My Blog

Blog Schimmel in huis, muur en kelder

Schimmel in huis, muur en kelder

Dit is het verhaal van Bert (79 jaar) en zijn vrouw Geertje (74 jaar) en hun ervaring met schimmel in huis verwijderen.

Mijn naam is Bert en samen met mijn vrouw Geertje woon ik in mijn ouderlijk huis in Ouderkerk aan de Amstel. Het is een fijn huis waar wij onze kinderen met plezier hebben op laten groeien. We hebben nooit last gehad van ongedierte, althans dat dachten we… Mijn vrouw Geertje wordt ook al een dagje ouder en kreeg plotseling last van benauwdheidsklachten, waarna we vanzelfsprekend naar het ziekenhuis zijn gegaan. De artsen konden na veel onderzoek niet direct vinden wat de benauwdheidsklachten veroorzaakten en gaven mijn vrouw een puffertje mee. Je weet wel, zo’n ding voor Astma. De benauwdheidsklachten werden echter niet minder en op een gegeven moment begon ik in het huis een bepaalde geur op te merken. Ik kon niet direct zien waar de geur vandaan kwam, dus heb ik onze zoon gevraagd onderzoek te doen op de computer. Hij zei mij dat het wel eens schimmel kon zijn waar wij last van hadden en maakte direct een afspraak voor ons bij Van der Velden. 24 uur later kwam er een specialist in huis om te onderzoeken of het daadwerkelijk schimmel was en helaas was dat zo… Doordat we niet eerder door hebben gehad dat we schimmel in ons huis hadden, moest er flink wat gebeuren. Hij moest schimmel kelder verwijderen en schimmel uit muur verwijderen. Gelukkig zijn we erg goed geholpen en heeft mijn vrouw in elk geval geen last meer van de benauwdheid!

Schimmel in huis verwijderen

Schimmel is een hardnekkig probleem wat ook nog eens slecht is voor de gezondheid. Het is daarom van belang om direct schimmel in huis verwijderen wanneer u een van deze kenmerken signaleert: zwarte plekjes, oranje poeder, verkleurd en/of weker wordend hout, een oude muffe geur en/of benauwdheidsklachten.

Zoekt u een bedrijf voor schimmelbestrijding? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken of wij u kunnen helpen hierbij!

bestrijdingsdienstBlog Schimmel in huis, muur en kelder