Motten bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Motten bestrijden in Amsterdam? Wij maken een einde aan elke mottenplaag

Amsterdam motten laten bestrijden

Woon je Amsterdam en omgeving en kom je tot de ontdekking dat je last hebt van motten in je huis of bedrijf? Wacht niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen je effectief en duurzaam met motten bestrijding Amsterdam.

 • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
 • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
 • Ontvang een offerte op maat

Een mot komt meestal rond juni tevoorschijn. Wanneer het warm is, kunnen vier generaties zich per jaar ontwikkelen. In koudere omgevingen, zoals in Nederland heb je meestal twee generaties per jaar. Wanneer een mot eitjes legt en de larve uitkomt, duurt het afhankelijk van het type mot 2 tot 6 maanden tot de larve volgroeid is en uitvliegt. Doordat onze ongediertebestrijders dagelijks aan het werk zijn in Amsterdam zijn wij snel op locatie om de mottenplaag te bestrijden.

Motten in huis of bedrijf bestrijden?

Wil je motten laten bestrijden in je Amsterdamse huis of bedrijf? Dan ben je bij bestrijdingsdienst.nl aan het juiste adres. Allereerst is het belangrijk om te ontdekken om welk soort mot het gaat. Over het algemeen zijn er vier soorten motten die problemen veroorzaken.

 • De pelsmot (de larven van deze mot houdt van vochtige plekken en die heb je genoeg in Amsterdam)
 • De bruine huismot (de larven voeden zich met kleding en zaden)
 • De kledingmot (de larven voeden zich, zoals de naam al doet vermoeden, met kleding)
 • De meelmot (de larven voeden zich met eten)

Soms is het lastig te ontdekken om welk type mot het gaat en hoe je deze dient te bestrijden. Gelukkig hebben onze vakmannen jaren lange ervaring met motten bestrijding in Amsterdam. Ze weten precies waar ze moeten kijken (in bijvoorbeeld een vochtige kruipruimte) om de oorzaak te vinden. Wij onderscheiden ons door het probleem aan te pakken bij de oorzaak van de plaag.

Mottenbestrijding in Amsterdam? Bestrijdingsdienst.nl helpt je snel van de mottenplaag af!

Effectief motten bestrijden in Amsterdam

Bij Van der Velden Ongediertebestrijding hebben onze professionals ruime ervaring opgebouwd in het bestrijden van motten. Samen met jou kijken we naar de situatie en maken we een op maat gemaakt plan van aanpak. Dit doen zij op de volgende manier:

 • Nadat je contact met ons hebt gezocht, zorgen we ervoor dat er binnen 24 uur contact met je wordt opgenomen
 • Tijdens de telefonische intake nemen we de situatie goed door en plannen wij een dag waarop onze specialist bij je langskomt
 • Onze specialist komt bij je ter plaatsen, neemt de gemaakte afspraken nogmaals met je door, bespreekt de acties en start met de bestrijding
 • Na afloop bespreekt de specialist de gedane werkzaamheden en indien nodig wordt er een vervolgafspraak ingepland

Wat kost mottenbestrijding in Amsterdam?

Motten op effectieve wijze bestrijden helpt je om verdere (financiële) schade te voorkomen. Wanneer je kiest voor professionele bestrijding werpt dat zijn vruchten af, maar het brengt helaas ook kosten met zich mee. Samen met jou nemen we tijdens de telefonische intake de situatie door en geven we direct een indicatie van de kosten. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de plaag groter is dan verwacht? Dan laten wij dit zo snel mogelijk aan je weten en kom je niet voor verrassingen te staan.

3 tips om zelf de mottenplaag aan te pakken

 1. Motten bestrijden met azijn: dit is één van de effectiefste middelen om zelf de mot te bestrijden in Amsterdam. Let er op dat je de verhouding water/azijn – 1:1 mengt.
 2. Plaats mottenballen: kom je erachter dat de mot zich voornamelijk verschuilt in jouw kledingkast, dan heb je waarschijnlijk te maken met de kleermot. Om de kleermot te bestrijden kun je speciale mottenballen kopen bij bijvoorbeeld de Kruidvat. Let er wel op dat je eerst de gehele kast mot en larve vrij maakt en elke centimeter van de kast afneemt met een mix van water en azijn (zie tip 1).
 3. Koop een speciale mottenspray: let op dat je de bijsluiter leest voordat je de spray koopt. Er zijn namelijk verschillende soorten sprays te koop (sprays met een natuurlijk bestrijdingsmiddel en sprays met een niet natuurlijk bestrijdingsmiddel en dus slecht voor mens, en je kleding). Wij raden aan om het natuurlijke bestrijdingsmiddel te kopen.

Meer tips en uitleg? Bekijk onze motten bestrijden pagina.

Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amsterdam pagina.

Bestrijding van motten in Amsterdam

Priscilla KimberlyMotten bestrijden Amsterdam