Houtworm bestrijden Haarlem

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Houtworm bestrijden Haarlem? Binnen 24 uur een afspraak!

houtworm bestrijden in Haarlem en omgeving Woon je in Haarlem en omstreken en heb je houtwormen ontdekt in je huis? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Een houtworm kan namelijk voor veel schade zorgen.

Onze professionals helpen je effectief en snel met de houtworm bestrijding in Haarlem.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Het gehele jaar door zetten wij ons in om de houtworm in Haarlem te bestrijden.

Snel en effectief houtwormen bestrijden in Haarlem

Wanneer je in Haarlem woont, woon je in een prachtige stad. De stad heeft verschillende voordelen, zoals dat het strand en de duinen om de hoek liggen, de stad heeft een historisch karakter, het ligt aan het water, je hebt er vele parken en bossen en in de stad zijn ruim 100 kroegen en 200 restaurants te vinden. De stad kent een rijke geschiedenis. De oudere huizen van de stad hebben nog houten balken of houten palen en hier kan de houtworm in zitten. Wanneer je de houtworm aantreft in een huis, dien je deze zo snel mogelijk te bestrijden. De houtworm vreet zich door de houten balken in je huis en dit kan ten koste gaan van de draagkracht. Houtworm bestrijding dient direct goed aangepakt te worden en wij raden af om het eerst zelf te proberen. Want wanneer je het zelf probeert, is de kans groot dat je de houtworm niet voor 100% dood. Je kunt het beste een professionele houtworm bestrijden bellen, zoals van der Velden ongediertebestrijding. Bijkomend voordeel: wij rekenen geen voorrijkosten!

Houtworm bestrijden Haarlem? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel van de houtworm plaag af.

Wat je nog niet wist over de houtworm

Bij houtwormen zijn het niet de volwassen kevers die het probleem veroorzaken, maar het zijn de larven. De kever, die hooguit 0.5 centimeter langs is, legt zijn eitjes in kleine, houten spleten en in spleten van oud, het liefst een beetje vocht hout. Wanneer de eitjes uitkomen, komen de larven tevoorschijn en deze voeden zich met hout, voordat ze zich verpoppen tot kever. De larven eten zichzelf tenminste één jaar lang een weg door het hout. De gaten die je uiteindelijk ziet zijn rond de twee millimeter en zijn zichtbaar met het blote oog. Ook kun je bij een meubelstuk of ander stuk hout zien wanneer de houtworm hier in zit. Dit zie je aan het houtmeel dat eruit sijpelt. Zie je dit bij de balken in je huis of bij een meubelstuk? Dan moet je de houtworm bestrijden.

Wil je meer informatie over houtwormen? Bekijk onze houtworm bestrijden pagina.

Waar komt de houtworm voor in Haarlem?

Wanneer je gaatjes ziet in bijvoorbeeld de houten balken van het plafond, dan kan dit duiden op de aanwezigheid van houtwormen. De houtworm houdt van vochtige plekken. Het beestje is, zoals de naam al zegt, gek op hout. Eikenhout, grenen en vurenhout behoort tot de favorieten en zijn de houtsoorten waar de houtworm vaak te vinden is.

Waar in Haarlem zijn wij aan het werk?

De houtworm komt het gehele jaar voor. Wij zijn wekelijks bij klanten in Haarlem aan de slag, dit doen wij in alle stadsdelen; Centrum, Noord, Oost, Schalwijk, Zuid-West.

Wat kost houtworm bestrijden Haarlem?

Houtwormen laten bestrijden is een lastige klus en dient op speciale manier te gebeuren. Wanneer je de houtworm ontdekt in je huis in Haarlem, neem contact op met Bestrijdingsdienst.nl. Wij komen eerst vrijblijvend bij je langs, hier zijn geen kosten aan verbonden. Op deze manier kunnen wij op locatie de situatie bekijken, beoordelen en een offerte op maat maken. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wij staan in bijna alle gevallen binnen 24-uur bij je voor de deur. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Haarlem pagina.

Houtworm behandelen in Haarlem en omstreken

Priscilla KimberlyHoutworm bestrijden Haarlem