Vlooien bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Vlooien bestrijden in Amsterdam? Wij maken snel een einde aan elke vlooienplaag

amsterdam vlooien bestrijden

Woon je in Amsterdam en omstreken en heb je last van vlooien in je huis? Wacht vooral niet af, maar neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze vakmannen helpen je snel, effectief en duurzaam met vlooien bestrijden Amsterdam.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Vlooien komen helaas het gehele jaar voor. In de zomermaanden wel wat meer dan in de wintermaanden. Doordat onze ongediertebestrijders dagelijks aan het werk zijn in Amsterdam en omgeving zijn wij snel op locatie om de vlooienplaag te bestrijden.

Vlooien bestrijden in huis: gronding en snel!

Wil je vlooien in je Amsterdamse huis laten bestrijden? Dan ben je bij bestrijdingsdienst.nl aan het juiste adres. De meest voorkomende oorzaak van vlooien in huis zijn onze huisdieren. Vlooien kunnen zeer gemakkelijk van het ene dier op het andere worden overgedragen. Dus wanneer je door het Vondelpark loopt met je hond en je laat je hond spelen met een andere hond (die vlooien heeft) kan je hond al vlooien oplopen. De eitjes die een volwassen vlo op het dier legt, vallen in de meeste gevallen al snel op de grond. De larven van de vlo verbergen zich op een donkere plaats, bijvoorbeeld in blaadjes of onder boomschors. Dit kan ook gebeuren in je huis dat de vlo in kieren en gaten wegkruipen. Wanneer de larf eenmaal is uitgegroeid tot een vlo, wacht het ongedierte tot je huisdier voorbij loopt en springt vervolgens op je huisdier. Gelukkig zijn er verschillende methoden om vlooien te bestrijden.

Vlooien bestrijden in Amsterdam? Bestrijdingsdienst.nl helpt je snel van de vlooienplaag af!

Efficiënt vlooien in bestrijden in Amsterdam

Wanneer je met ons in zee gaat om de vlooien in Amsterdam te bestrijden, dan weet je zeker dat er een vakman langskomt met jarenlange ervaring in de bestrijding van vlooien. Zeker wanneer je zelf geen tijd en zin hebt, kun je ons bellen voor vlooienbestrijding. Wij gaan geen vlooienplaag uit de weg. Na een grondige inspectie en het aanbrengen van natuurvriendelijke bestrijdingsmiddelen heb je in de meeste gevallen al snel geen last meer van vlooien. Onze behandeling zorgt er voor dat zowel de vlooien en de eitjes bestreden worden. Daarnaast geven wij een aantal tips die bijdragen aan het voorkomen van een nieuwe plaag.

Hoe zelf vlooien bestrijden in Amsterdam?

Wanneer je huisdieren hebt, bestaat de kans dat je huisdier een bepaald moment vlooien met zich meebrengt. Hier hoop je natuurlijk niet op, maar wanneer dat het geval is, kun je zelf ook een aantal maatregelen nemen, zoals:

  1. Regelmatig stofzuigen
  2. Producten tegen vlooien gebruiken
  3. Een vlooienkam gebruiken
  4. Regelmatig huisdiermanden of huisdier kussens schoonmaken

Benieuwd naar meer tips en uitleg? Bekijk dan onze vlooien bestrijden pagina

Effectief en snel vlooien verwijderen in Amsterdam

De Amsterdamse vlo verwijderen moet grondig gebeuren. Wanneer je er last van hebt, bestaat de kans dat ze overal in je huis of bedrijfspand aanwezig zijn. Ze planten zich snel voort en komen kunnen met duizenden tegelijk actief zijn. In de meeste gevallen raden wij aan om niet zelf thuis te zijn wanneer wij de vlooi gaan bestrijden. Wanneer je vlooien niet aanpakt met bepaalde bestrijdingsmiddelen, zullen ze blijvend terugkomen. Een effectieve behandeling is vereist.

Doordat onze ongediertebestrijders dagelijks aan het werk zijn in de regio Amsterdam kunnen wij snel op locatie zijn. Onze Amsterdamse stadsdelen waar wij actief zijn, zijn: de Rivierenbuurt, Zuid, Noord, West, Oost, Osdorp en de Bijlmer. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amsterdam pagina.

Wat kost kost vlooienbestrijding in Amsterdam?

De kosten van vlooienbestrijding in Amsterdam zijn afhankelijk van de omvang van de plaag. Wanneer je contact met ons opneemt, staan we in de meeste gevallen al binnen 24-uur voor de deur. Daarnaast kunnen we door middel van een telefonisch consult al een goede inschatting maken van de kosten. Hoe dan ook, de kosten voor het bestrijden van vlooien zijn altijd lager dan de kosten die een échte vlooienplaag uiteindelijk kan opleveren. Klik hier om contact op te nemen

vlooien bestrijding Amsterdam

Priscilla KimberlyVlooien bestrijden Amsterdam