Mierennest bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mierennest bestrijden in Amsterdam? Wij maken een einde aan elke mierenplaag

mieren en mierennesten bestrijden in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en heb je in je tuin of huis last van mieren? Wacht vooral niet af en neem contact op met van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze ongediertespecialisten helpen je snel en effectief met de bestrijding van het mierennest in Amsterdam.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Tijdens het mierennest seizoen bestrijden wij dagelijks mierennesten in Amsterdam en omgeving

Mierennest bestrijden in Amsterdam? Snel én Efficiënt

Je woont in Amsterdam en hebt last van mieren. Je hebt zelf al talloze dingen geprobeerd om van de mieren af te komen, maar ze blijven terug komen? Dan is het advies is om een professional in te schakelen, zodat de oorzaak bij de bron wordt aangepakt. De bron is namelijk het mierennest. De mier is een vervelend ongedierte en is snel. Wanneer je de eerste mieren ziet, duurt het niet lang voordat er talloze in je keuken lopen. Het beste is om het mierennest in het voorjaar te laten bestrijden. Rond deze tijd komt de mier tevoorschijn op zoek naar zoet voedsel.

Een mierenplaag en het mierennest begint meestal in de tuin. Wanneer je in een Amsterdams appartement woont, kun je zelfs op de derde verdieping last hebben van mieren. Een mier kan verticaal op de muur lopen zonder te vallen. Het probleem ligt dan in de tuin onder je. Ga met je onderburen in gesprek die op de begane grond (huis) wonen en bestrijd het mierennest. Want de mier dient aangepakt te worden bij de bron? Is dit het geval, dan kun je het mierennest in Amsterdam beter vandaag dan morgen laten bestrijden.

Mierennesten bestrijden in Amsterdam? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel de mierenplaag af.

Wat je nog niet wist over mieren

De mier zit werkelijk overal. Wanneer het warmer wordt komen ze tevoorschijn. Er bestaan ongeveer 10.000 verschillende mieren, daarvan komen er ongeveer 183 miersoorten voor in Nederland. De bekendste Nederlandse mieren zijn: de glanzende houtmier, de wegmier, gewone steekmier, gele weidemier en de behaarde bosmier. Gelukkig zijn bijna alle mieren ongevaarlijk, maar sommige kunnen steken. Ook een mierensteek is niet gevaarlijk, maar vervelend is het wel. De meeste mieren zijn zich van geen kwaad bewust en zijn juist nuttig voor de natuur, maar sommige miersoorten kunnen in je huis of tuin veel schade aanrichten.

Elk levend organisme, net zoals de mier eist een territorium op waar ze voldoende water en voedsel kunnen vinden. Dat is ook één van de redenen waarom je snel mieren in je keuken ziet; genoeg voedsel en water! Zodra de mier geen voedsel in je keuken meer kunt vinden, gaan ze weer terug naar het nest. Hopelijk is dat buiten, want als je een nest in huis hebt, heb je een groter probleem en moeten wij op zoek naar de oorzaak.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze mierennest bestrijden pagina.

Professioneel een mierennest bestrijden in Amsterdam

Tijdens het mierenseizoen zijn onze ongediertebestrijders dagelijks aan het werk in de verschillende stadsdelen van Amsterdam, zoals: de Rivierenbuurt, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Osdorp en de Bijlmer.

Wat werkt echt tegen mieren?

Een mier leeft in een grote kolonie. In een kolonie draait het allemaal om de koningin en heeft elke mier een aparte taak, het zijn echte werkers. Het enige wat echt helpt, is het bestrijden van de mieren koningin. Je kunt zelf wel aan de slag gaan met kokend het water of water met zeep, maar in de meeste gevallen komt zo’n goedje niet bij de mieren koningin terecht. Het is van belang dat de mierenkoningin wordt bestrijd en dat deze dood gaat. Want als de koning dood is, zien de mieren het nut niet meer en gaat het mierennest vanzelf dood.

Wat kost een mierennest bestrijden in Amsterdam?

Wanneer je een mierennest in Amsterdam wil bestrijden door een professionele ongediertebestrijder, zoals van der velden ongediertebestrijding, brengt dat kosten met zich mee. Deze kosten zijn afhankelijk van de situatie. Wanneer je het nest wil bestrijden, kun je ons bellen. Naar aanleiding van een telefonisch consult kunnen wij een nauwkeurige indicatie van de kosten geven. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Mieren bestrijden doen we daarom zo snel mogelijk. Dankzij onze zeer effectieve methodes voor mierennest bestrijding ben je snel van de beestjes af. Full service Ongediertebestrijding is onze kracht en we staan in de meeste gevallen binnen 24 uur al voor je deur. Mierennesten bestrijden in Amsterdam is ons dagelijkse werk. We nemen dit dan ook uiterst serieus.

Mierennest bestrijding in Amsterdam door Van der Velden Ongediertebestrijding

Mieren bestrijden in Amsterdam doen we graag voor je. Dit geldt voor alle soorten mieren, ook wanneer je last heeft van vliegende mieren. De specialisten van Bestrijdingsdienst.nl staan voor je klaar om de taak van het mieren bestrijden van jouw schouders te halen en je definitief van dit ongedierte te verlossen. De kosten van mierenbestrijding zijn gegarandeerd lager dan de kosten die een mierenplaag kan aanrichten. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. Neem contact met ons op om te ontdekken wat de kosten zijn om jouw mierenplaag te bestrijden. Dankzij onze nauwkeurige inschatting weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Bel 085 – 0290 770 of gebruik ons contactformulier. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amsterdam pagina.

Priscilla KimberlyMierennest bestrijden Amsterdam