Houtworm bestrijden Hilversum

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Houtworm bestrijden Hilversum? Binnen 24 uur een afspraak!

hilversum houtworm bestrijden Woon je in Hilversum en omstreken en blijkt het dat je huis of meubels last hebben van houtwormen? Wacht niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Wij adviseren om niet zelf aan de slag te gaan om deze beestjes te bestrijden

Onze professionals helpen je duurzaam en snel met de houtworm bestrijding in Hilversum.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Het gehele jaar door zetten wij ons in om de houtworm in Hilversum te bestrijden.

Snel en effectief houtwormen bestrijding in gemeente Hilversum

De gemeente Hilversum is een mooie gemeente in Noord-Holland. Hilversum is het grootste dorp van het Gooi. De stad staat bekend om verschillende, grote mediabedrijven die daar zijn gevestigd en om deze reden wordt Hilversum ook wel de ‘mediastad’ genoemd. Het is een gemeente met een rijke geschiedenis en je kunt er nog boerderijen vinden, die eeuwen geleden zijn gemaakt. Deze oude huizen/boerderijen zijn grotendeels gemaakt van hout en wanneer het gemaakt is van hout, kun je last krijgen van houtwormen. Dit kun je herkennen aan de kleine gaatjes in de houten balken of aan losliggend zaagsel op de vloer. Wanneer je last hebt van houtwormen is ons advies om deze z.s.m. te laten bestrijden. Het zou zonde zijn als je authentieke, Hilversumse huis of boerderij in verval raakt door deze vervelende insecten. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten! Wij komen altijd eerst op locatie om de situatie te beoordelen, dan weet je direct waar je aan toe bent.

Houtworm bestrijden Hilversum? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van de houtworm plaag.

Waar zit een houtworm in?

De houtworm kan ik alles zitten wat van hout is. Toch hebben houtwormen wel enige smaak en vinden ze het ene hout lekkerder dan het andere hout. De houtworm zit voornamelijk in vurenhout, grenenhout en eikenhout. De beestjes kun je tegen komen op allerlei plekken in het huis. Echter, de houtworm zit het meest in meubels, vloeren en in houten balken van bijvoorbeeld het plafond of zolder, maar de houtworm kan ook buitenshuis leven. We behandelen met enige regelmaat ook schuurtjes in achtertuinen. Zeker als het een beetje vochtig is, kan de houtworm dat een lekker plekje vinden om zich langzaam door het hout te eten.

Wil je meer informatie over houtwormen? Bekijk onze houtworm bestrijden pagina.

Waar in Hilversum zijn wij aan het werk?

Van der Velden ongediertebestrijding is bijna dagelijks aan het werk in de gemeente Hilversum. Naast houtworm bestrijden, bestrijden wij bijna alle soorten insecten, denk aan wespennest verwijderen, eikenprocessierups bestrijden en zo kunnen we nog wel even door gaan. Om deze reden kunnen wij snel op locatie zijn en snel starten met de bestrijding van houtworm. Wij bestrijden de houtworm in alle wijken van Hilversum, zoals Centrum, Noord, Oost, Zuid, West en de Meent. Ook in de omgeving van, zoals Bussum en Naarden bestrijden wij de houtworm.

Wat kost houtworm bestrijden Hilversum?

Wanneer de houtworm moet worden bestreden, is dit een lastige, maar noodzakelijke klus. Daarnaast dient het op een speciale manier te gebeuren. Laat het daarom altijd door een gecertificeerd bedrijf doen, zoals Bestrijdingsdienst.nl. Wij komen eerst vrijblijvend bij je langs in Hilversum, hier zijn geen kosten aan verbonden. Op deze manier kunnen wij op locatie de situatie bekijken, beoordelen en een offerte op maat maken. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wij staan in bijna alle gevallen binnen 24-uur bij je voor de deur. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Hilversum pagina.

hilversum houtworm behandelen effectief

Priscilla KimberlyHoutworm bestrijden Hilversum