Werkwijze ongediertebestrijders

085 0290 770

Neemt u contact op met bestrijdingsdienst.nl dan verloopt het proces via een aantal stappen. Hieronder volgen de stappen die wij normaal doorlopen bij het ongediertebestrijden. Bij voorkeur kunt u contact met ons opnemen via de telefoon. Dit is vaak het snelst en meest effectief.

De werkwijze van Bestrijdingsdienst Van der Velden

  1. Als u ons belt, kunnen we een goeie inschatting maken van het probleem en een richtprijs geven voor de bestrijding van het ongedierte. Als u ons contact via de e-mail, dan bellen we u zo snel zo snel mogelijk terug om te overleggen over uw specifieke ongedierteprobleem.
  2. Bestrijdingsdienst Van der Velden neemt een intakegesprek af en stelt vragen om de omvang van het ongedierteprobleem in te kunnen schatten. Indien nodig komen wij vooraf langs om een betere inschatting te kunnen maken van het probleem.
  3. U ontvangt van ons een offerte, vervolgens plannen we na akkoord een afspraak met u in.
  4. Onze ongediertebestrijders komen bij u langs om het ongedierte te bestrijden. Ook krijgt u tijdens ons bezoek adviezen over preventie en afhankelijk van het probleem komen we bij u terug voor een herhaalbestrijding. Onze specialisten werken volgens de richtlijnen van de HACCP en BRC. Ze beschikken allemaal over het vakbekwaamheidsdiploma bestrijdingstechnicus dierplagen.
  5. Garantie voor succes krijgt u wanneer het gaat om insecten die houtwerk aantasten (boktor, houtworm). Ook bij schimmels en zwammen geven wij een garantie indien de bestrijding is uitgevoerd volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven (NVPB).

Laat uw ongedierte direct bestrijden!

Heeft u last van bedwantsen, processierupsen, schimmels, zwammen, duiven, vliegen, muizen, mollen, houtworm/boktor, ratten, kakkerlakken, mieren, wespen of overig ongedierte? Neem dan nu contact op met bestrijdingsdienst Van der Velden en u bent snel van uw plaag af!

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van Bestrijdingsdienst.nl en haar dienstverlening vindt u hier: algemene voorwaarden ongediertebestrijding.

adminWerkwijze ongediertebestrijders