Ongediertebestrijding horeca

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ongediertebestrijding voor de horeca

Heb je problemen met ongedierte in jouw horecabedrijf? Wil je een effectieve oplossing om de aanwezigheid van deze ongewenste gasten te beëindigen? Zoek niet verder! Bestrijdingsdienst.nl is jouw betrouwbare partner voor ongediertebestrijding in de horeca. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte in restaurants, cafés, snackbars, en andere eetgelegenheden. Dankzij op maat gemaakte servicecontracten helpen onze professionals jouw horecagelegenheid af van ongedierte en worden er verschillende preventiemaatregelen genomen.

ongedierte bestrijden in de horeca

 • Bel 085-0290770 of vul het contactformulier onder aan de pagina in
 • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
 • Ontvang een offerte op maat

Voor professionele ongediertebestrijding en preventie binnen de horeca zetten wij ons dagelijks in, in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Ongediertebestrijding voor de horeca? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je af van het probleem!

Problemen door ongedierte in de horeca

Als je eigenaar van een horecabedrijf bent, ben je je bewust van de ernstige problemen die ongedierte kan veroorzaken. Het kan leiden tot voedselverontreiniging, gezondheidsrisico’s voor klanten en medewerkers, en zelfs tot boetes en sluiting van je bedrijf. Bovendien kan de aanwezigheid van ongedierte je reputatie schaden en ervoor zorgen dat klanten niet meer terugkomen.

Waarom kiezen voor Bestrijdingsdienst.nl?

Jarenlange ervaring en expertise in de horecabranche

Bestrijdingsdienst.nl begrijpt de specifieke uitdagingen waarmee horecaondernemingen worden geconfronteerd als het gaat om ongediertebestrijding. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kennis opgebouwd in de horecabranche. We kennen de meestvoorkomende ongedierteproblemen en weten hoe we deze effectief kunnen aanpakken.

Op maat gemaakte oplossingen en servicecontracten

Wij geloven niet in standaardoplossingen. We begrijpen dat elk horecabedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om ongediertebestrijding. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke situatie. We analyseren de omvang van het probleem, identificeren de bron van de besmetting, en ontwikkelen een plan van aanpak dat past bij jouw bedrijf.

Snelle en uitstekende service

We begrijpen dat een ongedierte uitbraak een urgent probleem is dat onmiddellijke actie vereist. Daarom reageren wij altijd snel en staan we in de meeste gevallen al binnen 24 uur bij je op de stoep. Onze professionele ongediertebestrijders zullen vakkundig te werk gaan, zodat je bedrijfsvoering zo min mogelijk wordt verstoord.

Veilige en milieuvriendelijke benadering

Wij streven ernaar om ongedierte op een veilige en milieuvriendelijke manier te bestrijden. We maken gebruik van goedgekeurde bestrijdingsmiddelen die effectief zijn tegen ongedierte, maar geen schade toebrengen aan mens en milieu. Onze methoden zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en we houden rekening met duurzaamheid en verantwoord gebruik van middelen.

Hoe onderscheiden wij ons van de concurrentie?

Wij bieden een uitgebreid pakket aan met diensten om ongedierte effectief te bestrijden en te voorkomen in jouw horecaonderneming. Dit omvat onder andere:

Inspectie en risicoanalyse

Onze specialisten zullen jouw horecabedrijf grondig inspecteren om de omvang van het ongedierteprobleem vast te stellen en mogelijke risicogebieden te identificeren. Op basis van deze analyse kunnen we een gerichte aanpak ontwikkelen om ongedierte te bestrijden en verdere besmetting te voorkomen.

Preventieve maatregelen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden we preventieve maatregelen om ongedierte buiten de deur te houden. We adviseren over hygiënepraktijken, afvalbeheer, en structurele aanpassingen die jouw horecabedrijf minder aantrekkelijk maken voor ongedierte.

Behandeling en bestrijding van ongedierte

Indien er al sprake is van een ongedierte uitbraak, zullen onze vakmannen een effectieve behandeling uitvoeren om het probleem aan te pakken. We maken gebruik van geavanceerde bestrijdingsmethoden en veilige bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.

Monitoring en nazorg

Onze dienstverlening eindigt niet na de behandeling. We bieden regelmatige monitoring om ervoor te zorgen dat het ongedierte niet terugkeert. De meeste horecagelegenheden (restaurants, hotels, cafés en snackbars) kiezen voor een jaarlijks servicecontract, zodat je het hele jaar preventief beschermd bent tegen ongedierte. Je kunt kiezen hoe vaak wij per jaar langskomen. De meeste horeca ondernemers voor een servicecontract van tussen de 8 en 12x per jaar.

Veelvoorkomende ongediertesoorten in de horeca

In de horeca zijn er verschillende ongediertes die vaak voorkomen en een bedreiging vormen voor de hygiëne en veiligheid, dit zijn onder andere:

 • Muizen en ratten: muizen en ratten kunnen zich gemakkelijk verstoppen in jouw horecabedrijf en voedselvoorraden aantasten. Ze kunnen ziektes verspreiden en schade aanrichten aan eigendommen.
 • Kakkerlakken: kakkerlakken leven goed in warme en vochtige omgevingen, zoals keukens. Ze zijn berucht om het verspreiden van ziektekiemen en kunnen een ernstig probleem vormen voor de voedselhygiëne.
 • Vliegen: vliegen zijn niet alleen irritant, maar ook dragers van ziektekiemen. Ze kunnen snel een plaag vormen en je klanten afschrikken.
 • Mieren: mieren kunnen grote overlast veroorzaken, vooral in de buurt van voedselbronnen. Ze kunnen voedsel verontreinigen en bederven.

Heb je één van deze soorten gezien binnen jouw bedrijf? Twijfel dan niet en neem contact op om verdere schade te voorkomen.

muizen en ratten bestrijden restaurant

Tips voor preventie van ongedierte in de horeca

Naast het inschakelen van professionele ongediertebestrijding, zijn er ook preventieve maatregelen die je zelf kunt nemen om ongedierte in jouw horecabedrijf te voorkomen. Hier zijn enkele tips:

 • Zorg voor een goede hygiëne en schoonmaakpraktijken, inclusief het regelmatig reinigen van oppervlakken, apparatuur, en afvoeren.
 • Houd voedselvoorraden goed afgesloten en op de juiste temperatuur.
 • Beheer afval zorgvuldig en zorg voor regelmatige en hygiënische verwijdering.
 • Controleer regelmatig op mogelijke toegangspunten voor ongedierte, zoals scheuren en gaten in muren en vloeren.
 • Train het personeel om alert te zijn op tekenen van ongedierte en meldingen onmiddellijk door te geven.
 • Werk samen met een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf voor regelmatige inspecties en onderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Hoe snel kan Bestrijdingsdienst.nl reageren op een ongedierte uitbraak?

We begrijpen dat een snelle reactie cruciaal is bij een ongedierte uitbraak. We streven ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen en indien nodig een inspectie uit te voeren.

Welke preventieve maatregelen kan ik zelf nemen om ongedierte te voorkomen?

Naast het inschakelen van professionele ongediertebestrijding, is het belangrijk om goede hygiënepraktijken te hanteren, afval zorgvuldig te beheren en mogelijke toegangspunten voor ongedierte te controleren en af te dichten.

Hoe lang duurt het voordat de behandeling van ongedierte effect heeft?

De duur van de behandeling varieert afhankelijk van de ernst van de besmetting en het soort ongedierte. Onze experts zullen je informeren over de verwachte duur tijdens de inspectie.

Zijn de gebruikte bestrijdingsmiddelen veilig voor mijn klanten?

Ja, wij gebruiken alleen goedgekeurde bestrijdingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu. Onze bestrijders zullen je ook informatie geven over eventuele veiligheidsmaatregelen die genomen moeten worden.

Hoe vaak moet ik mijn horecabedrijf laten controleren op ongedierte?

Het wordt aanbevolen om regelmatig inspecties te laten uitvoeren, afhankelijk van de specifieke behoeften en risicofactoren van jouw bedrijf. Onze experts kunnen je adviseren over de meest geschikte inspectie- en onderhoudsinterval.

Conclusie

Als het gaat om ongediertebestrijding in de horeca, is Bestrijdingsdienst.nl de beste keuze. Met onze ervaring in de horecabranche, op maat gemaakte oplossingen, snelle en discrete service, veilige benadering en bewezen klanttevredenheid, zijn we de betrouwbare partner die je nodig hebt om ongedierte effectief te bestrijden en jouw horecabedrijf te beschermen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Bestrijdingsdienst.nl om jouw ongedierteproblemen aan te pakken. Je kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om jouw horecabedrijf vrij te houden van ongewenste bezoekers.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Ongediertebestrijding van der Velden biedt? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op het nummer: 085 0290 770.

Ben je niet actief in de horecasector en heb je wel last van ongedierte? Bekijk onze ongediertebestrijding voor bedrijven pagina.

Priscilla KimberlyOngediertebestrijding horeca