Bedwantsen bestrijden?

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Effectief bedwantsen laten bestrijden: voor een comfortabele nachtrust

Hoe bedwantsen bestrijden Bedwantsen, een nachtmerrie voor elk huishouden. Deze kleine, bloedzuigende insecten zorgen ervoor dat je niet meer kunt genieten van een welverdiende nachtrust. In ergere gevallen kunnen ze zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken. Wanneer je erachter komt dat je te maken hebt met een bedwantsenplaag, dien je zo snel als mogelijk contact op te nemen met een professionele bestrijder, zoals Bestrijdingsdienst.nl. Wij zijn de specialist als het gaat om effectieve bedwantsen bestrijding in West-Nederland. Wacht vooral niet af en neem vandaag nog contact met ons op! In de meeste gevallen staan wij al binnen 24 uur voor je deur. Zodoende kun je binnen de kortste keren weer genieten van een goede nachtrust.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Voor professionele bedwants bestrijding zetten wij ons dagelijks in, in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Direct naar:

Professionele bedwantsbestrijding: waarom kiezen voor Bestrijdingsdienst.nl

De bedwants is één van de hardnekkigste ongedierte om zelf te bestrijden. Dit komt doordat deze beestjes piepklein zijn en zich binnen de kortste keren al hebben voortgeplant, waardoor ze (bijna) overal in je huis kunnen zitten. Wanneer je zelf over gaat tot bestrijden is de kans groter dat het beestje weer terugkomt. Wij hebben drie redenen opgeschreven waarom het verstandig is om gebruik te maken van een professionele bestrijder:

1. Grondige inspectie om de plaag in kaart te brengen

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van bedwantsen. Hierdoor weten wij precies waar wij moeten kijken en waar eitjes verstopt kunnen zitten. Dit zijn meestal plekken waar je als huiseigenaar niet aan denkt.

2. Effectieve behandeling met de nieuwste bestrijdingstechnieken

Een bedwants laat zich niet gemakkelijk zien en er zijn verschillende bestrijdingstechnieken. Zo kan het voorkomen dat we jouw huis moeten stomen of dat je kledingstukken moet laten invriezen. Wij hebben alle apparatuur om bedwantsen effectief te elimineren en te bestrijden.

3. Voorkomen dat de bedwants terugkeert

Naast het bestrijden nemen onze specialisten ook verschillende preventiemaatregelen en geven wij handige tips om de terugkeer van de bedwants te minimaliseren. Het is namelijk belangrijk om waakzaam te blijven, mocht je last hebben gehad van bedwantsen. Gebruik matrasbeschermers en inspecteer regelmatig de slaapkamer op tekenen van bedwantsen.

Last van bultjes en slaap je slecht? Wacht niet af en neem z.s.m. contact met ons op! In de meeste gevallen kunnen wij de bedwansten binnen 24 uur bestrijden

Hoe weet ik dat ik last heb van bedwantsen?

Voordat je over gaat tot bestrijding of professionele bestrijding is het belangrijk om bedwantsen te herkennen. Dit komt doordat sommigen muggenbulten verwarren met bedwantsbeten. Enkele signalen van een bedwantsenplaag zijn:

  • Jeukende bultjes op de huid: bedwantsbeten veroorzaken jeukende rode bultjes op de huid. In de meeste gevallen heb je dan meerdere bultjes op een rij of in een groepje.
  • Kleine bloedvlekken op lakens en kussenslopen: wanneer bedwantsen zich voeden, laten ze soms kleine bloedvlekken achter op je beddengoed.
  • Kleine, bruine insecten: een volwassen bedwants is ongeveer zo groot als een rijstkorrel en hebben een plat, ovaalvormig lichaam. Jonge bedwantsen zijn kleiner en zijn in de meeste gevallen doorzichtig.
  • Uitwerpselen: bedwantsen laten vaak uitwerpselen achter in en/of rondom je bed. Deze uitwerpselen herkent u aan de rode en/of zwartbruine stipjes.

Herkent je één of meerdere van bovenstaande signalen? Voorkom extra overlast en schakel dan direct een specialist van Bestrijdingsdienst.nl in om de bedwantsen te bestrijden.

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn roodbruine en ovaalvormige beestjes van ongeveer 5 millimeter groot. Ze zijn enigszins schuw en meester in zichzelf verstoppen. Bedwantsen laten zich vaak alleen zien wanneer zij zich willen voeden. In hun zoektocht naar voedsel (bloed) kunnen deze kleine beestjes maar liefst 30 meter per nacht afleggen. Jouw lichaamswarmte en adem (CO2) zijn het kompas voor bedwantsen. De meest favoriete en gemakkelijke plek voor de bedwants om zich te voeden zijn je armen en je benen. Ook je rug en je buik worden niet overgeslagen.

Hoe komt het dat ik last heb van bedwantsen?

Reizen, we doen het steeds meer en hierdoor nemen we ook steeds vaker ongedierte zoals bedwantsen mee terug naar onze woningen. Op je reisbestemming verstoppen bedwantsen zich in kleding en in naden van koffers. En wanneer je zelf of jouw (Airbnb) gasten thuis arriveren, zoeken de bedwantsen een warme en rustige plek op. Bedwantsen in huis verstoppen zich onder andere in de richels en naden van je meubels, kieren in de muur, onder de plint of zelfs achter het stopcontact. De beestjes zijn overdag vrijwel niet te zien met het blote oog. Bedwantsen herkennen in jouw woning is dus lastig. Helemaal omdat er bij rode jeukende bultjes vaak eerst wordt gedacht een muggenbeten. Maar, wat als er al een geruime tijd geen mug te bekennen is? Hieronder een aantal punten waar je de bedwants aan kunt herkennen.

Onze ervaring met Bestrijdingdienst.nl om bedwantsen te bestrijden was buitengewoon positief. Rick was professioneel, grondig en effectief. Na de stoombehandeling merkten we onmiddellijke resultaat en konden we weer met een fijn gevoel slapen. Wanneer je last hebt van bedwantsen, beveel ik Bestrijdingsdienst.nl van harte aan. Ze leveren uitstekende service en effectieve resultaten | Jacob van Lennepkade – Amsterdam

Kan ik zelf bedwantsen bestrijden?

Je kunt de bedwants helaas niet voor 100% zelf bestrijden. Dit komt doordat de bedwants op veel meer plekken kan zitten dan alleen in je bed. Je kunt je beddengoed wassen op 60 graden. Echter, bedbugs komen alleen ‘s nachts tevoorschijn en zitten overdag op donkere plekken, zoals in de kieren van je bed of je laminaat. Stofzuigen helpt, maar ook dan bestrijd je de bedwantsen niet voor 100%. Wij raden aan om altijd een professionele ongediertebestrijder in te schakelen.

Hoe bestrijden wij bedwantsen op een duurzame manier?

Bedwantsen zijn erg vervelend en zorgen voor veel overlast. Professioneel bedwantsen laten bestrijden door onze specialist zorgt ervoor dat de bedwantsen effectief en duurzaam worden bestreden. Wij krijgen vaak de vraag waar bedwantsen niet tegen kunnen. Het antwoord hierop is: warmte. Wij hebben speciale stoomapparaten, zodat we de bedwantsen snel kunnen bestrijden.

Bedwantsen bestrijden doen we op de volgende manieren:

  • Bedwantsen bestrijden met de airless bestrijding: Met de ‘Airless-methode’ gebruiken wij een verneveltechniek door het bestrijdingsmiddel aan te brengen op alle oppervlakken, randen en richels van je woning. Tijdens de bestrijding mag je niet aanwezig zijn in de woning. Na het neerdalen is het middel niet schadelijk voor jou en/of je huisdieren. Het resultaat van het bestrijdingsmiddel wordt bereikt op het moment dat de bedwantsen het middel tot zich nemen. Het is hierom belangrijk dat je na de behandeling blijft slapen in je normale slaapvertrek. Daarbij raden we aan het bestrijdingsmiddel voor een periode van minimaal 5-6 weken te laten liggen en de woning gedurende deze periode niet te dweilen.
  • Bedwantsen bestrijden met een stoombehandeling: Met de stoombehandeling verhit onze specialist alle oppervlakken in je woning met stoom van 180 graden. De bedwantsen en eitjes, die op dat moment aanwezig zijn, zullen direct dood gaan. Ondanks het succes van de stoombehandeling gebruiken we deze behandeling vaak in combinatie met de Airless bestrijding. Het bestrijdingsmiddel blijft namelijk langer actief en zorgt ervoor dat de eventueel overgebleven bedwantsen alsnog dood gaan.
  • Invriezen. Om er zeker van te zijn dat de bedwantsen worden uitgeroeid, raden we u aan om uw kledingstukken en schoenen in te vriezen. Bij Van der Velden maken we hiervoor gebruik van speciale vrieskisten van -24 graden. Een vriesbehandeling duurt 48 uur.

In de meeste gevallen is één behandeling vaak voldoende. Echter kan er bij een hardnekkige plaag een tweede behandeling nodig zijn.

Bedwantsen effectief bestrijden

Wat kost bedwantsen bestrijden?

Bedwantsen bestrijden brengt kosten met zich mee en is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Naar aanleiding van een telefonisch consult en op basis van de foto’s die je ons stuurt, bieden wij een nauwkeurige indicatie van de kosten aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Zoals genoemd kan het voorkomen dat je te maken hebt met een hardnekkige plaag en dat wij twee keer moeten langskomen voor effectieve bestrijding.

Bedwants bestrijding door Van der Velden Ongediertebestrijding

Bedwantsen kunnen je nachtrust verstoren en je gezondheid in gevaar brengen. Het is van belang om snel en effectief op te treden wanneer je signalen van een bedwantsenplaag opmerkt. Door de bron te identificeren en professionele hulp in te schakelen, kun je snel weer genieten van een bedwantsvrije omgeving. Op zoek naar de beste resultaten en de meest effectieve methoden? Neem contact op met één van onze professionals om de bedwantsen te bestrijden.

Veelgestelde vragen over het bestrijden van bedwantsen

Waar gaan bedwantsen dood van?

Bedwantsen gaan dood van hoge temperaturen. Wij maken vaak gebruiken van stoombehandelingen met temperaturen van 180 graden Celsius om bedwantsen effectief te doden. Daarnaast kun je bedwantsen doodvriezen op -14 graden Celsius. Wij hebben speciale vriezers waarmee we jouw kleding of beddengoed kunnen invriezen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kan ik zelf bedwantsen effectief bestrijden?

Nee, zelf bedwantsen bestrijden is meestal niet effectief genoeg. Bedwantsen kunnen zich op veel plaatsen verstoppen. Kies altijd voor een professionele bestrijder om voor eens en altijd van het probleem af te zijn.

Hoe herken ik dat ik last heb van bedwantsen?

Bedwantsen herken je aan jeukende bultjes op de huid en kleine bloedvlekjes of uitwerpselen op lakens en beddengoed. Het is een bruin insect ter grootte van een rijstkorrel.

adminBedwantsen bestrijden?