en kunnen ze zich bij de juiste temperatuur razendsnel voortplanten. Zelf eerst actie ondernemen is vaak niet voldoende. Dit ongedierte is zo klein dat het zich in de kleinste kieren kan verstoppen. Een grondige reiniging van uw huis is dan ook het beste. Doe dit beslist niet zelf. De bestrijdingsmiddelen waar wij uw huis mee behandelen mogen alleen door onze experts worden gebruikt. Schakelt u dus altijd een ongediertebestrijder in.

Hoe herkent u een Zilvervisjes plaag?

Wacht nooit te lang met het inschakelen van een bestrijder. Als u één zilvervisje ziet zijn er meestal meer. Als de condities er om vragen zijn dit er al snel véél meer. Een plaag herkent u overigens vrij snel:

  • U ziet zilvervisjes – Een duidelijk signaal dat u last heeft van dit kleine insect. Hoewel zilvervisjes verder niet gevaarlijk zijn is het hebben van ongewenste insecten in huis altijd vervelend.
  • Gaten in uw kleding – Zilvervisjes zijn gek op katoen. Ze nestelen zich dan ook vaak in of rondom kledingkasten en knagen al uw kleding stuk.
  • Gaten in uw meubelen – Ook uw stoffen bank is niet veilig voor dit ongedierte. Net als uw kleding bestaan banken vaak uit katoenen bekleding waar een zilvervisje graag zijn tanden in zet.

Herkent u de bovenstaande punten en bent u op zoek naar hulp bij het zilvervisjes bestrijden? Bel dan de bestrijdingsdienst, uw betrouwbare ongediertebestrijder.

Kosten zilvervisjes bestrijden

Wanneer u contact opneemt met de bestrijdingsdienst, dan inventariseren wij altijd eerst de ernst van de situatie door middel van een telefoongesprek.Op basis van dit gesprek kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten voor het zilvervisjes bestrijden. U weet dan ook gelijk waar u aan toe bent. Wat we in elk geval kunnen zeggen is dat de kosten voor het verdelgen van de zilvervisjes altijd lager liggen dan ellende die ze met zich mee kunnen brengen.

Heeft u last van zilvervisjes in huis, of wilt u meer zekerheid over of u in moet grijpen? Dan bent u op ieder moment welkom om ons te bellen op het nummer  085 – 0290 770. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier. Wij van Bestrijdingsdienst Van der Velden zijn u graag van dienst in het bestrijden van uw zilvervisjes!

adminZilvervisjes Bestrijden