Bijennest Verwijderen

030 3040 124

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bijennest verwijderen? Bijen Verdelgen binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 0290 760 of neem direct contact op
  • Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw bijenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij verwijderen dagelijks bijennesten in o.a. Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amstelveen!

Bijennest verwijderen

bijennest verwijderen

Zelfstandig een bijennest verwijderen wordt altijd afgeraden en kan tot zeer gevaarlijke situaties leiden. Bel daarom altijd de ongediertebestrijding om een dergelijk nest te laten verwijderen, doe het beslist niet zelf. Wij weten als geen ander hoe het is als het mis gaat en de zwerm bijen zich ineens genoodzaakt voelt zich te verdedigen. Nog meer overlast en pijnlijke steken kunnen het volg zijn. Wilt u dat wij een bijennest verwijderen bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op het nummer 085 – 0290 760. Wij zijn binnen 24 bij u aanwezig.

Bijen verdelgen

Het hebben van een bijennest in of rond uw huis is altijd een onaangename situatie. Vooral als u kleine kinderen heeft of veel buiten zit. Bijen verdelgen is vaak dan de enige oplossing. In de meeste gevallen hebben we hier maar één behandeling voor nodig. Ook als de bijenzwerm is uitgevlogen of als er een bijennest in de grond zit. We hebben hier verschillende methoden voor afhankelijk van de situatie.

Voordat we overgaan tot het verwijderen van het bijennest moeten we zeker weten dat het om bijen gaat. In een groot deel van de oproepen gaat het om een wespennest in plaats van een bijennest. In dat geval gebruiken we bestrijdingsmiddelen die ervoor zorgen dat de wespen komen te overlijden.

Als de kolonie bijen is uitgevlogen en er een zwerm in de tuin is, dan werken we samen met verschillende professionele imkers die ervoor zorgen dat de kolonie verdwijnt. Ook in het geval van een nest halen we er meestal een imker bij om het nest op te halen.

Het verschil tussen bijen en wespen

Vaak komt het voor dat mensen zich vergissen in het insect. Het gaat dan niet om een bijennest maar om een wespennest waar ze last van hebben. Maar wat zijn nu de verschillen tussen een wesp en een bij. Allereerst is het grote verschil in de manier waarop ze kunnen steken. Waar een wesp de mogelijkheid heeft om meerdere keren te steken zonder dood te gaan. Daar heeft de bij slechts de mogelijkheid om één keer te steken. Het insect gaat daarna onherroepelijk dood.

Een ander verschil zit hem in de zogenaamd angel. De angel van een wesp is glad en kan daarom meerdere keren gebruikt worden om te steken. De angel van een bij heeft een weerhaak. Dit zorgt ervoor dat de angel blijft hangen. Als de bij vervolgens wordt weggeslagen (een veel voorkomende reactie), dan blijft de angel zitten inclusief gif zakje. Dit gif zakje blijft het aanwezige gif in de huid mompen tot de gehele angel is verdwenen. Mocht u dus ooit gestoken worden door een bij, zorg er dan voor dat de bij inclusief angel wordt verwijderd.

Waar moet u nog meer rekening mee houden?

Bijen en wespen kunnen een allergische reactie veroorzaken als u er door gestoken wordt. Deze reactie kan vrij heftig zijn en er in hele sommige gevallen ervoor zorgen dat de gestoken persoon komt te overlijden. Wees hier dus altijd op bedacht als u gestoken wordt.

Een ander punt waar u rekening mee moet houden is het tijdstip waarop het bijennest het beste verwijderd kan worden. Het ideale moment hiervoor is het einde van de dag. Bijen maar ook wespen worden wanneer de avond invalt en het donkerder en kouder wordt rustiger. Dit is daarom het ideale moment om een bijennest verwijderen uit te laten voeren door een professional.

Kosten Bijenbestrijding

De kosten van het professioneel laten verwijderen van een bijennest wegen niet tegen de baten op. U heeft namelijk in afzienbare tijd geen last meer van bijen! Omdat Ongediertebestrijding Van der Velden lokaal opereert en snel kan schakelen kunnen wij binnen één tot twee dagen het bijennest verwijderen. Dit doen wij tegen concurrerende tarieven, met een uitstekende service en dat binnen 24 uur! Kortom, snelle efficiënte bijenbestrijding tegen normale kosten. Bijenbestrijding zoals het hoort! Wilt u meer weten over onze werkwijze en de kosten? Klik dan hier.

Bijen verdelgen

Heeft u last van bijen en bijen verdelgen bent u naarstig op zoek naar een professional die u kan helpen met dit probleem? Wacht dan niet langer en neem contact op met de bijenbestrijding van Van der Velden. Wij zijn specialist in het bijennest verwijderen en helpen u snel af van uw wespenplaag. Bel direct 085 – 0290 760 en maak een afspraak!

Oscar SimonsBijennest Verwijderen