Motten bestrijden Amstelveen

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Motten bestrijden in Amstelveen? Wij maken een einde aan elke mottenplaag

Amstelveen motten laten bestrijden

Woon je Amstelveen en omgeving en kom je tot de ontdekking dat je last hebt van motten in je huis of bedrijf? Wacht niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen je effectief en duurzaam met motten bestrijding Amstelveen.

 • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
 • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
 • Ontvang een offerte op maat

Een mot is een vervelend ongedierte en vallen onder materiaal- en opslag plagen. De beestjes kunnen een aanzienlijke schade aanrichten wanneer je er niet op tijd bij bent. Ze kunnen textiel beschadigen en eten besmetten. Wanneer een mot eenmaal een plek heeft gevonden in je Amstelveense huis of bedrijf, verdwijnen ze niet vanzelf. Hoewel mottenvallen kunnen helpen bij een kleine mottenplaag, kan alleen professionele mottenbestrijding door van der Velden ongediertebestrijding helpen tegen een mottenplaag.

Motten in huis of bedrijf bestrijden?

Hoe kouder het wordt, hoe warmer jij je gaat kleden. En in deze koude tijd van het jaar vind je soms een verrassing in truien, sjaals of jassen. Deze kleine gaatjes kunnen veroorzaakt zijn door kleermotten! Vervuiling en gaten in textiel zijn erg vervelend en vaak kostbaar. Als bijvoorbeeld een dure bontcollectie daaronder lijdt, kan dat duizenden euro’s schade opleveren. Er zijn ook andere soorten die alleen gespecialiseerd zijn in voedsel. Voedselmotten kunnen voedsel besmetten, maar vormen geen gevaar voor de mens. Daarnaast heb je in Nederland nog de bruine huismot en de pelsmot die de meeste overlast veroorzaken.

Mottenbestrijding in Amstelveen? Bestrijdingsdienst.nl helpt je snel van de mottenplaag af!

Effectief motten bestrijden in Amstelveen

Bij Van der Velden Ongediertebestrijding hebben onze professionals ruime ervaring opgebouwd in het bestrijden van motten. Samen met jou kijken we naar de situatie en maken we een op maat gemaakt plan van aanpak. Dit doen zij op de volgende manier:

 • Nadat je contact met ons hebt gezocht, zorgen we ervoor dat er binnen 24 uur contact met je wordt opgenomen
 • Tijdens de telefonische intake nemen we de situatie goed door en plannen wij een dag waarop onze specialist bij je langskomt
 • Onze specialist komt bij je ter plaatsen, neemt de gemaakte afspraken nogmaals met je door, bespreekt de acties en start met de bestrijding
 • Na afloop bespreekt de specialist de gedane werkzaamheden en indien nodig wordt er een vervolgafspraak ingepland

Wat kost mottenbestrijding in Amstelveen?

Motten op effectieve wijze bestrijden helpt je om verdere (financiële) schade te voorkomen. Wanneer je kiest voor professionele bestrijding werpt dat zijn vruchten af, maar het brengt helaas ook kosten met zich mee. Samen met jou nemen we tijdens de telefonische intake de situatie door en geven we direct een indicatie van de kosten. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de plaag groter is dan verwacht? Dan laten wij dit zo snel mogelijk aan je weten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Welke schade veroorzaken motten?

Het is belangrijk dat je weet om welke mot het gaat. Afhankelijk van het soort – kan een mot verschillende schade zorgen. Deze omvatten gezondheidsrisico’s als gevolg van de consumptie van door motten besmet voedsel. Economische schade kan worden veroorzaakt door productieverlies bij een mottenplaag, bijvoorbeeld bij voedselproducerende bedrijven of bedrijven die actief zijn in de textielindustrie. Hieronder een lijst:

 • Overdracht van schadelijke schimmelsporen in voedsel
 • Besmet voedsel door uitwerpselen van motten
 • De webben en uitwerpselen van een mot kunnen zorgen voor allergische reacties
 • Gaten in je tapijt, kleding, soffen, bont etc.

Je kunt de volgende zaken zelf doen om een plaag te voorkomen of wanneer het nu lukt? Neem contact op met bestrijdingsdienst.nl.

 • Stofzuig grondig en vergeet niet de verborgen hoekjes en onder de meubels, zodat je zeker weet dat je alle eventueel aanwezige larven opzuigt
 • Controleer gekocht voedsel op motten sporen
 • Bewaar je eten in goed afgesloten bakjes
 • Gooi besmet eten onmiddellijk weg.
 • Controleer tweedehands kleding en alle andere textielsoorten regelmatig op motten sporen, zoals gaatjes.

Meer weten over motten? Bekijk onze motten bestrijden pagina.

Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amstelveen pagina!

Bestrijding van motten in Amstelveen

Priscilla KimberlyMotten bestrijden Amstelveen