Wespennest Verwijderen

030 3040 124

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wespennest verwijderen? Wespenbestrijding binnen 24 uur!

 • Bel 085 – 0290 760 of neem direct contact op
 • Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak
 • Binnen 24 uur komen wij langs
 • Wij helpen u snel van uw wespenplaag af
 • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij verwijderen dagelijks wespennesten in o.a. Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Amstelveen!

Hoe een wespennest weghalen?

Voor het weghalen van een wespennest, volgen wij de volgende stappen:

 1. Bepaling waar het wespennest zit hoog of laag
 2. Is er een invlieg route zichtbaar of juist niet?
 3. Bepaling of het staande bij bestreden kan worde of met een ladder
 4. Inspecteur komt op locatie om het wespennest te verdelgen met beschermende kleding (imker pak).
 5. De invliegroute word door middel van een 3 bar druk ingespoten met een bestrijdingsmiddel

Wespennest Verwijderen

wespennest-dakrand

Wilt u graag een wespennest verwijderen? Laat dit dan over aan professionals! Het verwijderen van een wespennest in namelijk niet zonder risico’s. Bestrijdingsdienst Van der Velden voert de gehele zomer door opdrachten uit om de wespenoverlast te beperken. Dit doen wij in vrijwel de gehele Randstad.

In de meeste gevallen gaat het om het verwijderen of behandelen van een wespennest. Deze bevindt zich vaak onder de dakgoot, in schuurtjes of in spouwmuren. Om de risico’s van pijnlijke wespensteken en nog meer overlast te reduceren raden wij aan om altijd een professionele wespenbestrijder in te huren bij het wespennest verwijderen. Door jarenlange ervaring met deze insecten en de juiste middelen én methode bent u op die manier snel van uw wespenprobleem af!

Wespenplaag herkennen

Het herkennen van een wespenplaag is niet moeilijk. Er zijn verschillende duidelijke signalen die verraden dat u last heeft van een wespenplaag. De meeste van deze signalen zijn waarschijnlijk meer dan bekend zijn! Vind u een wespennest? Laat het wespennest verwijderen dan altijd over aan professionals en ga niet zelf aan de slag. Hier herkent u een wespenplaag aan:

 • Wespen – Er bevinden zich in het directe gebied rondom uw huis veel wespen. Eten en drinken dat buiten op tafel staat is niet veilig voor dit insect. Zoetigheden worden aangevallen en in een korte tijd breidt het aantal wespen zich uit van één tot enkele tientallen. Ook op onverwachte plekken komt u (dode) wespen tegen.
 • Gezoem – Het gezoem van een wespennest is uniek. Een lage bromtoon uit de hoek van bijvoorbeeld uw schuurtje of op zolder verraad de aanwezigheid van een wespennest. Kom niet te dicht bij en laat het nest verder met rust. De wespen kunnen agressief worden als u het nest aanraakt.
 • Papieren Bal – Een duidelijke papieren bal in de hoek van een ruimte verraad op een duidelijke manier de aanwezigheid van een wespennest. ’s Avonds zitten de wespen binnen en vormen ze het minste gevaar. Overdag kunt u beter uit de buurt blijven.

Kosten wespenbestrijding

wespennest verwijderen
De kosten van het professioneel laten verwijderen van een wespennest wegen niet tegen de baten op. U heeft namelijk in afzienbare tijd geen last meer van wespen! Omdat Ongediertebestrijding Van der Velden lokaal opereert en snel kan schakelen kunnen wij binnen één tot twee dagen het wespennest verwijderen. Dit doen wij tegen concurrerende tarieven, met een uitstekende service en dat binnen 24 uur! Kortom, snelle efficiënte wespenbestrijding tegen normale kosten. Wespenbestrijding zoals het hoort! Wilt u meer weten over onze werkwijze en de kosten? Klik dan hier.

Wespen verjagen

Wespen verjagen is niet heel gemakkelijk als het nest zich in de buurt bevindt. Aangezien de wespen maar blijven aanvliegen en met elkaar communiceren over waar ze zoetigheid hebben gevonden is de kans klein dat ze zomaar verdwijnen. Zit het nest waarschijnlijk niet in de buurt en kunt u het wespennest verwijderen niet overlaten aan een professional, dan hebben we hieronder enkele tips verzameld die wespenoverlast kunnen verkleinen. Helpen ze niet en blijven de wespen terugkomen? Dan is het wellicht verstandig om een bestrijder in de arm te nemen. Onze wespenverdelgers zijn zeer geoefend en weten vaak snel het nest te lokaliseren.

 1. Kruidnagel & Citroen – Wespen zijn gevoelig voor verschillende soorten geuren. Zo worden ze aangetrokken door de geur van bloeiende bloemen maar blijven ze weg van de combinatie tussen kruidnagel en citroen. Het is om die reden aan te raden om in de zomer, als u last van wespen heeft en niet weet waar ze vandaag komen. Om een schaaltje buiten op tafel te zetten met daarin twee open gesneden citroenen. Zorg er vervolgens voor dat er in de citroenen 6 kruidnagels worden gedrukt. De geur die hierbij vrijkomt zorgt ervoor dat wespen op afstand blijven.
 2. Azijn & Kruidnagel – Ook de geur van aldaniet verwarmde azijn is er één waar wespen over het algemeen niet van houden. Zet een bakje azijn op tafel tijdens het dineren en de kans is groot dat de wespen wegblijven. Toch nog lastn van wespen? Dan is het wellicht verstandig om de wespenverdelger te bellen.
 3. Ui – Een advies van oma: zet een schaal met versnipperde uien op tafel. Net als bij de mens moeten hebben ook de ogen van een wesp last van het vocht dat vrijkomt bij het snijden van uien. Kortom, heeft u last van wespen dan is dit een oplossing. Let wel, dit is meestal van korte duur. Uien verwelken relatief snel en zijn daarom snel uitgewerkt.
 4. Koffie – Een tip die je vaker leest op het internet is het gebruik van koffie. Alleen al het neerzetten van gemaken koffiebonen zou ervoor moeten zorgen dat de wespen op afstand blijven. Blijkt dit niet voldoende te zijn, dan wordt aangeraden de koffie aan te steken. Het schijnt effectief te zijn. De vraag is of je, als je heerlijk van buitenlucht aan het genieten bent, in de stank van verbrande koffie wil zitten. In onze ogen een laatste redmiddel en waarschijnlijk hét moment dat je contact opneemt met een ongediertebestrijder.
 5. Wierook – Wierook komt oorspronkelijk uit het Oosten en wordt al heel lang gebruikt om o.a. muggen en vliegen te weren. Het is ook effectief tegen wespen. Kiest u de juiste geur dan is het ook nog eens aangenamer dan citroen, azijn, koffie of ui. Zet een schaaltje wierook onder de tafel en geniet van een wespenvrije avond.

Heeft u een tip? – Heeft u een tip voor ons, die hier niet beschreven is? Mail deze dan naar info@bestrijdingsdienst.nl onder vermelding van: wespennest verwijderen: tips. Wij voegen uw tip aan de bovenstaande 5 tips!

Wespennest Verwijderen Kosten

Wespen in huis of in uw tuin is erg vervelend. De vraag is hoe u er vanaf komt en wat u hiervoor moet doen. Zo kan een wespennest verwijderen kosten met zich meebrengen die u niet van te voren had geraamd. Waar moet u aan denken?

 • Wespennest verwijderen – het verwijderen van het wespennest brengt uiteraard kosten met zich mee. Eén van onze experts komt bij u langs om het nest te behandelen waarna het in de meest gevallen sterft. Hier zijn normale kosten aan verbonden die het verwijderen met zich meebrengt. Wilt u hier meer informatie over, bel dan met met onze klantenservice. Afhankelijk van de locatie van het nest geven zij u een prijsopgave.
 • Schade – in sommige gevallen betekent dat het wespennest verwijderen kosten met zich meebrengt die van te voren niet waren voorzien. Zo komt het soms voor dat we niet bij het nest kunnen en we een deel van een muur of vloeren moeten openbreken om goed bij het nest te kunnen. Dit gebeurt gelukkig vrijwel nooit, maar toch willen we u hierover van te voren over inlichten.
 • Opruimen – afhankelijk van de grote van het nest zijn andere onverwachte kosten, het opruimen van het nest. Als het nest na een week of twee helemaal leeg is en alle wespen zijn gestorven, dan is het aan te raden de resten te ruimen en de eventuele kieren te dichten. Dit verkleint de kans dat de wespen terugkomen.

Wespennest weghalen? Doe dit beslist niet zelf!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen en toch zien we het ieder jaar weer. Mensen die zelf een wespennest weghalen. Steken, allergische reacties en alle gevolgen van dien wegen niet op tegen de kosten van het laten weghalen van een wespennest door een professional. Bel daarom altijd een ongediertebestrijder.

Wespenbestrijding

Heeft u last van wespen in Haarlem, Utrecht, Almere, Hilversum, Zoetermeer, Zaanstad, Hoofddorp, Den Haag, Purmerend of Leiden? Bent u naarstig op zoek naar een professional die u kan helpen met dit probleem? Wacht dan niet langer en neem contact op met de wespenbestrijding van Van der Velden. Wij zijn specialist in het wespennest verwijderen en helpen u snel af van uw wespenplaag. Bel direct 085 – 0290 760 en maak een afspraak!

adminWespennest Verwijderen