Motten bestrijden Uithoorn

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Motten bestrijden in Uithoorn? Wij maken een einde aan elke mottenplaag

Uithoorn motten laten bestrijden

Woon je Uithoorn of omgeving (Amstelhoek, De Kwakel, Aalsmeer, Mijdrecht) en kom er achter dat de mot zich schuil houdt in jouw bedrijf of huis? Wacht niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze vakmannen helpen je snel, effectief en duurzaam met motten bestrijding Uithoorn.

 • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
 • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
 • Ontvang een offerte op maat

Allereerst is het belangrijk om te weten om wat voor soort mot het gaat. De ervaring leert dat de kledingmot (of kleermot – Tineola bisselliella) het vervelendst is en de meeste schade veroorzaakt. Het maakt deze motten niets uit hoeveel kleding je hebt. Ze vinden altijd een weg naar je kast en beginnen zich langzaam tegoed te doen aan je kleding. Het is nog erger wanneer de larven van de kledingmot in je kast zit. Deze hebben namelijk een voorkeur voor vezels van dierlijke oorsprong, zoals kasjmier, wol, bont en veren – met andere woorden, de dure kleding. Het goede nieuws is dat een aantal eenvoudige strategieën zonder giftige stoffen (zoals mottenballen of water met azijn) of een vakman huren, zoals de specialisten van bestrijdingsdienst de larven kunnen tegenhouden. Wel is het van belang dat je bij de eerste teken snel en proactief handelt om verdere verspreiding te voorkomen.

Mottenbestrijding in Uithoorn? Bestrijdingsdienst.nl helpt je snel van de mottenplaag af!

In Uithoorn effectief motten bestrijden

Bij Van der Velden Ongediertebestrijding hebben onze professionals ruime ervaring opgebouwd in het bestrijden van motten. Samen met jou kijken we naar de situatie en maken we een op maat gemaakt plan van aanpak. Dit doen zij op de volgende manier:

 • Nadat je contact met ons hebt gezocht, zorgen we ervoor dat er binnen 24 uur contact met je wordt opgenomen
 • Tijdens de telefonische intake nemen we de situatie goed door en plannen wij een dag waarop onze specialist bij je langskomt
 • Onze specialist komt bij je ter plaatsen, neemt de gemaakte afspraken nogmaals met je door, bespreekt de acties en start met de bestrijding
 • Na afloop bespreekt de specialist de gedane werkzaamheden en indien nodig wordt er een vervolgafspraak ingepland

Wat kost mottenbestrijding in Uithoorn?

Motten op effectieve wijze bestrijden helpt je om (financiële) schade te voorkomen. Wanneer je kiest voor professionele bestrijding werpt dat zijn vruchten af, maar het brengt helaas ook kosten met zich mee. Samen met jou nemen we tijdens de telefonische intake de situatie door en geven we direct een indicatie van de kosten. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de plaag groter is dan verwacht? Dan laten wij dit zo snel mogelijk aan je weten en kom je niet voor verrassingen te staan. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Uithoorn pagina.

Wat voor schade veroorzaakt een mot?

Zoals een aantal keren benoemt, is het allereerst van belang om erachter te komen om wat voor soort mot het gaat. Elke soort – kan namelijk een ander soort schade veroorzaken. Zoals kleding dat kapot is. Een risico op je gezondheid doordat er eten is aangetast. Of zelfs economische schade door productieverlies bij een mottenplaag, bijvoorbeeld bij voedselproducerende bedrijven of bedrijven die actief zijn in de textielindustrie. Hieronder een lijst:

 • Gaten in je kleding, stoffen, bont etc.
 • Besmet eten door de uitwerpselen van motten
 • schimmelsporen in eten
 • Gezondheidsrisico’s en allergische reacties door de webben die een mot creëert

Je kunt de volgende zaken zelf doen om een plaag te voorkomen (identificeer de om welk soort het gaat, maak alles schoon en neem voorzorgsmaatregelen tegen toekomstige aantastingen) of wanneer het nu lukt? Neem contact op met ons op en wij komen binnen 24-uur bij je terug om de situatie door te nemen

 • Gooi eten dat besmet is direct weg
 • Stofzuig je gehele huis of bedrijf, ook onder de meubels en in de hoekjes
 • Check gekocht eten en let op motten sporen. Bewaar het in afgesloten bakjes
 • Wanneer je tweedehands kleding koopt, check de kleding op gaatjes e.d.

Meer weten over motten en de bestrijding daarvan? Bekijk onze motten bestrijden pagina

Bestrijding van motten in Uiithoorn

Priscilla KimberlyMotten bestrijden Uithoorn