Rioolvliegjes bestrijden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Rioolvliegjes bestrijden: binnen 24 uur contact!

  • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur nemen wij contact met u op
  • Wij helpen u snel van uw Rioolvliegjes af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks motmuggen in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 

Rioolvliegjes bestrijden: snel en efficiënt

Heeft u veel overlast van vervelende rioolvliegjes in uw woning of bedrijfspand en bent u op zoek naar professionals op het gebied van rioolvliegjes bestrijden? Neem dan contact met ons op en wij komen snel naar u toe. Bel naar 085 – 0290 760 of vul hier uw gegevens in. Zo is uw rioolvliegjesplaag weer snel verleden tijd. We hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het rioolvliegjes bestrijden en onze gecertificeerde professionals staan altijd voor u klaar.

Wat zijn rioolvliegjes?

Rioolvliegjes kennen we ook onder de naam motvliegjes of motmuggen. Het zijn erg kleine insecten die maar 1 tot 6 millimeter groot worden. Aan de behaarde vleugels die groter zijn dan hun lichaam kunt u rioolvliegjes herkennen. We vinden rioolvliegjes vooral in steden, met name als het erg warm weer is. Rioolvliegjes zitten vaak rond afvoergoten, regenpijpen, afvalwater of bijvoorbeeld onder bloembakken. Binnen zijn rioolvliegjes vaak bij de afvoeren van douche, toilet en wasbak te vinden.

Hoe herkent u een rioolvliegjesplaag?

U heeft de meeste kans op een rioolvliegjesplaag gedurende warme en natte zomers. Rioolvliegjes kunnen niet ver vliegen en ze overbruggen maximaal 1 tot 1,5 meter per vliegbeurt. Ze zijn daardoor vaak niet ver weg van de oorspronkelijke bron te vinden. Van een afstand lijken rioolvliegjes op een stoffig, donker en klein driehoekje. Een rioolvliegjesplaag ontstaat vaak heel snel want de vrouwtjes leggen op een dag tot wel 200 eitjes.

Zo werkt rioolvliegjes bestrijden

Bij het rioolvliegjes bestrijden is de belangrijkste eerste taak om de bron van de plaag te vinden. Aangezien rioolvliegjes meestal dicht bij de bron zitten, is dat een redelijk eenvoudige opgave. Vervolgens is het een kwestie van het hebben van de juiste vakkennis en aanvullend de juiste bestrijdingsmiddelen gebruiken. Natuurlijk bent u daar bij ons voor aan het juiste adres. Onze professionals beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van rioolvliegjes bestrijden.

De kosten van rioolvliegjes bestrijden

Bent u benieuwd wat de kosten van rioolvliegjes bestrijden door Ongediertebestrijding Van der Velden zijn? Een en ander is voor een groot deel afhankelijk van de ernst van de plaag en de grootte van de ruimte. Wij voorzien u nadat wij de ruimte hebben opgenomen eerst van een prijsopgaaf zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voorrijkosten hoeft u bij onze werkzaamheden in elk geval nooit te betalen.

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie of als u onze professionals op het gebied van rioolvliegjes bestrijden inschakelen wil.

adminRioolvliegjes bestrijden