Fruitvliegjes bestrijden

030 3040 124

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Fruitvliegjes bestrijden: binnen 24 uur contact!

  • Bel 085 – 0290 760 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur nemen wij contact met u op
  • Wij helpen u snel van uw fruitvliegjesplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks fruitvliegjes in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn en ’t Gooi

Fruitvliegjes bestrijden: snel en efficiënt

Bent u op zoek naar oplossingen om op een efficiënte en effectieve manier fruitvliegjes te bestrijden? Schakel ons in en wij komen snel u langs. Neem online contact met ons op of bel met 085 – 0290 760. Wij helpen u dan snel van uw fruitvliegjesplaag af. Onze gecertificeerde bestrijders beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van ongedierteplagen en staan altijd voor u klaar.

Hoe herkent u een fruitvliegjesplaag?

Fruitvliegjes zijn hele kleine vliegjes die op rottend, beschadigd of aangegeten fruit en groente afkomen. Ondanks het feit dat ze erg klein zijn, zijn ze prima in staat om de geur van dat fruit van veraf op te sporen. Ze komen gemakkelijk door ramen of kieren en planten zich bovendien razendsnel voort. Ze leggen eitjes op de huid van zeer rijp en gistend fruit. Hierdoor kan het ook zijn dat u de fruitvliegjes meeneemt als u fruit en groenten bij het boodschappen doen koopt. Voor u het in de gaten heeft, is er al een fruitvliegjesplaag in uw woning of bedrijfspand ontstaan met alle gevolgen van dien. Fruitvliegjes bestrijden is dan de juiste oplossing. U herkent het bestaan van een fruitvliegjesplaag als:

  • er steeds maar weer vervelende kleine vliegjes rondom het fruit op de fruitschaal cirkelen;
  • er fruitvliegjes verschijnen als u bijvoorbeeld de prullenbak opent;

De kosten van fruitvliegjes bestrijden

Bent u de overlast van fruitvliegjes zat en wilt u weten wat de kosten zijn als wij effectief en efficiënt uw fruitvliegjes bestrijden? Voor een juiste prijsopgaaf komen wij graag eerst bij u langs om de situatie op te nemen. Zo kunnen we voor u een nauwkeurige inschatting maken van de te verwachten kosten. Ideaal, want dan weet u precies waar u aan toe bent. En als u akkoord gaat met de kosten, kan het fruitvliegjes bestrijden heel snel beginnen.

Hoe bestrijden we uw fruitvliegjesplaag?

Als u te maken heeft met een fruitvliegjesplaag dan gaan onze professionele ongediertebestrijders slagvaardig voor u aan het werk. Zij hebben heel veel ervaring op het gebied van fruitvliegjes bestrijden en zorgen ervoor dat u binnen afzienbare tijd verlost bent van die vervelende beestjes. Zij gaan eerst op zoek naar de ontwikkelplaats van de fruitvliegjes en maken daarna de omgeving goed schoon om zinvol van start te gaan met het fruitvliegjes bestrijden.

Wilt u van ons een prijsopgaaf ontvangen of bent u al overtuigd van onze effectieve werkwijze? Neem dan contact met ons op zodat wij zo snel mogelijk kunnen beginnen met het fruitvliegjes bestrijden.

adminFruitvliegjes bestrijden