Vlooien bestrijden Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Vlooien bestrijden in Utrecht? Wij maken snel een einde aan elke vlooienplaag

Utrecht vlooien laten bestrijden

Ben je woonachtig in Utrecht of de omgeving van, zoals Maarssen en heb je last van vlooien? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze gespecialiseerde vlooienbestrijders helpen je snel en gronding met vlooien bestrijden Utrecht.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Een vlo is een parasiet en behoort tot één van de vervelendste ongediertes in huis. Een vlooienplaag begint meestal op je huisdier en wanneer je het te laat door hebt, is de kans groot dat de beestjes al door je gehele huis of bedrijfspand aan het springen zijn. Wanneer dit het geval is en je hebt geen zin om zelf de vlooienplaag te bestrijden, dan kun je gebruik maken van onze diensten. Wij zijn dagelijks actief in de regio van Utrecht en kunnen hierdoor snel op locatie zijn om je te helpen met de bestrijding van deze vervelende beestjes. Bij de bestrijding van vlooien gebruiken wij alleen duurzame middelen, die je niet zelf kunt online kunt bestellen of kopen in de winkel. Het nadeel van de middelen die je zelf kunt kopen is dat er chemische stoffen zijn in verwerkt die slecht voor jou en je huisdier kunnen zijn. Neem contact met ons op en er zal snel een vlooienbestrijder bij je langskomen.

Bestrijding van vlooien in je huis of bedrijfspand: grondig, effectief, duurzaam en snel!

Een vlo komt het vaakst voor op zowel honden als katten. Een volwassen vlo houdt van bloed en kan per dag tot 15 keer zijn eigen lichaamsgewicht aan bloed drinken. Je huisdier raakt over het algemeen besmet wanneer volwassen vlooien zich binnen of buiten bevinden en dan vervolgens op je huisdier springen.  Een volwassen vlo kan tot wel 15cm verticaal springen en kunnen dan gemakkelijk meeliften op je huisdier. Je huisdier kan vlooien krijgen van kennels, trimsalons of van loslopende honden, katten. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, springen vlooien zelden rechtstreeks van het ene op het andere huisdier over.
Een volwassen vlooi, brengt het grootste gedeelte van de tijd door op je huisdier, niet op tapijt of op andere stoffen meubels. Om deze reden is het van essentieel belang om je huisdier direct vlooienvrij maken. Binnen enkele minuten nadat ze op je huisdier zijn gesprongen, beginnen vlooien zich te voeden. De paring en de daaropvolgende eileg vinden binnen 24 uur al plaats! Een vlo kan 40-50 eitjes per dag leggen en dit wordt vaak gedaan in de vacht van je huisdier. De eitjes vallen echter al snel in het tapijt, onder de kussens van meubels, en overal waar het huisdier rust, slaapt of tijd doorbrengt. Na ongeveer 10 dagen komen de eitjes van de vlo uit. Bij de behandeling van gebouwen is het van groot belang dat deze plekken grondig worden onderzocht.

Wil je meer weten over vlooien? Bekijk dan onze vlooien bestrijden pagina.

Vlooien bestrijden in Utrecht? Bestrijdingsdienst.nl helpt je snel van de vlooienplaag af!

Effectief en snel vlooien verwijderen in Utrecht, binnen 24 uur een afspraak!

Wanneer je vlooien in Utrechtse huis hebt en niet de tijd hebt om zelf de juiste bestrijdingsmiddelen in te zetten tegen deze parasieten?  Bel ons dan op! Wij zijn vaak actief in de omgeving en de regio van Utrecht. Hierdoor zijn we vaak binnen 24 uur op locatie om je te helpen met de plaag. Onze ongediertebestrijders dagelijks aan het werk in de verschillende stads- en gemeente delen van Utrecht, zoals Utrecht West, Overvecht, Utrecht Oost, de binnenstad, Utrecht Zuid, Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Wat kost kost vlooienbestrijding in Utrecht?

De kosten van vlooienbestrijding in Utrecht zijn afhankelijk van de omvang van de plaag. Wanneer je contact met ons opneemt, staan we in de meeste gevallen al binnen 24-uur voor de deur. Daarnaast kunnen we door middel van een telefonisch consult al een goede inschatting maken van de kosten. Hoe dan ook, de kosten voor het bestrijden van vlooien zijn altijd lager dan de kosten die een échte vlooienplaag uiteindelijk kan opleveren. Klik hier om contact op te nemen. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Utrecht pagina.

vlooien laten bestrijden in Utrecht

Priscilla KimberlyVlooien bestrijden Utrecht