HACCP Wering en preventie

085 0290 770

 

Preventief te werk gaan is zeer belangrijk als het gaat om ongediertebestrijding. Professionele bestrijding en wering biedt om deze reden een uitkomst voor veel organisaties. Bestrijdingsdienst van der Velden helpt u graag met het professionaliseren van uw ongedierte preventie.

Preventie

Muizen kunnen zich gemakkelijk door zeer kleine gaten bewegen en verspreiden zich daardoor snel door een gebouw of woning. Onze specialisten beschikken over speciale middelen om gaten en kieren te dichten, waardoor de muizen niet meer naar binnen kunnen. Dit geldt eveneens voor ratten, kakkerlakken en andere soorten kruipend ongedierte. Afhankelijk van het type ongedierte kan bestrijdingsdienst Van der Velden in samenspraak met u een bestrijdingsplan uitvoeren. Door bestaande gaten en kieren te dichten en effectief het ongedierte te bestrijden bent u in snel af van uw ongedierte.

Voor horeca en voedselverwerkers

De voorwaarden voor het veilig en hygiënisch bestrijden van ongedierte liggen vast in het HACCP-systeem. Bestrijdingsdienst Van der Velden is hierin gecertificeerd. Van der Velden lan voor periodieke bestrijding zorgen met een duurzaam hygiënisch effect. Locaties waar met voedsel wordt gewerkt (restaurants, bakkerijen, shoarmazaken, supermarkten e.d.) zijn verplicht om preventief ongedierte te bestrijd conform de HACCP-norm. Wij doen dit graag voor u.

Voor scholen

Ook bij scholen is hygiëne en veiligheid van groot belang. Onze ongediertebestrijdingsdienst is gespecialiseerd in het ongedierte-vrij houden van elk type ruimte. Denk daarbij aan het goed sluitende maken van de afvalcontainer en het ongedierte vrij houden van de kantine.

HACCP

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Hierbij wordt er een risico-inventarisatie gemaakt voor voedingsmiddelen en de opslag er van. Wij verzorgen onze wering en bestrijding altijd volgens de 7 kernpunten van het HACCP-systeem. Zo bent u verzekerd van optimale voedselveiligheid en hygiëne.

Professionele wering van ongedierte? Neem direct contact met ons op!

adminHACCP Wering en preventie