Wespennest verwijderen De Kwakel

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wespennest verwijderen in De Kwakel? We maken snel een einde aan elke wespenplaag!

wespennest bestrijden en verwijderen in De Kwakel Woon je in De Kwakel en heb je tijdens het wespenseizoen (april tot en met september) last van wespen? Dan is de kans groot dat in je directe omgeving een wespennest hebt. Om ongestoord te kunnen genieten van alle rust in De Kwakel is het van belang om snel actie te ondernemen en het nest te laten bestrijden, weghalen of te verwijderen. Ga vooral zelf niet aan de slag en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze vakmannen verwijderen en bestrijden snel, effectief en professioneel het wespennest.

 • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
 • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
 • Ontvang een offerte op maat
 • Geen voorrijkosten!

Wespen bestrijden in De Kwakel

De Kwakel is een prachtig dorp in de gemeente Uithoorn en omringd door Natuur. Daarnaast heb je er de welbekende ‘Poldersport’ er zitten. Dus heb je een wespennest ontdekt in De Kwakel, dan is het belangrijk om het zo snel mogelijk te laten verwijderen. Het verwijderen van een wespennest kan gevaarlijk zijn als je niet over de juiste kennis en uitrusting beschikt. Ga daarom met een professionele bestrijder in zee, zoals bestrijdingsdienst.nl. We hebben jarenlange ervaring, expertise en kennis om het wespennest op een veilige manier te bestrijden. Bovendien geven we garantie op onze wespennest bestrijding en rekenen we geen voorrijkosten.

Omdat wespen zich agressief gaan gedragen als ze zich bedreigd voelen, benoemen we het nog maar een keer om niet zelf het wespennest te bestrijden of te verwijderen. Nesten verwijderen is voor ons dagelijkse kost en we dragen beschermende kleding. Zodra je contact met ons opneemt, hanteren we altijd de volgende stappen:

 1. Komen aan op de locatie
 2. Inspecteren het nest
 3. Direct een offerte op maat
 4. Beschermende kleding aan
 5. Behandeling van het nest
 6. Verwijderen van het nest (indien nodig)
 7. Controle en nazorg

Wespennest verwijderen in De Kwakel? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel van de wespenplaag af.

Op welke plekken in De Kwakel zitten vaak wespen?

Wespen kunnen op verschillende plekken in De Kwakel voorkomen, maar er zijn enkele locaties die bijzonder aantrekkelijk zijn voor wespen. Eén van deze locaties is ‘de Poldersport’. Maar ook in tuinen waar veel bloemen en andere zoetigheden te vinden zijn of bij picknicktafels en afvalbakken, zolang het maar zoet is. Wespen nestelen zich vaak in holtes en kieren in muren, onder daken en dakgoten – of in schuurtjes en andere gebouwen. Hier ontstaan dan ook de meeste wespennesten. Het is belangrijk om deze locaties in de gaten te houden en te voorkomen dat wespen zich daar kunnen vestigen. Dus heb je een wespennest in je direct omgeving? Neem contact met ons op! Vervolgens ontvang je een offerte op maat, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Bij akkoord, gaan we in de meeste gevallen direct over tot bestrijding van het nest.

Wat kost een wespennest verwijderen?

De kosten van het wespennest verwijderen zijn afhankelijk van de specifieke situatie en het wespennest zelf. Kom je erachter dat er een wespennest in de buurt zit, neem dan vooral contact met ons op en dan bespreken we samen de situatie. We kunnen op basis van de informatie die je ons geeft een indicatie geven van de kosten. Het kan voorkomen dat er extra kosten gemaakt dienen te worden. Zo kan het gebeuren dat we een muur of vloer open moeten breken om het wespennest te bestrijden.

Bestrijdingdienst.nl is snel op locatie in De Kwakel

Kun je niet meer genieten van de tuin en word je constant gestoord door wespen? Schakel een specialist in die het wespennest vakkundig voor je bestrijdt. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wil je meer lezen over wespen en het bestrijden ervan? Bekijk onze algemene wespennest verwijderen pagina.

Met Ongediertebestrijding Van der Velden ben je snel weer vrij van ongedierte! Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding De Kwakel pagina.

wespennest weghalen in De Kwakel

Priscilla KimberlyWespennest verwijderen De Kwakel