Latrinevlieg Bestrijden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Latrinevlieg bestrijden binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw klustervliegen af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks latrinevliegen in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 

Latrinevlieg bestrijden: snel en efficiënt

Bent u op zoek naar een deskundige partij die voor u snel en efficiënt de latrinevlieg bestrijden kan? Door ons in te schakelen, weet u zeker wij binnen 24 uur bij u langskomen. Bel naar telefoonnummer 020 – 641 40 00 of neem online contact met ons op. Zo bent u snel verlost van een vervelende latrinevliegplaag. We nemen de situatie bij u op en geven dan een prijsopgaaf om de latrinevlieg te bestrijden.

Wat is een latrinevlieg?

De latrinevlieg wordt ook wel mestvlieg genoemd. Ze zijn dan ook vaak in grote aantallen te vinden op, rond en bij dierlijke uitwerpselen. De latrinevlieg is klein en donker van kleur en ontwikkelt zich op vochtige plaatsen; op plekken waar de bodem is verontreinigd door rottend organisch materiaal. In een woning is dat het geval als de afvoer van de gootsteen of het toilet bijvoorbeeld lek of kapot is. Als de woning dichtbij stallen en mesthopen gelegen is, kan de latrinevlieg zich ook goed ontwikkelen.

Hoe herkent u een latrinevliegplaag?

Het is in principe heel eenvoudig om een vliegenplaag te herkennen. U ziet dan bijvoorbeeld vliegenvlekjes of uitwerpselen, dicht bij elkaar. Een groot aantal vliegen rondom een afvalbak of container kan op een ernstiger probleem wijzen. Maar of u dan specifiek met een latrinevlieg te maken heeft, zal met het oog van een leek moeilijker te onderscheiden zijn. Schakel daarvoor onze professionals in.

Hoe bestrijden we de latrinevlieg?

De beste methode bij het latrinevlieg bestrijden is om allereerst de broedplaats op te zoeken en deze te saneren. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het vinden van deze plekken en kunnen er voor zorgen dat een verdere uitbreiding van de plaag voorkomen wordt. Vervolgens gaan we met het daadwerkelijke bestrijden van de latrinevlieg aan de slag.

De kosten van latrinevlieg bestrijden

Heeft u al van alles geprobeerd maar lukt het u niet om de latrinevlieg zelf te bestrijden in of rond uw woning of bedrijfsruimte? Schakel ons dan in zodat wij de situatie op kunnen nemen en een prijsopgaaf kunnen doen. De klus van het latrinevlieg bestrijden wordt dan probleemloos voor u uitgevoerd. U krijgt vooraf een nauwkeurige inschatting van de kosten zodat u weet waar u aan toe bent. Na uw akkoord gaan we dan snel aan de slag met de latrinevlieg bestrijden.

Wilt u ons ook inschakelen om u van uw latrinevliegplaag af te helpen? Of wilt u eerst de kosten weten voor uw specifieke situatie? Neem dan contact met Ongediertebestrijding Van der Velden op zodat wij zo snel mogelijk kunnen starten met het latrinevlieg bestrijden.

adminLatrinevlieg Bestrijden