Wespennest verwijderen Leiden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wespennest verwijderen in Leiden? Wij maken snel een einde aan elke wespenplaag!

wespen bestrijden in Leiden Heb je last van wespen en woon je in Leiden? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals verwijderen snel, effectief en professioneel het wespennest in Leiden.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Tijdens het wespenseizoen verwijderen wij dagelijks wespennesten in Leiden, Hoogmade en omgeving.

Wespen bestrijden in Leiden

Leiden is een prachtige stad met een rijke geschiedenis, tijdens de late middeleeuwen behoorde Leiden tot één van de grootste steden van Nederland. Dit komt, omdat De Oude Rijn door de stad stroomt en even verderop in zee uitmondt. En als er water door de stad stroomt, heb je last van insecten, waaronder wespen. Dus ben je lekker van je rust aan het genieten, maar word je constant gestoord door gezoem van wespen? Of kun je niets lekkers op tafel laten staan, omdat er binnen de kortste keren een wesp op afvliegt, dan kun je last hebben van een wespennest in de buurt. Om volop te kunnen genieten van de zomer, is het belangrijk dat je snel het probleem aanpakt bij de oorzaak, het wespennest.

Ga vooral niet zelf aan de slag met anti-wespenmiddel die je in de supermarkt kunt kopen, maar schakel een professional in. Een wespennest verwijderen in Leiden en omgeving is één van onze specialiteiten. Tijdens het wespenseizoen zijn we dagelijks aan het werk rondom Leiden. Wij staan meestal binnen 24 uur bij je voor de deur met een offerte op maat. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten.

Wespennest verwijderen in Leiden? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel van de wespenplaag af.

Professioneel een wespennest verwijderen in Leiden en omgeving

Tijdens het wespenseizoen zijn onze ongediertebestrijders dagelijks aan het werk in de verschillende delen van Leiden, zoals: de Binnenstand, Merenwijk, Stevenshof en alle districten van Leiden, zoals Stations-, Roodenburger-, Mors en Boerhaavedistrict.

Belangrijk om te weten

Bij het bestrijden van een wespennest wordt het nest zelf niet verwijderd. Een wespenkoning gebruikt geen oud wespennest en wordt maximaal één jaar gebruikt. Wij zorgen ervoor dat het wespennest niet meer gebruikt wordt, zodat het verwijderen van een wespennest in de meeste gevallen niet nodig is.

Wespennest verwijderen in Hoogmade

Het dorp Hoogmade ligt ten Oosten van Leiden en heeft 1700 inwoners. Door Hoogmade wordt ‘s zomers volop gevaren op de Does en de Kromme Does. Wij zijn tijdens het wespenseizoen bijna dagelijks actief in Leiden en kunnen daardoor snel op locatie zijn om het een wespennest verwijderen in Hoogmade. Bel ons op en maak direct een afspraak. Vervolgens staan wij in bijna alle gevallen binnen 24 uur voor je deur.

Wat kost wespennest verwijderen in Leiden?

De kosten van het wespennest verwijderen zijn afhankelijk van de specifieke situatie en het wespennest zelf. Kom je erachter dat er een wespennest in de buurt zit, neem dan vooral contact met ons op en dan bespreken wij samen de situatie. Wij kunnen op basis van de informatie die je ons geeft een indicatie geven van de kosten. Het kan voorkomen dat er extra kosten gemaakt dienen te worden. Zo kan het gebeuren dat wij een muur of vloer open moeten breken om het wespennest te bestrijden.

Welke wespenbestrijdingsmiddelen gebruiken wij?

Wij gebruiken gif dat je niet in de winkel of online kunt kopen. Het gif dat wij gebruiken, wordt gebruikt door professionele ongediertebestrijders. Daarnaast zijn al onze werknemers in bezit van de juiste diploma’s en beschikken wij over de juiste certificering. Bovendien bieden wij garantie op het bestrijden van wespennesten in de gemeente Leiden en omgeving. Laat het wespennest verwijderen in Leiden over aan Bestrijdingsdienst.nl.

Bestrijdingdienst.nl is snel op locatie in Leiden

Is de maat vol en heb je last van constant gezoem? Ben je ten einde raad, doordat de wespen niet meer op afstand blijven of is iemand in je omgeving door een wesp gestoken? Schakel een specialist in die het wespennest vakkundig voor je verwijdert. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar meer informatie met betrekking tot wespen en het bestrijden ervan? Bekijk onze algemene wespennest verwijderen pagina.

Met Ongediertebestrijding Van der Velden ben je snel weer vrij van ongedierte! Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Leiden pagina.

wespennest verwijderen in Leiden

Priscilla KimberlyWespennest verwijderen Leiden