Rattenbestrijding

030 3040 124

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Rattenbestrijding? Binnen 24 uur komen wij langs!

  • Bel 085 – 0290 760 of neem direct contact op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw rattenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks ratten in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en Hilversum.

Rattenbestrijding

U zit niet te wachten op ratten in huis. Dat spreekt voor zich. Maar als u er nu toch last van heeft, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van dit ongedierte af. Ratten kunnen uw kabels doorknagen en hun ontlasting tast balken en muren aan. Erger dan dat, ratten kunnen enge ziektes, zoals de ziekte van Weil en paratyfus met zich meebrengen. Onze rattenbestrijding verlost u direct van uw rattenplaag. We zijn ervaren in rattenbestrijding en kunnen voor u zowel voor preventie zorgen, als voor het plaatsen van effectieve vallen om de ratten te bestrijden.

Ratten in huis

Voorkomen is beter dan genezen. Wat u zelf kunt doen om te voorkomen dat ratten uw huis binnendringen is alle voedsel direct opruimen en opbergen, geen restjes laten slingeren en alle gaten en kieren in uw huis dicht maken. Zo verkleint u de kans dat ratten u ooit zullen lastigvallen.

Wanneer u echter toch met ratten in huis te kampen heeft, kunt u het beste direct overgaan tot professionele rattenbestrijding. Wij van Van der Velden Ongediertebestrijding hebben professionele bestrijders in dienst en kunnen daarom snel en efficiënt ratten bestrijden. Uit uw huis, kantoorpand, bedrijfsruimte of een andere ruimte waar u last heeft van ratten. Schakel ons in als u woont in Amsterdam, Almere, Amstelveen, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad of Zaandam.

Rattenplaag? Hoe herkent u hem!

Omdat ratten behoorlijk schuw zijn, en meestal alleen ’s nachts leven, is de kans niet zo groot dat u de ratten zelf zal tegenkomen. Er zijn echter wel een aantal signalen waardoor u weet dat u last heeft van een rattenplaag.

  • Uitwerpselen – Allereerst laten ratten een spoor achter van rattenkeutels in hun woongebied. Wanneer u zwarte pitten vindt in uw besteklade of achter een kast of bank, dan is de kans groot dat u last heeft van ratten.
  • Stank – Vervolgens is er de stank die ratten achterlaten. De geur van een rat lijkt op de geur van ammonia en muskus. Wanneer u de geur van ratten kent, zal u deze geur ook direct herkennen. Zeker in kleine, afgesloten ruimtes zoals schuurtjes en keukenkastjes is de geur van een rat duidelijk op te merken.
  • Gaten in Vuilniszakken – Ratten eten overal doorheen in hun zoektocht naar eten. Ook door vuilniszakken of plastic zakken. Gaten in een vuilniszak wijzen sterk op de aanwezigheid van ratten.
  • Geluiden – Aan het begin van de avond wordt een rat actief. Dan is vaak gepiep, gekrab en geloop te horen. Dit soort geluiden zijn ook een signaal dat u hoogstwaarschijnlijk ratten in huis heeft.
  • Viezigheid – Naast uitwerpselen en stank laten ratten ook half opgegeten voedselresten achter. Meestal verspreid over de hele ruimte. Dit zijn allemaal signalen die kunnen wijzen op de aanwezigheid van ratten.

Rat in de wc

Met regelmaat horen wij dat mensen een rat in de toiletpot hebben zitten. Hoe dit kan wordt duidelijk uitgeleged in de onderstaande video:

Ratten bestrijden

Herkent u één of meerdere van de hierboven genoemde signalen? Dan is het hoog tijd om over te gaan op rattenbestrijding. Ratten bestrijden wordt vaak door mensen zelf geprobeerd. Meestal met rattengif. Dit is echter niet een effectieve manier om ratten te bestrijden. Ratten worden namelijk al snel resistent tegen bepaalde soorten rattengif.

Rattenbestrijding kunt u dan ook veel beter overlaten aan professionals. Wij maken na telefonisch contact een all-in prijs voor u, zodat u direct weet waar u aan toe bent, al voordat we begonnen zijn. Daarnaast nemen we de voorrijkosten op onze eigen rekening. Dus, wilt u snel en effectief ratten bestrijden? De professionele rattenbestrijding van Van der Velden Ongediertebestrijding regelt het voor u. Bel direct 085 – 0290 760 of gebruik ons contactformulier.

adminRattenbestrijding