Mierennest Bestrijden Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mierennest bestrijden in Utrecht? Wij maken een einde aan elke mierenplaag

mierennest en mieren bestrijden Utrecht

Woon je in Utrecht en heb je in je tuin of huis last van mieren? Wacht vooral niet af en neem contact op met van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze ongediertespecialisten helpen je snel en effectief met de bestrijding van het mierennest in Utrecht.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Tijdens het mierennest seizoen bestrijden wij dagelijks mierennesten in Utrecht en omgeving.

Mierennest bestrijden in Utrecht? Snel én Efficiënt

Wanneer je in Utrecht (stad of gemeente) woont, kun je last hebben van mieren. Dit kan in je tuin, huis of appartement zijn. Wanneer je zelf al talloze dingen hebt geprobeerd om van de mieren af te komen, maar blijven ze terug komen? Dan doe je er verstandig aan om een professionele mierenbestrijder te bellen. Je dient de mier namelijk aan te pakken bij de bron en dat is die mierenkoningin die diep in het nest zit verborgen. Je kunt het mierennest het beste bestrijden in het voorjaar. Rond deze tijd komt de mier tevoorschijn en gaat op zoek naar water en zoet voedsel.

Over het algemeen begint een mierenplaag en het mierennest in de tuin, in enkele gevallen kan een mierenplaag ontstaan in huis. Als je in een Utrechts appartement woont, kun je zelfs op de vierde verdieping last hebben van mieren. Mieren kunnen verticaal over muren lopen en doen er alles aan om voedsel te vinden. Wanneer je in het appartement last hebt van mieren, dan zit er in de meeste gevallen een mierennest in de tuin van je onderburen. Ga met je onderburen in gesprek en bestrijd het mierennest. Want het is onsmakelijk wanneer deze beestjes door je voorraad kast lopen. Als je er helemaal klaar mee bent, kun je het beste het mierennest in Utrecht beter vandaag dan morgen laten bestrijden.

Mierennesten bestrijden in Utrecht? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel de mierenplaag af.

Hoe overleven mieren in de winter?

Je kunt je afvragen; waar gaan mieren in de winter naartoe? Ze kunnen moeilijk net zoals vogels vliegen naar het Zuiden. Want kijk in de koudere maanden, maar eens om je heen – bijna geen enkele mier te zien. Dus hoe overleven mieren in de winter? Is de mier op zoek naar een warm plekje en bereiden mieren zich voor – voor de wintermaanden? Elk vraag kun je met ja beantwoorden.

De mier is meester in het overwinteren. Het lichaam is zo gebouwd, dat wanneer het kouder wordt, de lichaamstemperatuur van de mier lager wordt. De mier wordt traag en verbrandt weinig energie. Daarnaast gaan ze op zoek naar warme plekken, zoals: onder stenen, onder schors van een boom of diep onder de grond. De mier overwintert door op hoopjes om de mierenkoningin te gaan liggen, zodat ze de lichaamswarmte wordt behouden. Trek in de winter, maar eens een stuk rotte schors van een boom af. De kans bestaat dat hier een hele kolonie mieren onder leeft. Daarnaast wordt tijdens de koudere maanden de toegang naar het nest afgesloten. Dat is één van de redenen waarom je in de winter niet of nauwelijks mieren ziet. Wanneer het weer warmer wordt, wordt de toegang weer geopend om buiten op zoek te gaan naar water en voedsel.

Wil je meer lezen over mieren? Bekijk dan de mierennest bestrijden pagina.

Professioneel een mierennest bestrijden in Utrecht

Tijdens het mierenseizoen zijn onze ongediertebestrijders dagelijks aan het werk in de verschillende stads- en gemeente delen van Utrecht, zoals Utrecht West, Overvecht, Utrecht Oost, de binnenstad, Utrecht Zuid, Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Wat werkt echt tegen mieren?

Zoals genoemd leeft een mier in een grote kolonie, wanneer de mier eenmaal een kolonie heeft en trouw is aan de mierenkoningin, dan komen ze elk jaar terug. Het nest verdwijnt namelijk niet. De mier houdt een soort van winterslaap en kunnen overleven in de winter. Het enige wat echt helpt tegen de bestrijding van een mierennest is de oorzaak aanpakken bij de bron. De bron is de mierenkoningin, wanneer deze dood is, zien mieren het nut niet meer om te werken en gaat het nest vanzelf dood. Ga dus niet zelf aan de slag met kokendheet water of water met zeep. Grote kans dat dit niet bij de mierenkoningin terecht komt. Dan blijf je de mieren houden.

Wat kost een mierennest bestrijden in Utrecht?

Ben je helemaal klaar met die mieren in je huis of tuin? En wil je het mierennest in Utrecht laten bestrijden door een professionele ongediertebestrijder? Bel ons dan op! Naar aanleiding van telefonisch contact kunnen wij een nauwkeurige indicatie van de kosten geven. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Mieren bestrijden kunnen wij snel voor je doen. Dankzij zeer effectieve methodes en middelen die je niet kunt kopen in de winkel voor mierennest bestrijding ben je snel van de beestjes af. Full service Ongediertebestrijding is onze kracht en we staan in de meeste gevallen binnen 24 uur al voor je deur. Mierennesten bestrijden in Utrecht is ons dagelijkse werk tijdens het seizoen. We nemen dit dan ook uiterst serieus.

Mierennest bestrijding in Utrecht door Van der Velden Ongediertebestrijding

Mieren bestrijden in Utrecht doen we graag voor je. De specialisten van Bestrijdingsdienst.nl staan voor je klaar om de taak van het mieren bestrijden van jouw schouders te halen en je definitief van deze snelle beestjes te verlossen. De kosten van mierenbestrijding zijn gegarandeerd lager dan de kosten die een mierenplaag kan aanrichten. Een voordeel t.o.v. andere ongediertebestrijders is dat wij geen voorrijkosten rekenen. Neem contact met ons op. Dankzij onze nauwkeurige inschatting weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Bel 085 – 0290 770 of gebruik ons contactformulier. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Utrecht pagina.

Priscilla KimberlyMierennest Bestrijden Utrecht