Ratten bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ratten bestrijden in Amsterdam? Binnen 24 uur een afspraak!

Amsterdam ratten bestrijden

Woon je in Amsterdam en heb last van ratten? Zie je ze lopen over het pleintje, in je tuin of door de straten? Wacht vooral niet af, maar neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen je snel en effectief met rattenbestrijding in Amsterdam en omgeving.

Een rat is een vervelend ongedierte en helaas zie je steeds vaker door de straten van Amsterdam lopen. Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks aan het werk in de omgeving om ratten te bestrijden. Hierdoor zijn wij in de meeste gevallen al binnen 24 uur op locatie zijn om het probleem aan te pakken en de rattenplaag te bestrijden.

Rattenbestrijding Amsterdam en omgeving

De hoofstad  van Nederlands is een grote gemeente met overal water. Waar water is, is de rat en helaas zie je ze veel door de stad lopen. Ratten kunnen voor veel problemen zorgen, zoals lekkages, kapotte bekabeling en dragen ziektes met zich mee, zoals de ziekte van Weil. Het probleem wordt steeds groter, zeker in de Rivierenbuurt en in het Centrum. Daarnaast verspreidt en vermenigvuldigt de rat zich snel in deze buurten en omgeving. Dit komt voornamelijk omdat de rat geen natuurlijke vijand heeft. Wanneer het niet lukt om de rat zelf te bestrijden, brengen we je graag in contact met een van onze specialisten van Bestrijdingsdienst.nl. Wij hebben juiste kennis en kunde om rattenbestrijding in Amsterdam tot een succes te brengen.

Ratten bestrijden in Amsterdam? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van de rattenplaag.

Waar in Amsterdam bestrijden wij ratten?

Ratten komen helaas het gehele jaar voor. In de warmere maanden laat het beestje zich meer zien dan in de koudere maanden. Onze specialisten zijn (bijna) dagelijks aan het werk in de verschillende stadsdelen van Amsterdam om de rat te bestrijden, zoals: de Rivierenbuurt, Zuid, Noord, West, Oost, Osdorp en de Bijlmer.

Hoe herken je een rattenplaag?

Rattenbestrijding is zeer belangrijk in Amsterdam. Loop ‘s avonds eens over Leidseplein, Rembrandplein of het Vondelpark en de ratten schieten van links naar rechts. Helaas kun je ook last van ratten hebben in je tuin en dan zijn ze toch wel erg dicht bij je leefomgeving. Ratten zijn schuw en leven meestal ’s nachts. Je kunt een rat herkennen aan het volgende: uitwerpselen, stank, gaten in de vuilniszak met rommel erom heen en geluiden.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze ratten bestrijden pagina.

Wat is onze werkwijze voor rattenbestrijding

Wanneer je de buurt schoonhoudt, vuilniszakken netjes in de stort gooit en geen ander afval op straat laat liggen. Heeft de rat op zich niet zoveel te zoeken in je straat. Heb je last van ratten in de tuin, houd dan je woning schoon en zorg ervoor dat de etensresten in een afgesloten prullenbak liggen.

Helpt dit niet en zie je ze nog steeds lopen? Dan bestaat de kans dat de rat zich al genesteld heeft in de direct omgeving. We raden aan om over te gaan op professionele rattenbestrijding. Ratten bestrijding vereist vakmanschap en de juiste middelen om ze duurzaam uit de woning of straat te verdrijven. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de situatie met ons door te nemen. De ratten bestrijden doen we altijd via een vaste werkwijze:

  1. Nadat je contact met ons hebt opgenomen voor ratten bestrijding plannen we een afspraak met je in voor een inspectie. Belangrijk om te weten. Wij rekenen geen voorrijkosten.
  2. Tijdens de inspectie onderzoeken we de specifieke situatie, waarbij we letten op de oorzaak van de ratten en de hoeveelheid overlast. Aan de hand hiervan bepalen we welke maatregelen en bestrijdingsmiddelen we moeten nemen om de ratten te bestrijden.
  3. Nadat we een plan van aanpak gemaakt hebben, geven we je een indicatie van de kosten om de ratten te bestrijden in Amsterdam.

Moet ik een rattenplaag melden bij de gemeente van Adam?

Wanneer er een rattenplaag is in een openbare ruimte of in en rond je huis kun je een melding doen bij de gemeente Amsterdam. Dit kun je doen bij het GGD-loket of op de website van de gemeente. Let op dat je dit wel in de juiste gemeente website doet, woon je bijvoorbeeld in Amstelveen of Uithoorn, doe het dan op deze gemeente website.

Wat kost ratten bestrijden in Amsterdam?

De kosten van de ratten bestrijden zijn afhankelijk van de situatie. Wij komen eerst langs voor inspectie, zodat we de woning of het bedrijfspand kunnen beoordelen naar de technische staat en bekijken we de grootte van de overlast. Op basis van dit consult kunnen we je een nauwkeurige indicatie van de kosten geven die nodig zijn om duurzaam de ratten te bestrijden in Amsterdam. Zo weet je direct waar u aan toe bent. Bovendien staan wij in de meeste gevallen al binnen 24 uur voor de deur.

Amsterdam ratten bestrijding

Professionele rattenbestrijding Amsterdam door Van der Velden

Ratten, ze zorgen voor hevige overlast in huis en zijn de veroorzakers van veel ziektes. Helaas zien we dit ongedierte steeds vaker in onze leefomgeving. Heb je ook last van ratten en wil je de ratten bestrijden? Neem dan direct contact op met een van onze professionals. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amsterdam pagina.

Priscilla KimberlyRatten bestrijden Amsterdam