Bedwantsen bestrijden

030 3040 124

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bedwantsen Bestrijden? Binnen 24 uur komen wij langs!

  • Bel direct 085 0290 760 of Neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Bedwants bestrijding binnen 24 uur
  • Bedwantsen in huis? Wij helpen u snel van uw plaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Bedwantsen bestrijden doen wij in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Bedwantsen Bestrijden

bedwants bedstrijdenHeeft u op dit moment last van bedwantsen? Deze kleine beestjes kunnen veel ongemak en ellende met zich meebrengen. Ze nestelen zich in uw bank of bed en zorgen voor kleine jeukende bultjes. Helemaal vervelend is dat bedwantsen ook ziektes overdragen. We begrijpen dan ook dat u liefst zo spoedig mogelijk begint met de bedwantsen bestrijden.
Bedwantsen voorkomen kunt u het beste doen door regelmatig uw huis goed schoon te maken. Bedwantsen bestrijden kunt u het beste overlaten aan professionals! Omdat bedwantsen bestrijden een zeer lastige klus is, helpen wij van Van der Velden Ongediertebestrijding u graag van uw bedwantsen af. Dankzij onze professionele methodes kunnen we op een effectieve manier uw bedwantsen bestrijden.

Professioneel Bedwants bestrijden bij u thuis?

Als u een bedwantsen plaag heeft, dan raden we u aan om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Bedwants bestrijden doen wij op een snelle en effectieve manier. Onze behandeling zorgt er voor dat de eitjes sterven, zodat u weer comfortabel kan zijn in uw eigen huis. Wanneer u ons inschakelt komen we zo spoedig mogelijk bij u langs om direct te starten met het bedwantsen bestrijden.

Hoe herkent u een bedwants plaag?

Bedwantsen komen vaak een huis binnen via bagage of meubels. Heeft u onlangs gereisd, logés ontvangen of een tweedehands meubelstuk de slaapkamer ingebracht? Dan is de kans aanwezig dat bedwantsen zijn meegereisd. Als u rode of zwartbruine stipjes aantreft in of rond uw bed, dan zijn dit hoogstwaarschijnlijk de uitwerpselen van bedwantsen. Wanneer dit het geval is raden we u aan om direct contact op te nemen zodat wij deze vervelende situatie voor u op kunnen lossen.

Andere bedwantsen symptomen:

  • Rode bultjes – de bedwants laat na een beet altijd een een beetje gif achter. Dit zorgt ervoor dat u kleine rode bultjes op de huid krijgt. Favoriete plekken waar een bedwants zich tegoed doet aan het bloed zijn uw enkels en voeten.
  • Jeuk – Het gif dat de bedwants achterlaat zorgt tevens voor jeuk. Een ander bedwants symptoom dat gepaard gaat met de rode bultjes. Vaak slaat de bedwants in één keer toe en heeft u dus meerdere rode jeukende bultjes op plekken waar de huid dun is.
  • Bloed op uw dekbed – De bedwants staat bekend als een slordig diertje dat soms een beetje bloed morst. Kortom, heeft u last van rode bultjes die jeuken en vindt u ook kleine plekjes bloed op uw dekbed dan is er een reële kans dat u last heeft van bedwantsen. Deze hoeft u niet per se te zien!
  • Kleine zwarte beestjes – Een laatste symptoom waarbij het wel heel duidelijk is dat u last heeft van de bedwants is wanneer u ze ziet. Schakel in dat geval altijd een ongediertebestrijder in. Bedwantsen zitten namelijk in de kleinste kieren en zijn lastig uit te roeien.

Bedwantsen Bestrijding Service

Bedwantsen zijn bijzonder vervelend en zorgen voor veel overlast. Om er 100% zeker van te zijn dat dit ongedierte wordt uitgeroeid is één van de oplossingen het invriezen van kledingstukken, schoeisel en andere producten die regelmatig worden gebruikt. Van der Velden Ongediertebestrijding biedt daarom de mogelijkheid om al uw kleding in te vriezen om er op die manier zeker van te zijn de dit ongedierte niet meer terugkomt. Geïnteresseerd? Vraag naar de voorwaarden als u contact met ons opneemt.

Bedwantsen bestrijden kosten

Wanneer u contact met ons opneemt over bedwantsen bestrijden, dan controleren we allereerst de ernst van de situatie. Op basis daarvan kunnen we u een nauwkeurige indicatie geven van de kosten voor het bedwantsen bestrijden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wat we in elk geval met zekerheid kunnen zeggen is dat de kosten van het bedwantsen bestrijden lager uitvallen dan de ellende die een bedwantsenplaag met zich meebrengt.

Bedwantsen voorkomen

Bedwantsen voorkomen is vrij lastig. Dit ongedierte komt vaak ongemerkt het huis is en nestelt zich op een warme donkere plek. Vaak uit het directe zicht. Bovendien is de bedwants een nachtdier. Op het moment dat het donker wordt en afkoelt zal hij pas tevoorschijn komen en zich tegoed doen aan het bloed van mens en dier. Kortom, bedwantsen worden pas ontdekt in een vrij laat stadium als zich al een grote kolonie heeft ontwikkeld.
Een veel voorkomende oorzaak van Bedwantsen zijn hotels, hostels en jeugdherbergen waar mensen logeren. Bedwantsen zijn daar vaak aanwezig en kruipen ongemerkt in de bagage of kleding. Deze wordt vervolgens meegenomen naar huis alwaar de bedwants een nieuw leven begint. Bedwantsen kan je dus voorkomen door na een vakantie of verblijf in een hotel je kleding goed te wassen en de koffer of tas goed uit te kloppen. Echter, een garantie biedt dit niet. De bedwants is tenslotte maar enkele millimeters groot.

Bedwantsen bestrijdingsmiddel

Zelf bedwantsen bestrijden wordt in het algemeen afgeraden. Wij verkopen dan ook geen bedwantsen bestrijdingsmiddel. De middelen die normaliter worden toegepast mogen alleen door professionele ongediertebestrijders gebruikt worden. U dient tijdens de bestrijding dan ook niet aanwezig te zijn in de woning. Voor u de woning weer kunt betreden moeten de stoffen eerst zijn opgelost. Daarna kunt u met een gerust hart de ruimte weer betreden. Soms is het nodig dat er een tweede behandeling moet worden uitgevoerd. Dan is het probleem hardnekkiger en heeft het de eerste lading Bedwantsen bestrijdingsmiddel onvoldoende gewerkt. In bijna alle gevallen is een tweede behandeling om de bedwantsen uit te roeien.

Snel Bedwantsen Bestrijden

Heeft u last van een bedwantsen plaag, of wilt u graag meer zekerheid hebben? Dan bent u op ieder moment welkom om ons te bellen op 085 – 029 0760. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier. Wij van Bestrijdingsdienst Van der Velden zijn u graag van dienst in het bestrijden van uw bedwants!

adminBedwantsen bestrijden