Mollenbestrijding

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mollenbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw mollenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks mollen in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Mollenbestrijding: snel en efficiënt

Bent u op zoek naar professionals voor een snelle en efficiënte mollenbestrijding? Schakel ons in en binnen 24 uur zijn wij ter plekke om de situatie op te nemen. Bel met telefoonnummer 085 – 0290 760 of neem via deze weg contact met ons op. Zo bent u supersnel van die vervelende mollenplaag af. U krijgt vooraf van ons een duidelijke prijsopgaaf op basis waarvan u kunt beslissen of u de mollenbestrijding door ons wilt laten uitvoeren.

Wat zijn mollen?

Er bestaan wereldwijd verschillende soorten mollen. In Europa komt de gewone mol ( Talpidae ) het meeste voor samen met de spitsmuismol. Beide soorten hebben veel weg van de spitsmuis. Mollen hebben zeer krachtige voorpoten die naar buiten gedraaid staan en een extra vinger hebben. Hiermee zijn het uitgesproken gravers en weten ze zich door vrijwel ieder soort grond heen te werken. Af en toe graven ze een gat naar boven om te luchten. Dit zorgt voor de welbekende molshopen. Mollen leven veelal van insecten. De denk daarbij aan wormen, kevers en larven die ook in de grond leven.

Een mol wordt meestal zo’n 12 tot 16 centimeter en heeft een goed ontwikkelde tastzin en reukzin. Mollen hebben hele kleine ogen die vrijwel geen functie hebben. Vandaar ook dat de uitdrukking zo blind als een mol. Hoewel het zicht dus beperkt is kan een mol wel heel goed navigeren en weet hij net tast en reuk heel goed waar hij is. Het lichaam van een mol is bijna helemaal cilindervormig en de vacht is leizwart. Mollen kunnen met name in uw tuin een ware plaag zijn. Ze maken vele molshopen en gangen waarmee ze uw grasveld verwoesten.

Hoe herkent u een mollenplaag?

Een mollenplaag is in principe vrij eenvoudig te herkennen. Enkele voorbeelden van hoe u een mollenplaag herkent:

  • Molshopen – de meest eenvoudige manier om een plaag te herkennen is het zien van molshopen. Bij één heeft u nog geen plaag, maar op het moment dat het complete veld vol zit met hoopjes zand en aarde, dan kunt u gerust stellen dat u last heeft van een plaag.
  • U ziet Mollen – kleine zwarte beestjes die vreemd over het gras krioelen. Dat is de beste manier om een mol op het land te zien rondlopen. Dit doen ze niet vaak dus als u er één ziet dan kan je er vrijwel zeker van zijn dat er meer zijn.
  • Kuilen – het nadeel van mollen is dat ze gangen graven. Deze zorgen voor kuilen in uw tuin. Erg vervelend, daar wil je gelijk wat aan doen.

Kortom, is uw grasveld bezaaid met molshopen, dan is de kans groot dat u te maken heeft met een mollenplaag. Het lukt meestal niet om zelf effectief aan mollenbestrijding te doen: daar kunt u dan ook het beste specialisten voor inschakelen. Zo is de kans het grootst dat de plaag niet opnieuw de kop op zal steken.

Zo gaat mollenbestrijding in zijn werk

Ongediertebestrijding Van der Velden maakt gebruik van verschillende manieren van mollenbestrijding. Zo staan er mollenklemmen, de Mauki ontmoller of mollentabletten tot hun beschikking. Met name de Mauki ontmoller is een zeer effectief middel bij mollenbestrijding. Het vult alle ondergrondse gangen van de mol met een milieuvriendelijk gas. Maar ook de andere methodes worden regelmatig door ons gebruikt; het hangt maar net van uw specifieke situatie af.

Mollenbestrijding met gas

Mollen bestrijden met Gas is één van de manieren waarop mollen in het algemeen worden bestreden. Een andere effectieve manier van bestrijden is via het zetten van klemmen. Het voordeel van de laatste methode is dat je zeker weet dat je van je mollenprobleem af bent. De mol is namelijk op slag dood. Met gas is dit nog maar de vraag. Hebt u last van mollen en wilt u dat wij uw mollen verjagen, neem dan contact met ons op.

Mollenbestrijding kosten

Lukt het u niet om zelf een oplossing te vinden voor mollenbestrijding en wilt u professionals inschakelen voor deze klus? Wij nemen graag bij u thuis de situatie op en komen dan met een prijsopgaaf op basis waarvan u kunt beslissen of u met ons in zee gaat. Mollenbestrijding wordt dan snel en effectief voor u uitgevoerd.

Wilt u ons ook inschakelen om u te helpen met mollenbestrijding? Of wilt u eerst de bijbehorende kosten weten? Neem dan contact met ons op zodat wij snel aan de slag kunnen met het verwijderen van mollen uit uw tuin.

adminMollenbestrijding