Bedwantsen bestrijden?

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wij maken een einde aan iedere bedwants plaag

bedwants bedstrijden

Heeft u last van bedwantsen en wilt u de bedwantsen bestrijden? Wacht vooral niet af, maar neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen u professioneel en duurzaam in de bedwantsbestrijding.

 • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
 • Binnen 24 uur nemen we contact met u op
 • Ontvang een offerte op maat

Voor professionele bedwantsbestrijding zetten wij ons dagelijks in, in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan de Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Professionele bedwantsbestrijding

U bent net terug van vakantie en ploft neer op bed. Het is heerlijk om weer thuis te zijn. De volgende ochtend wordt u echter wakker met een minder fijne verrassing. U zit onder de rode en jeukende bultjes. Wanneer u geen mug kan vinden, is de kans groot dat u te maken heeft met bedwantsen. Deze kleine beestjes komen vaak ongemerkt uw huis binnen en veroorzaken veel overlast. Gelukkig hebben de specialisten van Van der Velden Ongediertebestrijding veel ervaring in bedwantsen bestrijden. In de meeste gevallen is hier slechts één behandeling voor nodig. Bij een hardnekkige plaag kan het voorkomen dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Middels maatwerk zorgen we er samen voor dat u duurzaam bij uw bedwantsoverlast wordt geholpen.

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn roodbruine en ovaalvormige beestjes van ongeveer 5 millimeter groot. Ze zijn enigszins schuw en meester in zichzelf verstoppen. Bedwantsen laten zich vaak alleen zien wanneer zij zich willen voeden. In hun zoektocht naar voedsel (bloed) kunnen deze kleine beestjes maar liefst 30 meter per nacht afleggen. Uw lichaamswarmte en adem (CO2) zijn het kompas voor bedwantsen. De meest favoriete en gemakkelijke plek voor de bedwants om zich te voeden zijn uw armen en benen. Ook uw rug en buik worden niet overgeslagen.

Waar zit de bedwants?

Reizen, we doen het steeds meer en hierdoor nemen we ook steeds vaker ongedierte, zoals bedwantsen, mee terug naar onze woningen. Op uw reisbestemming verstoppen bedwantsen zich in kleding en de naden van koffers. En wanneer uzelf of uw (Airbnb) gasten thuis arriveren, zoeken de bedwantsen een warme en rustige plek op. Bedwantsen in huis verstoppen zich onder andere in de richels en naden van uw meubels, kieren in de muur, onder de plint of zelfs achter het stopcontact. De beestjes zijn overdag vrijwel niet te zien met het blote oog. Bedwantsen herkennen in uw woning is dus lastig. Helemaal omdat er bij rode jeukende bultjes vaak eerst wordt gedacht een muggenbeten. Maar wat als er al een geruime tijd geen mug te bekennen is? Hieronder een aantal punten waar u de bedwants aan kunt herkennen.

Bedwantsen herkennen

Bedwantsen bestaan al erg lang. Omdat we meer reizen vinden we deze beestjes steeds vaker in onze huizen. Bedwantsen verstoppen zich in de naden van onze koffers en kleding. En wanneer uzelf of uw (Airbnb) gasten arriveren, zoeken ze een rustige plek in uw woning. Denk hierbij onder andere aan richels en naden in uw meubels, kieren in de muur, onder de plint of zelfs achter het stopcontact. Bedwantsen herkennen in uw woning is dus lastig. Helemaal omdat er bij rode jeukende bultjes vaak eerst wordt gedacht een muggenbeten. Maar wat als er al een geruime tijd geen mug te bekennen is? Bedwantsen herkennen doet u op de volgende manier:

 • Uitwerpselen. Bedwantsen laten vaak uitwerpselen achter in en/of rondom uw bed. Deze uitwerpselen herkent u aan de rode en/of zwartbruine stipjes.
 • Bloed op uw dekbed. Bedwantsen staan bekend als slordige diertjes die na het voeden soms wat bloed achterlaten.
 • Rode bultjes en jeuk. Bedwantsen voeden zich met ons bloed door te bijten. Na een beet laat de bedwants altijd gif achter. Het gif van de bedwants zorgt in de meeste gevallen voor rode en jeukende bultjes, maar kan ook heftige allergische reacties en zelfs bloedarmoede veroorzaken.
 • Roodbruine beestjes. Vaak ziet u bedwantsen niet, maar in sommige gevallen is de overlast zodanig erg dat u de bedwantsen tegenkomt in uw woning. U herkent bedwantsen aan hun roodbruine en doorzichtige uiterlijk.

Herkent u één of meerdere van bovenstaande signalen? Voorkom extra overlast en schakel dan direct een specialist van Van der Velden Ongediertebestrijding in om de bedwantsen te bestrijden.

Bedwantsen voorkomen

Bedwantsen voorkomen is erg lastig en zelf bedwantsen bestrijden wordt afgeraden. Het wassen van uw kleding, een matras vervangen of een grondige schoonmaak is namelijk niet voldoende. Bedwantsen overleven namelijk een reguliere wasbeurt van onder de 60 graden. Daarnaast verstoppen bedwantsen zich vaak op plekken waar u niet goed bij kunt komen. Specialisten in bedwantsen bestrijden zijn bekend met deze plekken en behandelen uw woning grondig met professionele bestrijdingsmiddelen.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zijn erg vervelend en zorgen voor veel overlast. Denk hierbij aan de jeukende rode bultjes, allergische reacties en in het ergste geval bloedarmoede. Professioneel bedwantsen laten bestrijden door onze specialist zorgt ervoor dat de bedwantsen effectief en duurzaam worden bestreden.

Bedwantsen bestrijden doen we op de volgende manieren:

 • Airless bestrijding. Bedwantsen bestrijden we via de ‘Airless-methode’. Dit betekend dat we middels een verneveltechniek het bestrijdingsmiddel aanbrengen op alle oppervlakken, randen en richels in uw woning. Tijdens de bestrijding mag u niet aanwezig zijn in de woning. Na neerdalen is het middel niet schadelijk voor u en/of uw huisdieren. Het resultaat van het bestrijdingsmiddel wordt bereikt op het moment dat de bedwantsen het middel tot zich nemen. Het is hierom belangrijk dat u na de behandeling blijft slapen in uw normale slaapvertrek. Daarbij raden we aan het bestrijdingsmiddel voor een periode van minimaal 5-6 weken te laten liggen en uw woning gedurende deze periode niet te dweilen
 • .

 • Stoombehandeling. Met de stoombehandeling verhit onze specialist alle oppervlakken in uw woning met stoom van 180 graden. De bedwantsen en eitjes, die op dat moment aanwezig zijn, zullen direct dood gaan. Ondanks het succes van de stoombehandeling gebruiken we deze behandeling vaak in combinatie met de Airless bestrijding. Het bestrijdingsmiddel blijft namelijk langer actief en zorgt ervoor dat de eventueel overgebleven bedwantsen alsnog doodgaan.
 • Invriezen. Om er zeker van te zijn dat de bedwantsen worden uitgeroeid, raden we u aan om uw kledingstukken en schoenen in te vriezen. Bij Van der Velden maken we hiervoor gebruik van speciale vrieskisten van -24 geraden. Een vriesbehandeling duurt 48 uur.

In de meeste gevallen is één behandeling vaak voldoende. Echter kan er bij een hardnekkige plaag een tweede behandeling nodig zijn.

Bedwantsen bestrijden kosten

Bedwantsen bestrijden brengt kosten met zich mee en zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Naar aanleiding van een telefonisch consult en op basis van de foto’s die u ons stuurt bieden we u een nauwkeurige indicatie van de kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Bedwantsbestrijding door Van der Velden Ongediertebestrijding

Bedwantsen, het zijn kleine beestjes die voor grote overlast kunnen zorgen. Merkt u dat u steeds vaker rode en jeukende bultjes heeft? Of ziet u regelmatig bloedplekjes in uw bed? Twijfel dan niet en neem direct contact op met één van onze professionals om de bedwantsen te bestrijden.

adminBedwantsen bestrijden?