Bedwantsen bestrijden?

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wij maken een einde aan iedere bedwants plaag

bedwants bedstrijden

Heeft u last van rode, jeukende plekjes op uw huid en komt u wellicht net terug van vakantie? Of heeft u uw huis verhuurt aan vakantiegangers uit het buitenland via Airbnb? Dan is de kans groot dat u last heeft van bedwantsen. Deze kleine beestjes komen vaak ongemerkt het huis in en kunnen veel ongemak en ellende met zich meebrengen. Ze nestelen zich in uw bank of bed en zorgen voor kleine jeukende bultjes. Wordt dit niet tijdig verholpen dan planten bedwantsen zich snel voort, zeker wanneer het 23 graden of warmer is. De bestrijding ervan kunt u niet zelf uitvoeren. Van der Velden Ongediertebestrijding kan deze lastige klus voor u uit handen nemen. Dankzij onze professionele methodes kunnen we op een effectieve manier bedwantsen bestrijden. Zo bent u snel van alle ongemakken af.

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn roodbruine, ovaalvormige beestjes van ongeveer 5mm lang. Ze zijn vrij schuw en daarom zult u ze de eerste 6 weken niet zien. Ze verstoppen zich bijvoorbeeld in spleten, naden of kieren in de buurt van uw bed, onder matrassen, achter het behang of in stopcontacten. Na een periode van 6 weken gaan bedwantsen op zoek naar voedsel. Ze voeden zich met het bloed van mensen waarbij enkels en voeten favorieten plekken zijn.

Een veel voorkomende oorzaak van bedwantsen zijn tweedehands meubels, maar ook hotels, hostels en jeugdherbergen waar mensen logeren. Bedwantsen zijn daar vaak aanwezig en kruipen ongemerkt in de bagage of kleding. Eenmaal thuis gooit u de koffer open en gaat de kleding door het hele huis. Niks aan de hand zou u denken. Echter, zowel in uw koffer als in uw kleding kunnen minuscule eitjes zitten die een enorme plaag kunnen veroorzaken. Kleding wassen voor bedwantsbestrijding heeft helaas niet veel nut aangezien bedwantsen een reguliere wasbeurt van minder dan 60 graden overleven.

Hoe herkent u een bedwants plaag?

Bedwantsen komen dus vaak een huis binnen via tweedehands meubels of vakantiekoffers met kleding. Maar hoe weet u dat er sprake is van bedwantsen? Hieronder leest u de veel voorkomende symptomen:

  • Rode bultjes. De bedwants laat na een beet altijd een beetje gif achter. Dit zorgt voor kleine rode bultjes op de huid. In tegenstelling tot andere insecten bijt de bedwants meerdere keren waardoor u aantal rode plekjes krijgt, vaak op uw enkels en voeten.
  • Jeuk. Het gif dat het beestje achterlaat zorgt tevens voor jeuk.
  • Bloed op uw dekbed. De bedwants staat bekend als een slordig diertje dat soms een beetje bloed morst. Dus, heeft u last van rode jeukende bultjes en vindt u ook kleine plekjes bloed op uw dekbed? Dan is de kans groot dat u last heeft van bedwantsen. Deze hoeft u niet per se te zien.
  • Rode of zwartbruine stipjes in of rond uw bed. Dit zijn hoogstwaarschijnlijk de uitwerpselen van bedwantsen.
  • Kleine zwarte beestjes. Een laatste symptoom waarbij het wel heel duidelijk is dat u last heeft van de bedwants is wanneer u ze ziet. Schakel in dat geval snel een professionele ongediertebestrijder in.

Herkent u één of meerdere symptomen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Zo kunnen wij snel actie ondernemen om te voorkomen dat de situatie verergert.

Bedwants bestrijding

Zelf bedwantsen bestrijden wordt afgeraden. Het wassen van kleding, een matras vervangen of een grondige schoonmaak is namelijk niet voldoende. Hiervoor zijn professionele bestrijdingsmiddelen nodig en deze mogen alleen gebruikt worden door professionele ongediertebestrijders. Tijdens de bestrijding mag u niet aanwezig zijn in de woning. Nadat de stoffen zijn opgelost kunt u met een gerust hart uw woning weer betreden. Is de meeste gevallen is één behandeling voldoende. Bij een hardnekkige plaag kan een tweede behandeling nodig zijn. Voor iedere klant maken wij een bedwants bestrijding aanpak op maat!

Bedwantsen bestrijding service

Bedwantsen zijn erg vervelend en zorgen voor veel overlast. Laat bestrijding bedwantsen daarom over aan Van der Velden Ongediertebestrijding. Zo weet u zeker dat u snel van dit ongedierte af bent. Dat kan op twee manieren:

  • Bestrijdingsmiddelen. Wij bestrijden door middel van chemische bestrijdingsmiddelen die we zowel ‘airless’ als met stoom kunnen aanbrengen.
  • Invriezen. Om er 100% zeker van te zijn dat bedwantsen worden uitgeroeid kunnen we uw kledingstukken, schoeisel en andere producten die regelmatig worden gebruikt invriezen. Dit doen wij natuurlijk met uiterste zorg.

Bedwantsen bestrijding kosten

Wanneer u contact met ons opneemt over bedwants bestrijding, bekijken we eerst de ernst van de situatie. Op basis daarvan kunnen we u een nauwkeurige indicatie geven van de kosten voor het bedwantsen bestrijding. Zo weet u direct waar u aan toe bent. We kunnen ieder geval melden dat de kosten van bedwantsbestrijding lager uitvallen dan de ellende die een bedwantsenplaag met zich meebrengt.

Binnen 24 uur contact voor bedwantsen bestrijden

Heeft u last van een bedwantsen plaag en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Dat begrijpen we. Neem in dat geval contact met ons op, dan zorgen wij dat u snel van uw plaag af bent. Klik op Bel mij terug en wij nemen snel contact op. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier. Vraag een offerte aan, ontvang de kosten en maak direct een afspraak. Bedwantsen bestrijden doen wij in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. Met Bestrijdingsdienst Van der Velden bent u snel weer vrij van ongedierte!

adminBedwantsen bestrijden?