Bedwantsen bestrijden?

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bedwantsen bestrijden? Wij maken een einde aan elke bedwants plaag

bedwants bestrijden

Heb je last van bedwantsen en wil je de bedwants bestrijden? Wacht vooral niet af, maar neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen u professioneel en duurzaam met de bedwants bestrijding.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Voor professionele bedwants bestrijding zetten wij ons dagelijks in, in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan de Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Professionele bedwantsen bestrijding

Je bent net terug van vakantie en ploft neer op bed. Het is heerlijk om weer thuis te zijn. De volgende ochtend word je echter wakker met een minder fijne verrassing. Je zit onder de rode en jeukende bultjes. Wanneer je geen mug kunt vinden, is de kans groot dat je te maken hebt met bedwantsen. Deze kleine beestjes komen vaak ongemerkt jouw huis binnen en veroorzaken veel overlast. Gelukkig hebben de specialisten van Van der Velden Ongediertebestrijding veel ervaring in bedwantsen bestrijden. In de meeste gevallen is hier slechts één behandeling voor nodig. Bij een hardnekkige plaag kan het voorkomen dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Middels maatwerk zorgen we er samen voor dat je duurzaam bij de bedwantsen overlast wordt geholpen.

Last van bultjes en slaap je slecht? Wacht niet af en neem z.s.m. contact met ons op! In de meeste gevallen kunnen wij de bedwansten binnen 24-uur bestrijden

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn roodbruine en ovaalvormige beestjes van ongeveer 5 millimeter groot. Ze zijn enigszins schuw en meester in zichzelf verstoppen. Bedwantsen laten zich vaak alleen zien wanneer zij zich willen voeden. In hun zoektocht naar voedsel (bloed) kunnen deze kleine beestjes maar liefst 30 meter per nacht afleggen. Jouw lichaamswarmte en adem (CO2) zijn het kompas voor bedwantsen. De meest favoriete en gemakkelijke plek voor de bedwants om zich te voeden zijn je armen en je benen. Ook je rug en je buik worden niet overgeslagen.

Waar zit de bedwants?

Reizen, we doen het steeds meer en hierdoor nemen we ook steeds vaker ongedierte, zoals bedwantsen, mee terug naar onze woningen. Op je reisbestemming verstoppen bedwantsen zich in kleding en in naden van koffers. En wanneer jezelf of jouw (Airbnb) gasten thuis arriveren, zoeken de bedwantsen een warme en rustige plek op. Bedwantsen in huis verstoppen zich onder andere in de richels en naden van je meubels, kieren in de muur, onder de plint of zelfs achter het stopcontact. De beestjes zijn overdag vrijwel niet te zien met het blote oog. Bedwantsen herkennen in jouw woning is dus lastig. Helemaal omdat er bij rode jeukende bultjes vaak eerst wordt gedacht een muggenbeten. Maar wat als er al een geruime tijd geen mug te bekennen is? Hieronder een aantal punten waar je de bedwants aan kunt herkennen.

Hoe kun je bedwantsen herkennen?

Bedwantsen bestaan al erg lang. Omdat we meer reizen vinden we deze beestjes steeds vaker in onze huizen. Bedwantsen verstoppen zich in de naden van onze koffers en kleding. Denk hierbij onder andere aan richels en naden in uw meubels, kieren in de muur, onder de plint of zelfs achter het stopcontact. Bedwantsen herkennen in je woning is dus lastig. Helemaal omdat er bij rode jeukende bultjes vaak eerst wordt gedacht een muggenbeten. Maar wat als er al een geruime tijd geen mug te bekennen is? Bedwantsen herkennen doet u op de volgende manier:

  • Uitwerpselen. Bedwantsen laten vaak uitwerpselen achter in en/of rondom je bed. Deze uitwerpselen herkent u aan de rode en/of zwartbruine stipjes.
  • Bloed op het dekbed. Bedwantsen staan bekend als slordige diertjes die na het voeden soms wat bloed achterlaten.
  • Rode bultjes en jeuk. Bedwantsen voeden zich met ons bloed door te bijten. Na een beet laat de bedwants altijd gif achter. Het gif van de bedwants zorgt in de meeste gevallen voor rode en jeukende bultjes, maar kan ook heftige allergische reacties en zelfs bloedarmoede veroorzaken.
  • Roodbruine beestjes. Vaak zie je de bedwantsen niet, maar in sommige gevallen is de overlast zo erg dat je de bedwantsen tegenkomt in jouw woning. Je kunt bedwantsen herkennen aan het roodbruine en doorzichtige uiterlijk.

Herkent je één of meerdere van bovenstaande signalen? Voorkom extra overlast en schakel dan direct een specialist van bestrijdingsdienst.nl in om de bedwantsen te bestrijden.

Kun je bedwantsen bestrijden voorkomen?

Bedwantsen voorkomen is erg lastig en zelf bedwantsen bestrijden wordt afgeraden. Het wassen van kleding, een matras vervangen of een grondige schoonmaak is namelijk niet voldoende. Bedwantsen overleven namelijk een reguliere wasbeurt van onder de 60 graden. Daarnaast verstoppen bedwantsen zich vaak op plekken waar je niet goed bij kunt komen. Specialisten in bedwantsen bestrijden zijn bekend met deze plekken en behandelen jouw woning grondig met professionele bestrijdingsmiddelen, die je niet zelf kunt kopen in de winkel.

Kan ik zelf bedwantsen bestrijden?

Je kunt zelf de bedwants helaas niet voor 100% zelf bestrijden. Dit komt, omdat de bedwants op veel meer plekken kan zitten dan alleen in je bed. Je kunt je beddengoed wassen op 60 graden. Echter, bedbugs komen alleen ‘s nachts tevoorschijn en zitten overdag op donkere plekken, zoals in de kieren van je bed of van je laminaat. Stofzuigen helpt, maar ook dan bestrijdt je de bedwantsen niet voor 100%. Wij raden aan om altijd een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Wij gebruiken speciale middelen en technieken die je niet kunt kopen in de winkel. Laat bedbugs en bedwantsen bestrijden over aan de specialisten van bestrijdingsdienst.nl

Professioneel en duurzaam; bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zijn erg vervelend en zorgen voor veel overlast. Denk hierbij aan de jeukende rode bultjes, allergische reacties en in het ergste geval bloedarmoede. Professioneel bedwantsen laten bestrijden door onze specialist zorgt ervoor dat de bedwantsen effectief en duurzaam worden bestreden. Wij krijgen vaak de vraag: ‘waar kunnen bedwantsen niet tegen?’. En waar bedwantsen absoluut niet tegen kunnen is: warmte. Wij hebben speciale stoomapparaten, zodat we de bedwantsen snel kunnen bestrijden.

Bedwantsen bestrijden doen we op de volgende manieren:

  • Bedwantsen bestrijden met de airless bestrijding: Met de ‘Airless-methode’ gebruiken wij een verneveltechniek om het bestrijdingsmiddel aanbrengen op alle oppervlakken, randen en richels in je woning. Tijdens de bestrijding mag je niet aanwezig zijn in de woning. Na neerdalen is het middel niet schadelijk voor jou en/of je huisdieren. Het resultaat van het bestrijdingsmiddel wordt bereikt op het moment dat de bedwantsen het middel tot zich nemen. Het is hierom belangrijk dat je na de behandeling blijft slapen in je normale slaapvertrek. Daarbij raden we aan het bestrijdingsmiddel voor een periode van minimaal 5-6 weken te laten liggen en de woning gedurende deze periode niet te dweilen.
  • Bedwantsen bestrijden met een stoombehandeling: Met de stoombehandeling verhit onze specialist alle oppervlakken in je woning met stoom van 180 graden. De bedwantsen en eitjes, die op dat moment aanwezig zijn, zullen direct dood gaan. Ondanks het succes van de stoombehandeling gebruiken we deze behandeling vaak in combinatie met de Airless bestrijding. Het bestrijdingsmiddel blijft namelijk langer actief en zorgt ervoor dat de eventueel overgebleven bedwantsen alsnog doodgaan.
  • Invriezen. Om er zeker van te zijn dat de bedwantsen worden uitgeroeid, raden we u aan om uw kledingstukken en schoenen in te vriezen. Bij Van der Velden maken we hiervoor gebruik van speciale vrieskisten van -24 geraden. Een vriesbehandeling duurt 48 uur.

In de meeste gevallen is één behandeling vaak voldoende. Echter kan er bij een hardnekkige plaag een tweede behandeling nodig zijn.

effectief en snel de bedwantsen bestrijden

Wat kost bedwantsen bestrijden?

Bedwantsen bestrijden brengt kosten met zich mee en zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Naar aanleiding van een telefonisch consult en op basis van de foto’s die je ons stuurt bieden wij een nauwkeurige indicatie van de kosten aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Bedwants bestrijding door Van der Velden Ongediertebestrijding

Bedwantsen, het zijn kleine beestjes die voor grote overlast kunnen zorgen. Merk je dat je steeds vaker rode en jeukende bultjes heeft? Of zie je regelmatig bloedplekjes in het bed? Twijfel dan niet en neem direct contact op met één van onze professionals om de bedwantsen te bestrijden.

adminBedwantsen bestrijden?