Muizen bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Muizen bestrijden in Amsterdam? Wij maken een einde aan elke muizenplaag!

Woon je in Amsterdam en omgeving en heb je last van muizen in huis of bedrijf? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding voor professionele muizenbestrijding Amsterdam. Muizen laten bestrijden in Amsterdam

Onze professionals helpen je snel, effectief en professioneel af van de muizenplaag.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met u op
  • Ontvang een offerte op maat

Een muis is een vervelend ongedierte en kunnen overal in je Amsterdamse huis zitten. Het meest erge, is wanneer je in bed ligt en je hoort de muizen over je plafond lopen. De rillingen gieren door het lichaam en je doet geen oog meer dicht. Daarnaast kunnen muizen verticaal over muren lopen, dus zelf een appartement op drie hoog is niet veilig. Lukt het niet om van de muizen af te komen? Neem contact met ons op. Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks aan het werk in Amsterdam en omgeving om muizen te bestrijden. Hierdoor zijn wij in de meeste gevallen al binnen 24 uur op locatie zijn om het probleem aan te pakken en de muizenplaag te bestrijden.

De specialist in muizen bestrijden in Amsterdam

Bestrijdingsdienst.nl is de specialist voor muizenbestrijding in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen hierdoor snel de plaag herkennen en weten we direct waar we moeten kijken. Daarnaast is het lastig om zelf effectief de muis te bestrijden. Het vergt enige kennis over hoe je het beste muizengif en muizenvallen dient te gebruiken. Ook is het belangrijk dat je weet om welk soort muis het gaat en wat hun leefgewoontes zijn. Wij gebruiken bestrijdingsmiddelen die je niet kunt kopen in de winkels, maar middelen die alleen zijn toegestaan voor professionele en gecertificeerde muizenbestrijders. Dus heb je last van muizen in Amsterdam? Neem contact met ons op en in de meeste gevallen staan wij al binnen 24-uur bij je voor de deur.

Muizen bestrijden in Amsterdam? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van de muizenplaag..

Waar in Amsterdam bestrijden wij muizen?

Muizen komen helaas het gehele jaar voor. Onze specialisten zijn (bijna) dagelijks aan het werk in de verschillende stadsdelen van Amsterdam om de muis te bestrijden, zoals: de Rivierenbuurt, Zuid, Noord, West, Oost, Osdorp en de Bijlmer.

Een muizenplaag: hoe kun je de overlast herkennen?

Een muizenplaag is een probleem waarmee elk bedrijf dat zich bezig houdt met levensmiddelen (zoals in de horeca, restaurants, cafés en bakers) vroeg of laat mee worden geconfronteerd. Vooral de huismuis is het grootste probleem, deze muis is een drager van verschillende ziektes, zoals het hantavirus. Daarnaast verspreiden ze angst en schrik bij klanten, veroorzaken verontreiniging van levensmiddelen door eten en uitwerpselen en zijn verantwoordelijk voor talloze beschadigingen aan kabels en elektrische systemen. Een muizen controle is doorgaans bij elk bedrijf van belang, want een enkel muizenpaar produceert ongeveer 200 nakomelingen in slechts 4 maanden.

In huis is een muizenplaag gemakkelijk te herkennen. Je dient wel duidelijk onderscheid te maken tussen muizen en ratten. Denk jij last te hebben van muizen, let dan eens op de volgende zaken.

  • Knaagsporen in meubels, tapijt of andere voorwerpen
  • Aangevreten etensverpakkingen
  • Je ziet urinevlekken en uitwerpselen van muizen (de keutels van een muis lijkt op hagelslag)
  • Je komt een nare stank tegen
  • Geluidsoverlast; Vooral ‘s nachts kun je ze horen rennen over je plafond of horen piepen

Zelf muizen bestrijden in huis

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen tegen muizen in huis. Allereerst is het schoonhouden van je Amsterdamse woning belangrijk. Een schoon huis is voor een muis veel minder aantrekkelijk dan wanneer het vies is. Ten tweede is het verstandig om etenswaren niet aangebroken te laten liggen. Dit geldt bijvoorbeeld voor rijst en granen. Stop deze etenswaren in bakjes. Een derde mogelijke oplossing is een kat in huis nemen. Een kat kan een echte muizen bestrijder zijn. Hoewel dit geen garantie biedt dat er geen muizen meer zullen zijn kan een kat zeer goed muizen verjagen.

Professioneel muizen bestrijden in Amsterdam

je kunt voor bovenstaande methodes kiezen. Echter, de ervaring leert dat de nodige kennis ontbreekt. Hier ligt onze kracht. Door onze jarenlange ervaring met muizen bestrijding Amsterdam weten wij de gaatjes en kiertjes te vinden waar ze vandaan komen. En deze had je wellicht zelf niet ontdekt. Ook kunnen we direct de geursporen herleiden waardoor we kunnen achterhalen waar ze vandaan komen. Muizen bestrijden is dus echt vakmanschap. Op deze manier wordt de muizenplaag direct bij de oorzaak aangepakt. Wanneer je voor ons kiest, bekijken we de huidige situatie en bepalen op basis daarvan welke bestrijdingsmethode (biociden, inloopvallen etc.) geschikt is. Dit is afhankelijk van het soort muis, de grootte van de woning of bedrijfspand, de technische staat en de omvang van de overlast.

Wil je meer weten over muizen en het bestrijden ervan? Bekijk onze muizen bestrijden pagina. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amsterdam pagina.

Wat kost muizenbestrijding in Amsterdam?

De kosten zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie en daarom stellen wij dit eerst vast wanneer we bij je langskomen. Op basis hiervan kunnen we je een nauwkeurige indicatie geven van de kosten. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Goed om te weten: wij zullen bij onze werkzaamheden, zoals bij het muizen bestrijden in Amsterdam nooit voorrijkosten in rekening brengen.

Amsterdam muizenbestrijding

Priscilla KimberlyMuizen bestrijden Amsterdam