Ongediertebestrijding Katwijk

Ongediertebestrijding Katwijk

085 0290 770
Ik heb last van

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ongediertebestrijding Katwijk

Als u last heeft van ongedierte in uw huis of bedrijfspand, dan is de kans groot dat u op zoek gaat naar effectieve ongediertebestrijding. In Katwijk en omgeving kunt u daarvoor uitstekend terecht bij Van der Velden Ongediertebestrijding. Onze gecertificeerde en vakbekwame bestrijders komen na een telefonisch intakegesprek binnen één dag naar u toe. Of het nu om wespen, muizen, vlooien of ander ongedierte gaat: wij weten hoe we zo’n klus moeten aanpakken. Meer weten of ons direct inschakelen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wespenbestrijding Katwijk

Wespennest bestrijden, weghalen of verwijderen Katwijk Wespen zijn vaak ongenode gasten en als er sprake is van een wespennest, zijn de gevolgen helemaal niet te overzien. We vinden wespen meestal in de maanden april tot en met november terug. In die maanden zijn we dan ook zeer actief bezig met opdrachten op het gebied van een wespennest verwijderen. Voor ons zijn die werkzaamheden dan dagelijkse kost. Het grote voordeel voor u is dat wij zo’n nest altijd heel snel kunnen opsporen onder dakgoten, in schuurtjes of in spouwmuren. Maar omdat wespen kunnen steken, is het meestal niet aan te raden dat u zelf aan de slag gaat met het verwijderen ervan. Schakel daarom de professionals van Van der Velden in.

Muizenbestrijding Katwijk

Bestrijden van muizen in Katwijk Ze komen in huizen vaak voor in keukens, kelderkasten of in de schuur: muizen. Op het moment dat u in huis de eerste muis ontdekt heeft, kunt u er zeker van zijn dat er zich nog meer exemplaren bij u bevinden. In principe komt een muis nooit alleen en het is dan ook echt een familiedier. Omdat ze zich ook razendsnel kunnen voortplanten, is een muizenplaag snel aan de orde. Zorg ervoor dat u dit kunt voorkomen en laat ons uw muizen bestrijden. Wij beschikken over zeer veel ervaring op dat gebied en zorgen ervoor dat de muizen snel in en rondom uw huis verdwenen zijn.

Vlooienbestrijding Katwijk

Als we aan vlooien denken, denken we aan jeuk. Maar wist u dat vlooien ook dragers kunnen zijn van allerlei parasieten (zoals de lintworm) en diverse bacteriesoorten? Van dit soort nare bijverschijnselen wil iedereen natuurlijk zo snel mogelijk verlost zijn, evenals van het constante idee dat u jeuk ervaart. Schakel daarom Van der Velden Ongediertebestrijding in zodat wij bij u professioneel vlooien bestrijden kunnen. Het geeft direct een hygiënisch gevoel in huis als die nare beestjes voor eens en voor altijd verdwenen zijn.

Schimmelbestrijding Katwijk

Is het geen ongedierte dat bij u zorgt voor overlast, maar heeft u te maken met schimmelvorming in uw woning? Ook dan kunt u bij ons goed terecht. We weten precies hoe schimmel veroorzaakt wordt en wat we eraan kunnen doen om schimmel te verwijderen. Vocht is in elk geval altijd de grote boosdoener, meestal gecombineerd met slecht geventileerde ruimtes. Het kan uw badkamermuren, plafonds en eventuele houten constructies in uw woning aanzienlijk aantasten. Ga daarom schimmel tegen of laat het volledig verwijderen door de professionals van Van der Velden in te schakelen.

Neem direct contact met ons op voor professionele schimmel- en ongediertebestrijding in Katwijk en omgeving.

Ratten bestrijden Katwijk

Bestrijding van ratten in Katwijk Heeft u last van ratten in huis? Neem dan contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding Katwijk. Wij zijn specialist in rattenbestrijding bij u in de buurt. Er wordt vanuit het verleden ook in uw gemeente veel gedaan om ervoor te zorgen dat de rattenpopulatie in toom wordt gehouden. Soms komt het echter voor dat particulieren of bedrijven last hebben van een rattenplaag. Is er dan sprake van rattenoverlast, dan kunt u het beste altijd een rattenverdelger in de arm nemen. Zelf ratten vangen en doden wordt in de meeste gevallen afgeraden omdat dit ongedierte ziektes bij zich kan dragen of agressief kan zijn. Kortom, ziet u een rat in de tuin en wilt u dat wij deze bruine rat bestrijden, neem dan contact met ons op via het bovenstaande telefoonnummer. Binnen 24 uur komen wij bij u ratten bestrijden in Katwijk.

Ongedierte bestrijden

Iedere dag bestrijden wij ongedierte in Katwijk. Wij beschouwen als ongediertebestrijding Katwijk als één van de belangrijkste regio’s voor het bestrijden van plaagdieren. Naast muizen, wespen en bedwantsen bestrijden wij ook de volgende ongedierte:

Plaagdierbestrijding Katwijk

Hebt u last van één van de hierboven genoemde plaagdieren? Hebt u voor een gedegen plaagdierbestrijding in Katwijk en omstreken helemaal doorzocht? Zoek dan niet verder. Wij van Ongediertebestrijding van der Velden zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte en zijn altijd binnen 24 uur ter plaatse. In sommige gevallen kunnen wij dezelfde dag al aanwezig zijn! Kortom, bent u benieuwd naar wat plaagdierbestrijding Katwijk kost? Bel!

Neem vandaag contact op met ongediertebestrijding Katwijk

Bel voor directe bestrijdingsdienst Katwijk: 085 0290 770 . Of neem vrijblijvend contact met ons op voor efficiënte bestrijding in de omgeving Katwijk. Weet u niet welk ongedierte u wakker houdt? Stuur ons dan een foto van uw plaagdier. Wij maken vrijblijvend een diagnose en een offerte voor u!

adminOngediertebestrijding Katwijk