Vlooien bestrijden Uithoorn

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Vlooien bestrijden in Uithoorn? Wij maken snel een einde aan elke vlooienplaag

Uithoorn vlooien laten bestrijden

Ben je woonachtig in Uithoorn en heb je last van vlooien? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze vlooienbestrijders helpen je snel, duurzaam en effectief met vlooien bestrijden Uithoorn.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Een vlo is een vervelend ongedierte. Meestal zitten ze op je huisdieren, maar ze kunnen ook niet via je huisdieren je huis of bedrijfspand in Uithoorn binnenkomen. Kom je er achter dat je last hebt van deze parasieten? Dan ben je in de meeste gevallen al te laat en springen ze overal in het rond. Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks aan het werk in Uithoorn en omgeving om vlooien te bestrijden. Hierdoor zijn wij in de meeste gevallen al binnen 24 uur op locatie zijn om het probleem aan te pakken en de vlooienplaag te bestrijden.

Vlooien bestrijden in huis of bedrijfspand: effectief, snel en grondig!

Een vlo kan op verschillende manieren je Uithoornse huis of bedrijfspand binnenkomen. Helaas kan het bijna iedereen overkomen en hier doe je vrijwel niets tegen. Mensen met een huisdier worden over het algemeen het vaakst getroffen door een vlooienplaag. Wanneer je huisdier bijvoorbeeld aan het spelen is met een ander huisdier (die vlooien heeft) springen de parasieten van de ene gastheer naar de andere gastheer. En vervolgens maken ze zich comfortabel op jouw huisdier. Op deze manier kun je al snel vlooien hebben in huis of bedrijfspand. Wanneer je erachter komt dat er vlooien in je pand aanwezig zijn, dan doe je er verstandig aan om een specialist in vlooienbestrijding te bellen, zoals de vakmannen van bestrijdingsdienst. Wij zijn snel op locatie om het vlooienprobleem bij de oorzaak aan te pakken.

Vlooien bestrijden in Uithoorn? Bestrijdingsdienst.nl helpt je snel van de vlooienplaag af!

Efficiënt vlooien laten bestrijden in Uithoorn

Wanneer je ons belt om een vlooienplaag in Uithoorn aan te pakken, weet je zeker dat er een vakman langskomt met jarenlange ervaring in de bestrijding van vlooien. Toch kun je er voor kiezen om eerst zelf aan de slag te gaan. Er zijn namelijk verschillende manieren om van deze vervelende parasieten af te komen. Een vlooienplaag begint meestal op je huisdier. Wanneer dit het geval is, bel dan direct met je dierenarts. Vaak kun je direct langskomen om een speciaal anti-vlooien-goedje en een speciale vlooienkam voor je huisdier te halen.

Ligt je huisdier op je bed? Dan is de kans groot dat je vlooien in bed hebt. Vlooien in bed bestrijden doe je als volgt: haal al het linnengoed van je bed en was dit op minimaal 60 graden. Verder moet je je matras, je bed en de direct omgeving bij je bed goed stofzuigen. Wij raden aan om dit meerdere keren te doen. Ook kun je een speciale vlooienspray kopen en hier je bed en matras mee inspuiten. Belangrijk om te weten; wanneer je vlooien in bed hebt, dan is de kans groot dat ze niet alleen in je bed zitten, maar al door je hele huis heen springen.

Omdat vlooien vaak in de buurt van slaapplaatsen zitten, zitten ze bij voorkeur ook in tapijten, gestoffeerde meubelen en kieren. Het is daarom belangrijk om je huis grondig (maar dan ook echt grondig) schoon te maken. Stofzuig meerdere malen per dag om vlooien, vlooieneitjes, vlooienlarven en vlooienpoppen te verwijderen. Haal vervolgens direct de stofzuigerzak uit de stofzuiger en gooi hier heet water overheen en vervolgens weg. Textiel dien je te wassen op tenminste 60 graden. Behandeling met een stoomreiniger wordt ook aanbevolen in de strijd tegen de vlooien, bijvoorbeeld voor op je tapijt of met stof beklede meubelen, deze kun je niet wassen. Wanneer je googelt op anti-vlooi middelen, dan kun je verschillende middeltjes kopen.

Belangrijk om te weten; hier zitten vaak chemicaliën in om van de vlooien af te komen en zijn daarom niet helemaal veilig voor jou en je huisdier. Wij gebruiken alleen natuurlijke en effectieve middelen die goed zijn voor jou en je huisdier. Deze kun je niet kopen in de winkel. Wanneer je de vlooienplaag niet zelf onder controle krijgt, kun je altijd een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf inschakelen, zoals bestrijdingsdienst.nl.

Benieuwd naar meer tips en uitleg? Bekijk dan onze vlooien bestrijden pagina.

Effectief en snel vlooien verwijderen, binnen 24 uur een afspraak!

Wanneer je vlooien in Uithoornse huis hebt en geen zin hebt om hier zelf alles aan te doen om van de vlooien af te komen, dan kun je ons bellen. Wij zijn vaak actief in de regio van Uithoorn en omgeving. Hierdoor zijn we vaak al binnen 24 uur op locatie om je te helpen met de plaag. Wij zijn dagelijks aan het werk in Uithoorn Centrum, Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer, Meerwijk, Amsteldijk en de Kwakel.

Wat kost kost vlooienbestrijding in Uithoorn?

De kosten van vlooienbestrijding in Uithoorn zijn afhankelijk van de omvang van de plaag. Wanneer je contact met ons opneemt, staan we in de meeste gevallen al binnen 24-uur voor de deur. Daarnaast kunnen we door middel van een telefonisch consult al een goede inschatting maken van de kosten. Hoe dan ook, de kosten voor het bestrijden van vlooien zijn altijd lager dan de kosten die een échte vlooienplaag uiteindelijk kan opleveren. Klik hier om contact op te nemen. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Uithoorn pagina.

vlooien laten bestrijden in Uithoorn

Priscilla KimberlyVlooien bestrijden Uithoorn