Bedwantsen bestrijden Uithoorn

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bedwantsen bestrijden in Uithoorn? We maken snel een einde aan elke bedbugs plaag!

bed bugs & bed wantsen bestrijden in Uithoorn Woon jij in Uithoorn of de omgeving daarvan en heb je last van bedwantsen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Wij kunnen deze vervelende insecten snel en effectief bestrijden. Meestal ontstaat een bedwantsenplaag na een vakantie, omdat deze insecten meereizen in bagage of kleding. Een bedwants is niet alleen vies en klein, maar ook moeilijk te zien met het blote oog. Vermoed je dat je last hebt van bed wantsen? Aarzel dan niet en schakel een professionele bestrijder in.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Geen voorrijkosten

Hoe kun je bedbugs herkennen?

Bedwantsen zijn kleine insecten, ongeveer zo groot als een appelzaadje en hebben een platte, ovale vorm. Ze zijn roodbruin van kleur en hebben zes poten met twee antennes. Wantsen kunnen moeilijk te zien zijn omdat ze zich goed kunnen verstoppen. In de meeste gevallen ontdek je de bedwants aan de hand van hun uitwerpselen, die eruitzien als kleine zwarte vlekjes op lakens en matrassen. Een ander herkenningspunt is dat je last hebt van kleine rode, jeukende bultjes op je lichaam, maar dat je zeker weet dat het geen muggensteek is.

Bedwantsen bestrijden in Uithoorn: binnen 24 uur een afspraak!

Wat zijn de voordelen van een professionele bedwantsenbestrijder?

Overweeg je om professionele bedwantsbestrijding in te schakelen en wil je weten welke voordelen dit met zich meebrengt? Kies je voor één van de specialisten van Bestrijdingsdienst.nl, dan kun je het volgende verwachten:

  • Wij maken gebruik van de nieuwste en effectiefste middelen, waardoor de bestrijding gegarandeerd effectief is.
  • Wij werken uiterst nauwkeurig en slaan geen enkele besmette plek over.
  • Tijdens de bestrijding krijg je handige adviezen en tips om nieuwe plagen in de toekomst te voorkomen.
  • Door te kiezen voor professionele bestrijding bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd in vergelijking wanneer je er voor kiest om zelf de bedwants te bestrijden. Vaak zijn zelfgekochte bestrijdingsmiddelen niet even effectief als de middelen die wij gebruiken.

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor effectieve en professionele bedwantsbestrijding in Uithoorn.

Hoe voorkom je bedwantsen?

Om bedwantsen te voorkomen, is het van belang om geregeld het beddengoed, de matrassen en de meubels te inspecteren op tekenen van bedwantsen. Daarnaast is het raadzaam om het huis schoon en opgeruimd te houden, voornamelijk in de slaapkamers. Het is ook verstandig om geen tweedehands meubels of matrassen aan te schaffen. Als laatste is het belangrijk dat je oplet als je op vakantie gaat: controleer in het hotel de matrassen op bedwantsen om te voorkomen dat ze in je bagage mee terugreizen.

Dus wanneer je wakker wordt met rode, jeukende bultjes en het lijkt niet veroorzaakt te zijn door muggen, dan is de kans groot dat je last hebt van bedwantsen. Van der Velden Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van bedwantsen in Uithoorn en omstreken. Tijdens het bedwantsseizoen zijn we bijna dagelijks bezig met het uitvoeren van deze bestrijding. Met onze jarenlange ervaring zijn we de specialist in het bestrijden van wantsen. Meestal is één behandeling voldoende, maar bij een hardnekkige plaag kan het nodig zijn om meerdere behandelingen uit te voeren. Wil je meer informatie over onze werkwijze bij het bestrijden van bedwantsen? Bekijk dan onze pagina over bedwantsen.

Wat kost bedwantsen bestrijden in Uithoorn?

Bedwantsen en bedbugs bestrijden brengt kosten met zich mee en zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie. Naar aanleiding van een telefonisch consult en op basis van foto’s die je ons stuurt, bieden we een nauwkeurige indicatie van de kosten aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Uithoorn bedwantsen en bedbugs bestrijden

Bedwants bestrijding door Van der Velden Ongediertebestrijding

Bedwantsen, het zijn kleine beestjes die voor grote overlast kunnen zorgen. Merk je dat je steeds vaker rode en jeukende bultjes heeft? Of zie je regelmatig bloedplekjes in het bed? Twijfel dan niet en neem direct contact op met één van onze professionals om de bedwantsen te bestrijden. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Uithoorn pagina!

Priscilla KimberlyBedwantsen bestrijden Uithoorn