Wespennest verwijderen Zaandam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wespennest verwijderen in Zaandam? We maken snel een einde aan elke wespenplaag!

wespennest bestrijden en verwijderen in Zaandam Woon je in Zaandam of in de omgeving van deze stad en heb je last van (veel) wespen? Dan is de kans groot dat er in de buurt een wespennest zit. Wespen zorgen voornamelijk voor overlast in de maanden april, mei, juni, juli, augustus en soms nog september. Echter, dit is afhankelijk van de winter ervoor en de temperatuur in het voorjaar. Om ongestoord te kunnen genieten van een geweldige zomer, is het van belang om snel actie te ondernemen en het nest te laten bestrijden, weghalen of te verwijderen. Ga vooral niet zelf aan de slag en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze vakmannen verwijderen en bestrijden snel, effectief en professioneel het wespennest.

 • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
 • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
 • Ontvang een offerte op maat
 • Geen voorrijkosten!

Wespen bestrijden in Zaandam

Zaandam is een prachtige stad boven Amsterdam in de provincie Noord-Holland. De stad staat ook wel bekend als de “Zaanse stad”, vanwege de ligging aan de rivier de Zaan en de historische geschiedenis met de Zaanse Schans. Bovendien is de stad een populaire toeristische plek met traditionele Nederlandse molens, huizen en winkels. Wanneer je in de stad woont of rondloopt en lekker op een terrasje wil zitten, wil je niet constant gestoord worden door wespen. Datzelfde geldt wanneer je lekker in de tuin wil zitten om te ontspannen. Dus heb je één wespennest ontdekt, bel dan een professionele ongediertebestrijder, zoals Bestrijdingsdienst.nl. We beschikken over de juiste uitrusting en kennis en hebben jarenlange ervaring om het wespennest op een veilige manier te bestrijden, te verwijderen of weg te halen. Bovendien geven we garantie op onze wespennest bestrijding en rekenen we geen voorrijkosten.

Wespennest verwijderen in Zaandam? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel van de wespenplaag af.

Een wesp kan zich agressief gaan gedragen als deze zich bedreigd voelt. Ga daarom niet zelf aan de slag, want een steek doet zeer en kan gevolgen met zich meebrengen wanneer je allergisch bent. Wespennesten verwijderen in Zaandam is voor ons dagelijkse kost en dragen beschermende kleding. Zodra je contact met ons opneemt, hanteren we altijd de volgende stappen:

 1. Inspectie op locatie (geen voorrijkosten!)
 2. Direct een offerte op maat
 3. Akkoord? Beschermende kleding aan
 4. Behandeling van het nest
 5. Verwijderen van het nest (indien nodig)
 6. Controle en nazorg

Op welke plekken in zitten vaak wespen en nesten?

Wespennesten kunnen overal in Zaandam voorkomen, maar meestal worden ze aangetroffen op plaatsen waar de wespen beschutting kunnen vinden en gemakkelijk toegang hebben tot voedsel en water. Enkele van de meest voorkomende plaatsen waar wespennesten kunnen worden gevonden zijn:

 • Onder daken, dakgoten en dakranden van huizen en andere gebouwen.
 • In struiken en bomen, vooral als deze dicht bij gebouwen staan.
 • In schuren, garages en andere bijgebouwen, met name als deze langere tijd niet zijn gebruikt.
 • Onder de grond, bijvoorbeeld in holle ruimtes in gazons of tuinen.
 • In openbare parken en speeltuinen, vooral als er veel afval of voedselresten achterblijven.

Het is belangrijk om een wespennest op een veilige en professionele manier te laten verwijderen, om ongelukken en verdere verspreiding te voorkomen.

Wat kost een wespennest verwijderen?

De kosten van het wespennest verwijderen zijn afhankelijk van de specifieke situatie en het wespennest zelf. Kom je erachter dat er een wespennest in de buurt zit, neem dan vooral contact met ons op en dan bespreken we samen de situatie. We kunnen op basis van de informatie die je ons geeft een indicatie geven van de kosten. Het kan voorkomen dat er extra kosten gemaakt dienen te worden. Zo kan het gebeuren dat we een muur of vloer open moeten breken om het wespennest te bestrijden.

Bestrijdingdienst.nl is snel op locatie in Zaandam

Kun je niet meer genieten van de tuin en word je constant gestoord door wespen? Schakel een specialist in die het wespennest vakkundig voor je bestrijdt. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wil je meer lezen over wespen en het bestrijden ervan? Bekijk onze algemene wespennest verwijderen pagina.

Met Ongediertebestrijding Van der Velden ben je snel weer vrij van ongedierte! Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Zaandam pagina.

wespennest weghalen in Zaandam

Priscilla KimberlyWespennest verwijderen Zaandam