Ongediertebestrijding horeca

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ongediertebestrijding voor de horeca

  • Preventieve ongediertebestrijding voor de horeca op maat
  • Effectieve horeca bestrijding voor een gunstige prijs
  • Monitoring en sturing op basis van ongedierte data

Wanneer je actief bent in de horeca wil je dat de zaken goed geregeld zijn en de risico’s zo veel mogelijk vermijden. Veel restaurants, bars, hotels, snackbars en andere eten gelegenheden hebben ongevraagd last van vooral ratten en muizen. Niet alleen de voorraad, maar ook de reputatie van je bedrijf staat op het spel. Om deze reden wil je preventief kunnen handelen en zo veel mogelijk risico’s uitsluiten.

Heb je last van ongedierte in je restaurant of bar? Neem contact met ons!

ongedierte bestrijden in de horeca

Het is elke ondernemer zijn nachtmerrie. Ongedierte binnen je restaurant. Wanneer je hier last van hebt, wacht vooral niet af en neem contact met ons op. Dankzij op maat gemaakte servicecontracten helpen onze professionals jouw horeca gelegenheid af van het ongedierte en nemen we verschillende preventiemaatregelen.

  • Bel 085-0290770 of vul het contactformulier onder aan de pagina in
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Voor professionele horeca ongediertebestrijding en preventie zetten wij ons dagelijks in, in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Ongediertebestrijding voor de horeca? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je af van het probleem!

Ongediertepreventie en bestrijding voor restaurants

Ongediertebestrijding Van der Velden verzorgt voor grote en kleine restaurants de ongediertebestrijding. Het zou verschrikkelijk zijn wanneer je gast lekker zit te eten en vervolgens een muis over de grond ziet rennen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Wanneer dit het geval is, komen wij zonder voorrijkosten te rekenen bij je langs om de situatie te beoordelen.

Liever voorkomen wij een ongedierteplaag binnen de horeca, zoals in een snackbar, een hotel, een bar of een restaurant. Zoals het spreekwoord luidt: voorkomen is beter dan genezen, dit geldt zeker voor ongediertebestrijding. Afhankelijk van je situatie komen wij op maandelijkse basis bij je langs om te controleren op ongedierte. Wij maken daarbij gebruik van een all scan, zodat het voor je continu inzichtelijk is waar en wanneer wij zijn langsgekomen.

Wil je het nog professioneler aanpakken? Dan is het zelfs mogelijk om de hoeveelheid ongedierte te monitoren. Met de nieuwste technologieën kunnen wij de afname in ongedierte voor je in kaart brengen.

Elk jaar beschermt tegen muizen en ratten

De meeste horeca gelegenheden (restaurants, hotels, cafés en snackbars) – kiezen voor een jaarlijks servicecontract, zodat je het hele jaar preventief beschermd bent tegen ongedierte. Je kunt kiezen hoe vaak wij per jaar langs komen. De meeste kiezen voor een servicecontract van tussen de 8 en 12x per jaar.

Wat doen wij tijdens de servicebezoeken en kan je een boete krijgen?

Tijdens de servicebezoeken controleert één van onze vakmannen de huidige ongedierte situatie binnen je bedrijf. Dit is belangrijk, want als je klanten of de gemeente erachter komt dat je last hebt van ongedierte, dan kan de gemeente je bedrijf sluiten voor een x aantal weken, dan heb je de tijd om het ongedierteprobleem aan te pakken en om te lossen. In de meeste gevallen krijg je ook een boete.

Als er vervolgens weer ongedierte binnen je horeca gelegenheid wordt aangetroffen, kan de gemeente het pand zelfs voor maanden sluiten. Komt de gemeente een derde keer erachter dat je last hebt van ongedierte, dan kunnen ze zelfs de zaak sluiten.

Het is daarom van belang om ongedierte niet te ligt op te nemen en als je er last van heeft. Wij komen altijd vrijblijvend bij je langs voor een eerste inspectie. En kunnen, wanneer nodig, direct overgaan op ongediertebestrijding en preventie binnen je horeca gelegenheid. Afhankelijk van het ongedierte plaatsen wij vallen, lokazen en andere preventieve acties. Daarnaast geven wij je advies over de hygiëne. Zelf dien je ook je horeca gelegenheid goed schoon te houden.

Wanneer je kiest voor een servicecontract van Bestrijdingsdienst.nl, ben je bijna maandelijks (afhankelijk voor wel servicecontract je kiest) op de hoogte van de eventuele bedrijfsgerelateerde ongedierteproblemen. Bovendien laat je zien dat je ongedierte serieus neemt. Onze ervaren specialisten kunnen binnen de horeca sector gemakkelijk de eerste signalen van een plaag herkennen en zien vaak meer dan wat je als bedrijfseigenaar of manager ziet.

muizen en ratten bestrijden restaurant

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Ongediertebestrijding van der Velden biedt? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op het nummer: 085 0290 770.

Ben je niet actief in de horeca-sector en heb je wel last van ongedierte? Bekijk onze ongediertebestrijding voor bedrijven pagina.

Priscilla KimberlyOngediertebestrijding horeca