Vlooien bestrijden Alphen aan den Rijn

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Vlooien bestrijden in Alphen aan den Rijn? Wij maken snel een einde aan elke vlooienplaag

Alphen aan den Rijn vlooien laten bestrijden

Ben je woonachtig in Alphen aan den Rijn en heb je last van vlooien? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze vakmannen zijn gespecialiseerde vlooienbestrijders en helpen je duurzaam en snel met vlooien bestrijden Alphen aan den Rijn.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Vlooien behoren tot een van de vervelendste ongediertes om mee om te gaan. Ze vermenigvuldigen zich snel, zijn klein en springen als een gek in het rond. Een vlooienplaag begint meestal op je huisdier. Wanneer je huisdier zichzelf overmatig aan het krabben is, kan dit een teken zijn dat je huisdier vlooien heeft en in de meeste gevallen ben je dan al te laat. Een volwassen vlo is tussen de 2-4 millimeter lang, hierdoor kun je ze met het blote oog zien. Dus, wanneer je huisdier vlooien heeft, is snel handelen van essentieel belang om verdere verspreiding te voorkomen. Een vlooienplaag kan je geduld op de proef stellen, doorzettingsvermogen is vereist. Heb je hier geen zin in? Neem dan contact met ons op en wij zullen bij je langskomen in Alphen aan den Rijn om de vlooienplaag aan te pakken.

Vlooien laten bestrijden in huis of bedrijfspand: effectief, snel en duurzaam

Wanneer je één volwassen vlo ziet, dan begint de ellende pas. Een enkele volwassen vrouwen vlo kan in haar leven tot wel 2000 eitjes leggen. Deze vlooieneitjes zijn klein, maar je kunt ze zien wanneer je goed kijkt. De eitjes zijn glad en licht van kleur (meestal wit). De eitjes van de vlo worden het meestal gelegd in de vacht van je huisdier. Echter, de eitjes blijven niet in de vacht zitten, waardoor ze er al snel afvallen en dan komen de eitjes terecht in je bed (wanneer je huisdier op bed slaapt) of in het tapijt en gaten en kieren van het laminaat. De meeste eitjes komen na zo’n 10 dagen uit en een volwassen vlo leeft ongeveer 100 dagen. Wanneer je er dus achter bent gekomen dat je last hebt van vlooien, is snel schakelen van belang. Helaas is het probleem niet opgelost met even snel dweilen en stofzuigen. Je dient dit meerdere keren te doen en wanneer je huisdier het heeft, dien je deze te kammen en contact op te nemen met je dierenarts voor een speciaal anti-vlomiddel. Daarnaast kun je ervoor kiezen om zelf een anti-vlomiddel te kopen. Let er wel op dat in de meeste middelen die je kunt kopen – chemische stoffen zijn verwerkt, deze zijn niet gezond voor jou, je huisdier en het milieu.

Het voordeel wanneer je een officiële bestrijder laat komen, zoals de specialisten van bestrijdingsdienst.nl is dat wij alleen maar duurzame producten gebruiken waar geen chemische stoffen in zijn verwerkt. Deze zijn dus ook niet slecht voor mens en dier. Wel raden we aan om niet thuis te zijn in Alphen aan den Rijn wanneer we bezig zijn met de bestrijding van vlooien.

Vlooien bestrijden in Alphen aan den Rijn? Bestrijdingsdienst.nl helpt je snel van de vlooienplaag af!

Effectief en snel vlooien verwijderen in Alphen aan den Rijn, binnen 24 uur een afspraak!

Wanneer je vlooien in Alphense huis hebt en niet de tijd hebt om zelf de juiste bestrijdingsmiddelen in te zetten tegen dit vervelende ongedierte?  Bel ons dan op! Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks aan het werk in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Daarom kunnen wij al binnen 24 uur op locatie om je te helpen met de plaag. Daarnaast geven onze ongediertebestrijders een aantal tips om in de toekomst een vlooienplaag tegen te gaan? Wil je meer hierover lezen? Klik dan hier: vlooien bestrijden. Wij zijn dagelijks aan het werk in de volgende delen van Alphen; Edelstenenbuurt, Planetenbuurt, Horstenbuurt, Componistenbuurt en de Zeeheldenbuurt

Wat kost kost vlooienbestrijding in Alphen aan den Rijn?

De kosten van vlooienbestrijding in Alphen aan den Rijn zijn afhankelijk van de omvang van de plaag. Wanneer je contact met ons opneemt, staan we in de meeste gevallen al binnen 24-uur voor de deur. Daarnaast kunnen we door middel van een telefonisch consult al een goede inschatting maken van de kosten. Hoe dan ook, de kosten voor het bestrijden van vlooien zijn altijd lager dan de kosten die een échte vlooienplaag uiteindelijk kan opleveren. Klik hier om contact op te nemen. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn pagina.

vlooien laten bestrijden in Alphen aan den Rijn

Priscilla KimberlyVlooien bestrijden Alphen aan den Rijn