Motten bestrijden Alphen aan den Rijn

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Motten bestrijden in Alphen aan den Rijn? Wij maken een einde aan elke mottenplaag

Alphen aan den Rijn motten laten bestrijden

Woon je Alphen aan den Rijn of omgeving (Boskoop, Nieuwkoop, Ter Aar) en heb je last van een mottenplaag in je bedrijf of huis? Wacht niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze specialisten helpen je snel, duurzaam en effectief met motten bestrijden Alphen aan den Rijn.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Het is belangrijk dat je bij de eerste tekenen van een mottenplaag snel handelt om verdere verspreiding te voorkomen. De eerste stap is om te ontdekken om welk soort het gaat en welke bestrijdingsmiddelen je nodig hebt. De mot die de meeste schade veroorzaakt, is de kleermot. De kledingmot an sich zorgt nog niet eens voor de echte problemen, maar het zijn de larven die de gaatjes in kleding veroorzaken. Het goede nieuws is dat je een aantal natuurlijke middelen (zoals mottenballen of water met azijn) kunt toepassen om van dit ongedierte af te komen. Wil je het liever door een specialist laten doen? Wij, van bestrijdingsdienst zullen er voor zorgen dat je huis of bedrijf binnen de kortste keren motvrij is.

Mottenbestrijding in Alphen aan den Rijn? Bestrijdingsdienst.nl helpt je snel van de mottenplaag af!

In Alphen effectief en snel motten bestrijden

Bij Van der Velden Ongediertebestrijding hebben onze professionals meer dan 40+ jaar ervaring opgebouwd in het bestrijden van motten. Samen met jou kijken we naar de situatie en maken we een op maat gemaakt plan van aanpak. Dit doen zij op de volgende manier:

  • Nadat je contact met ons hebt gezocht, zorgen we ervoor dat er binnen 24 uur contact met je wordt opgenomen
  • Tijdens de telefonische intake nemen we de situatie goed door en plannen wij een dag waarop onze specialist bij je langskomt
  • Onze specialist komt bij je ter plaatsen, neemt de gemaakte afspraken nogmaals met je door, bespreekt de acties en start met de bestrijding
  • Na afloop bespreekt de specialist de gedane werkzaamheden en indien nodig wordt er een vervolgafspraak ingepland

Wat kost mottenbestrijding in Alphen aan den Rijn?

Motten op effectieve wijze bestrijden helpt je om (financiële) schade te voorkomen. Wanneer je kiest voor professionele bestrijding werpt dat zijn vruchten af, maar het brengt helaas ook kosten met zich mee. Samen met jou nemen we tijdens de telefonische intake de situatie door en geven we direct een indicatie van de kosten. Mocht het onverhoopt voorkomen dat de plaag groter is dan verwacht? Dan laten wij dit zo snel mogelijk aan je weten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Wat voor schade veroorzaakt een mot?

Schade aan kleding. Om je kleding te beschermen kun je natuurlijke mottenwerende middelen gebruiken. Het doel van dit soort natuurlijke middelen is om te voorkomen dat motten je kleding beschadigen. De kledingmot bezoekt het liefst een donkere kast vol met natuurlijke materialen, zoals katoen, bond en kasjmier. Hier leggen ze hun eitjes. Deze eitjes komen vervolgens uit en de larven zijn het grootste probleem, deze eten stoffen om te kunnen overleven. De larven zorgen voor de lelijke gaten in je favoriete truien, T-shirts en andere stoffen. Veel mensen gebruiken mottenballen en andere chemische zakjes om motten weg te houden. Deze zijn zeer effectief! Maar ook natuurlijke mottenbestrijdingsmiddelen zoals lavendel, cederhout en rozemarijn kunnen motten ervan weerhouden je kastruimte binnen te komen.

Voedselmotten, oftewel meelmotten, zijn kleine motten waarvan de larven zich voeden met granen, bloem, hondenvoer en andere etenswaren die je bewaart in je voorraadkast. De volwassen motten moeten hun eitjes leggen in deze etenswaren. Het zijn de larven die je dan in je eten ziet. Omdat deze motten in je voedselopslagplaatsen zitten, wil je geen giftige chemicaliën gebruiken om ze te verwijderen. Om dit ongedierte op natuurlijke wijze te weren, is een schone voorraadkast het beste wat je kunt doen.

Dit doe je door je voorraadkast volledig af te nemen met een mengsel van witte azijn en water om alle eitjes te doden. Witte azijn helpt ook tegen toekomstige motten. Maak elk hoekje en gaatje van je voorraadkast schoon. Zelfs de kleine gaatjes van je planken of lades. Nadat je je voorraadkast volledig hebt schoongemaakt, kun je nu natuurlijke afweermiddelen gebruiken om een nieuwe mottenplaag te voorkomen. Zorg ervoor dat er wat rozemarijn, kruidnagel, lavendel, tijm en eucalyptus in je voorraadkast staat. Van deze geuren houdt de voedselmot niet en zo voorkom je een nieuwe plaag in je voorraadkast.

Meer weten over motten en de bestrijding daarvan? Bekijk onze motten bestrijden pagina. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer bestrijden? Bekijk dan eens onze ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn pagina.

Bestrijding van motten in Alphen aan den Rijn

Priscilla KimberlyMotten bestrijden Alphen aan den Rijn