Mottenbestrijding

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mottenbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw mottenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks motten in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 

Dagelijks zetten we ons in voor de bestrijding van motten in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan de Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Motten bestrijden

Gaten in uw jas? Pakken meel die zijn aangetast of schade aan textiel? Dit is het werk van motten. Motten zijn er in verschillende soorten en zorgen voor ongewenste (financiële) schade. En helaas is motten bestrijden lastiger dan het lijkt. Met particuliere mogelijkheden zoals een spuitbus komt u een heel eind, maar zolang er niks wordt gedaan met het nest, blijft de plaag zich uitbreiden. Gelukkig hebben de professionals van Van der Velden Ongediertebestrijding ruime ervaring opgebouwd met motten bestrijden. Zij helpen u graag met de oplossing voor uw probleem.

Wat zijn motten?

Motten zijn nachtvlinders. Ze worden als larve geboren en hebben veel voeding nodig om te groeien. Motten in kleding herkennen start bij het herkennen van het voedingspatroon van de larve. Kleding, tapijt, stoffen en bont zijn namelijk niet veilig voor hun eetlust. Deze signalen zijn dan ook erg belangrijk om in een vroeg stadium de motten te bestrijden. In drie tot zes maanden zijn de larve uitgegroeid tot motten en vliegen ze uit. Motten zijn vooral in de nacht actief. Om zich onopgemerkt voort te bewegen hebben ze vrij weinig kleur.

Hoe herken ik motten in huis?

Voordat u begint met motten bestrijden in uw kledingkast, is het handig om eerst de signalen van motten in huis te herkennen. Dit doet u door te letten op gaten in uw meubels of kleding. Helpt het bijvoorbeeld niet meer om uw kledingkast dicht te houden of uw kleding luchtdicht te verpakken? Dan heeft u te maken met een vervelende mottenplaag. Het is dan verstandig om de professionals die ervaring hebben in motten bestrijden in te schakelen.

Effectief motten bestrijden

Bij Van der Velden Ongediertebestrijding hebben onze professionals ruime ervaring opgebouwd in het bestrijden van motten. Samen met u kijken ze naar uw situatie en maken zij een op maat gemaakt plan van aanpak. Dit doen zij op de volgende manier:

  • Nadat u contact met ons heeft gezocht, zorgen we ervoor dat er binnen 24 uur contact met u wordt opgenomen
  • Tijdens de telefonische intake nemen we uw situatie goed door en plannen wij een dag waarop onze specialist bij u langskomt
  • Onze specialist komt bij u ter plaatsen, neemt de gemaakte afspraken nogmaals met u door, bespreekt de acties en start met de bestrijding
  • Na afloop bespreekt de specialist de gedane werkzaamheden en indien nodig wordt er een vervolgafspraak ingepland

Kosten motten bestrijden

Motten op effectieve wijze bestrijden helpt u om verdere (financiële) schade te voorkomen. Professionele bestrijding werpt zijn vruchten af, maar brengt ook kosten met zich mee. Samen met u nemen we tijdens de telefonische intake uw situatie goed door en geven we direct een indicatie van de kosten aan u door. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de plaag groter is dan verwacht? Dan laten wij dit zo snel mogelijk aan u weten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Mottenplaag in Amsterdam bestrijden

Motten, ze maken gaten in uw jas, tasten meelproducten aan en zorgen dus voor onnodige financiële gevolgen. Heeft u ook last van motten? De professionals van Van der Velden Ongediertebestrijding bestrijden dagelijks mottenplagen in Amsterdam en omstreken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

adminMottenbestrijding