Mottenbestrijding

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mottenbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw mottenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks motten in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 

Mottenbestrijding: snel en efficiënt

Heeft u mottenbestrijding nodig in uw huis of bedrijfspand en bent u op zoek naar een deskundige partij die dit voor u kan regelen? Schakel onze professionals dan in. Binnen 24 uur komen wij naar u toe om de situatie op te nemen. Het enige dat u hoeft te doen is te bellen naar telefoonnummer 085 – 0290 770 of via deze weg contact met ons op te nemen. Zo bent u binnen no-time van die vervelende mottenplaag af. We geven eerst een duidelijke prijsopgaaf zodat u alle gegevens hebt om te beslissen of u wel of niet door ons de mottenbestrijding laat uitvoeren.

Wat zijn motten?

Motten zijn nachtvlinders en worden als larven geboren. Na drie tot zes maanden zijn ze uitgegroeid tot een volwassen mot en vliegen ze uit. Ze hebben weinig kleur omdat ze veelal ‘s nachts actief zijn. De larven van motten eten wol, veren en leren producten. Dat zorgt ervoor dat natuurlijk niemand deze vervelende diertjes in huis wil krijgen. Kleding, stoffen, bont en tapijt: het kan allemaal aangetast worden door de larven van de mot.

Hoe herkent u een mottenplaag?

Een mottenplaag is in principe erg gemakkelijk te herkennen. Als uw meubels of kleding aangevreten zijn door motten, dan wijst dat al snel op een vervelende mottenplaag. Als het niet meer helpt om de kledingkast dicht te houden of uw kleding luchtdicht te verpakken, dan doet u er goed aan om professionals op het gebied van mottenbestrijding in te schakelen.

Zo gaat mottenbestrijding in zijn werk

Wij gaan voor u aan de slag met effectieve mottenbestrijding. Onze gecertificeerde medewerkers weten precies wat de beste manier is om uw mottenplaag tegen te gaan. Ze gebruiken daarvoor speciale middelen. Welke middelen ze in uw geval kiezen, is volledig afhankelijk van de situatie bij u thuis. Als u kiest voor ons, nemen wij vooraf de situatie op alvorens we met de mottenbestrijding aan de slag gaan. Dat begint met een telefonische intake, waarna we ook nog een keer bij u thuis komen kijken zodat duidelijk wordt hoe lang de klus ongeveer zal duren en wat de kosten zijn.

De kosten van mottenbestrijding

Lukt het u niet om zelf voor mottenbestrijding te zorgen en wilt u professionals inschakelen? Schakel ons dan in voor een prijsopgaaf zodat u snel weet wat de kosten van mottenbestrijding zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten bij onze werkzaamheden.

Wilt u gebruikmaken van onze Ongediertebestrijding professionals op het gebied van mottenbestrijding of heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij voor u de precieze kosten kunnen voorrekenen.

adminMottenbestrijding