Bedwantsen bestrijden Gouda

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bedwantsen bestrijden in Gouda? We maken snel een einde aan elke bedbugs plaag!

bed bugs & bed wantsen bestrijden in Gouda Woon je in Gouda of in de omgeving van en heb je problemen met bedwantsen? Aarzel dan niet en neem direct contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Wij zullen de bedwantsen snel en effectief bestrijden in Gouda. In de meeste gevallen heb je last van dit type ongedierte na een vakantieperiode, ze zijn dan meegereisd vanaf je vakantiebestemming. Daarnaast is de bedwants niet alleen vies en klein, maar ook lastig te detecteren met het oog. Dus ben je van mening dat je last hebt van bedwantsen? Neem dan zo snel mogelijk actie door een professionele bestrijder in de arm te nemen. Zo kun je binnen de kortste keren weer genieten van een goede nachtrust.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat
  • Geen voorrijkosten
  • Ruim 30 jaar ervaring

Wat zijn de voordelen van een professionele bedwantsenbestrijder?

Overweeg je om professionele bedwantsbestrijding in te schakelen en ben je benieuwd naar de voordelen? Wanneer je kiest voor een vakman van Bestrijdingsdienst kun je het volgende verwachten:

  • Wij werken altijd met de nieuwste en effectiefste middelen, waardoor de bestrijding gegarandeerd effectief is.
  • Wij werken zeer nauwkeurig en slaan geen enkele besmette plek over, om zo nieuwe plagen te voorkomen.
  • Indien nodig maken we gebruik van insecticide, dat nog wekenlang blijft doorwerken.
  • Tijdens de bestrijding krijg je advies en tips om nieuwe plagen in de toekomst te voorkomen.
  • Door te kiezen voor professionele bestrijding bespaar je zowel geld als tijd vergeleken met zelfbestrijding. Vaak is dit ook ineffectief, omdat de bestrijdingsmiddelen niet hetzelfde zijn als waar wij mee werken.

Twijfel niet en neem contact met ons op voor effectieve en professionele bedwantsbestrijding in Gouda.

Bedwantsen bestrijden in Gouda: binnen 24 uur een afspraak!

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn kleine, ovale insecten die bloed als voedselbron gebruiken. Deze insecten worden veel aangetroffen in matrassen, beddengoed, meubels en boxsprings. Door hun platte lichaam van ongeveer vijf millimeter lang, kunnen bedwantsen zich makkelijk verstoppen in kleine kieren en spleten. Ze zijn vooral ‘s nachts actief en kunnen tot wel een jaar zonder voedsel overleven.

Hoe voorkom je bedbugs?

Om bedwantsen te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig beddengoed, matrassen en meubels te controleren op tekenen van bedwantsen. Daarnaast is het aan te raden om je huis schoon en opgeruimd te houden, vooral in de slaapkamers. Het is ook verstandig om geen tweedehands meubels of matrassen te kopen. Wanneer je op vakantie gaat, controleer dan het hotel en de matrassen op bedwantsen om te voorkomen dat je ze mee terugneemt van vakantie.

Wanneer je wakker wordt met rode, jeukende bultjes en dit geen mug lijkt te zijn, is de kans groot dat je te maken hebt met bedwantsen. Van der Velden Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van bedwantsen in Gouda en omgeving en we zijn tijdens het bedwantsseizoen bijna dagelijks bezig met het uitvoeren van deze bestrijding. Met jarenlange ervaring zijn we de specialist in het bestrijden van bedwantsen. In de meeste gevallen is één behandeling voldoende. Bij een hardnekkige plaag kan het nodig zijn om meerdere behandelingen uit te voeren. Wil je meer informatie over onze werkwijze bij het bestrijden van bedwantsen? Bekijk dan onze pagina over bedwantsen bestrijden.

Wat kost bedwantsen bestrijden in Gouda?

Bedwantsen en bedbugs bestrijden brengt kosten met zich mee en zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie. Naar aanleiding van een telefonisch consult en op basis van foto’s die je ons stuurt, bieden we een nauwkeurige indicatie van de kosten aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Gouda bedwantsen en bedbugs bestrijden

Bedwants bestrijding door Van der Velden Ongediertebestrijding

Bedwantsen, het zijn kleine beestjes die voor grote overlast kunnen zorgen. Merk je dat je steeds vaker rode en jeukende bultjes heeft? Of zie je regelmatig bloedplekjes in het bed? Twijfel dan niet en neem direct contact op met één van onze professionals om de bedwantsen te bestrijden. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Gouda pagina!

Priscilla KimberlyBedwantsen bestrijden Gouda