Bedwantsen bestrijden Den Haag

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bedwantsen bestrijden in Den Haag? Wij maken snel een einde aan elke bedwantsenplaag!

Den Haag bedwantsen bestrijden Woon je in Den Haag en heb je last van bedwantsen? Dan wil je hier zo snel als mogelijk van af, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust. Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Wij zullen snel de bedwantsen in Den Haag bestrijden.

Onze professionals bestrijden duurzaam en effectief bedwantsen in jouw huis.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Bedwantsen komen helaas het hele jaar voor, zeker na de vakantieperiodes. Wij zijn dagelijks actief om bedwantsen te bestrijden in Den Haag, ’s-Gravenhage en omgeving.

Last van bultjes en slaap je slecht? Wacht niet af en neem z.s.m. contact met ons op! In de meeste gevallen kunnen wij de bedwansten binnen 24-uur in Den Haag bestrijden.

Professioneel bedwantsen bestrijden in Den Haag

De bedwants kom het vaakst voor na een vakantieperiode. Helaas gebeurt het wel eens dat wanneer je op vakantie bent geweest – je opeens last hebt van bedwantsen. Wanneer er in je appartement of hotelkamer bedwantsen had, is de kans groot dat deze mee naar huis hebt genomen in de koffer.

Wanneer je vervolgens bij thuiskomst last hebt van jeukende, rode bultjes, maar er is geen mug in de buurt, dan kunnen het bedwantsen zijn. Wij, de specialisten van bestrijdingsdienst.nl zijn dagelijks bezig met het bestrijden van bedwantsen in Den Haag. Gelukkig is er in de meeste gevallen maar één behandeling nodig. Het kan voorkomen dat je te maken hebt van een hardnekkige plaag en dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk de bedwantsen bestrijden pagina.

Hoe kun je de bedbugs herkennen?

Bedbugs is de Engels vertaling van bedwantsen. Het zijn ovaalvormige beestjes met een rode/bruine kleur. Een bedwants is niet groot, ze zijn maar vijf millimeter groot. Mede omdat de bedwants zo klein is, zijn ze moeilijk te zien met het blote oog. Daarnaast is de bedwants goed in verstoppen. Als laatst laat de bedwants zich alleen zien wanneer ze honger hebben. In de zoektocht naar eten (bloed) kunnen ze tot wel 30m per nacht afleggen. Door je lichaamswarmte en je adem weten ze precies waar ze naartoe moeten. De meeste bedwants bultjes komen voor op je armen en benen, maar je rug en je buik worden zeker niet overgeslagen.

Waar zitten bedwantsen verstopt?

Bedwantsen verstoppen zich op verschillende plekken, zoals:

  • In je matras;
  • Tussen de kieren van de muur;
  • In richels en naden van meubels;
  • Onder plinten;
  • Zelfs achter stopcontact.

Met het blote oog zijn de bedwantsen nauwelijks te zien. Pas wanneer je rode bultjes hebt, maar geen mug ziet, uitwerpselen op het matras ziet of bloed op het dekbed ziet, kan je de conclusie trekken dat je last hebt van bedwantsen.

Wat kost bedwantsen bestrijden in Den Haag?

Bedwantsen bestrijden brengt kosten met zich mee en zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Naar aanleiding van een telefonisch contact en op basis van de foto’s die je ons stuurt, bieden wij een nauwkeurige indicatie van de kosten aan.

Bestrijdingsdienst.nl, snel op locatie in Den Haag voor het bedwants probleem

Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks aan de slag in Den Haag om bedwantsen te bestrijden. Dit doen wij in:

Den Haag Centrum, Escamp, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Loosduinen, Haagse Hout, Scheveningen en Segbroek.

Tref je bedwantsen aan? Dan raden wij aan om contact met ons op te nemen. In bijna alle gevallen staan wij binnen 24 uur op de stoep om de situatie te beoordelen en een offerte op maat te maken. Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent. Afhankelijk van de bestrijdingsmethode die wordt gekozen, mag je in sommige gevallen een aantal uur niet thuis zijn.

effectief de bedwants bestrijden Den Haag

Bedwants bestrijding door Van der Velden Ongediertebestrijding

Bedwantsen, het zijn kleine beestjes die voor grote overlast kunnen zorgen. Merk je dat je steeds vaker rode en jeukende bultjes heeft? Of zie je regelmatig bloedplekjes in het bed? Twijfel dan niet en neem direct contact op met één van onze professionals om de bedwantsen te bestrijden. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Den Haag pagina.

Priscilla KimberlyBedwantsen bestrijden Den Haag