Houtworm bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Houtworm bestrijden Amsterdam? Binnen 24 uur een afspraak!

Snel houtworm bestrijden in Amsterdam Woon je in Amsterdam en heb je last van houtwormen. Lukt het niet om van deze beestjes af te komen? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen je snel en duurzaam met de houtworm bestrijding in Amsterdam.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Het gehele jaar door zetten wij ons in om de houtworm in Amsterdam te bestrijden.

Snel en effectief houtwormen bestrijden in Amsterdam

Wanneer je in een oud Amsterdams huis woont, kun je last van houtwormen hebben. Het is noodzakelijk dat je deze bij ontdekking van een houtworm, deze z.s.m. laat bestrijden. Doordat de houtworm gaten maakt in de balken van het huis, kunnen de balken hun draagkracht verliezen met alle gevolgen van dien. De meeste mensen proberen het eerst zelf, maar de ervaring leert dat de houtworm dan niet voor 100% dood is. Je kunt het beste een professionele houtworm bestrijder bellen, zoals van der velden ongediertebestrijder om de Amsterdamse houtworm te bestrijden. Wij rekenen geen voorrijkosten! En komen altijd eerst langs om de situatie vrijblijvend te beoordelen.

Houtworm bestrijden Amsterdam? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van je houtworm plaag.

Welke behandelingsmethoden zijn er om de houtworm te bestrijden?

De afgelopen decennia zijn er verschillende bestrijdingsmethoden ontwikkeld om de houtworm te bestrijden. Sommige zijn zeer effectief, maar er zijn misvattingen. Er zijn drie soorten bestrijdingstechnieken om de houtworm te bestrijden, hieronder worden de techieken nader toegelicht.

Thermische houtworm bestrijding

Een houtworm bestaat net zoals de meeste insecten voor het grootste gedeelte uit eiwitten. Denk maar eens een eitje dat je bakt, het slijmerige eiwit wordt bij een bepaalde temperatuur vast. Dit is een techniek die wij gebruiken met de bestrijding van houtwormen.  Wanneer je het hout verhit tot een temperatuur van 55°C en hoger, begint het eiwit in de houtwormenlarven te stollen, waardoor ze dood gaan. Je kunt het hout niet alleen aan de oppervlakte verwarmen, maar je dient ook de binnenste laag te verwarmen. Wij verwarmen het hout altijd +/- 1 uur lang, zodat alle larven in het hout dood gaan.

Chemische houtworm bestrijding

Wij raden ten strengste af om de houtworm zelf chemische te bestrijden en een chemisch middeltje te kopen via internet. Laat dit altijd door een professionele ongediertebestrijder doen. Het chemisch goedje is namelijk erg giftig en ongezond voor mens een dier.

Het gif wordt afzonderlijk van elkaar in elk gat geïnjecteerd met een dunne staaf of een injectiespuit. Wij dragen altijd handschoenen en een veiligheidsbril, zodat het op een verantwoordelijke manier wordt toegepast.

Hout met de houtworm begassen

Als laatste kun je ervoor kiezen om het hout te begassen. Ook deze behandeling mag alleen door een professionele ongediertebestrijder worden uitgevoerd, omdat de gebruikte chemicaliën giftig zijn voor mens en milieu.

Waar komt de houtworm voor in Amsterdam?

Wanneer je in het centrum of binnen de ring van Amsterdam woont, zijn de huizen vaak enigszins oud en met houtenpalen uit de grond gestampt. De houtworm houdt van vochtige plekken. Het beestje is zoals de naam al zegt, gek op hout. Vurenhout, grenen en eikenhout, zijn dé houtsoorten waar de houtworm vaak te vinden is. Bovendien kan de houtworm zitten in meubels in de vloer van je huis. Wanneer je gaatjes ziet in bijvoorbeeld de houten balken in het plafond, dan kan dit duiden op de aanwezigheid van houtwormen.

Waar in Amsterdam zijn wij aan het werk?

De houtworm komt het gehele jaar voor. Wij zijn wekelijks bij klanten in Amsterdam aan de slag, om de Amsterdamse houtworm te bestrijden, dit doen wij in alle stadsdelen van Amsterdam: Rivierenbuurt, Zuid, Noord, West, Oost, Amsterdam Bijlmer.

Wat kost houtworm bestrijden Amsterdam?

Houtwormen laten bestrijden is een lastige klus en dient op speciale manier te gebeuren. Wanneer je de houtworm ontdekt in je Amsterdamse huis, neem contact op met Bestrijdingsdienst.nl. Wij komen eerst vrijblijvend bij je langs, hier zijn geen kosten aan verbonden. Op deze manier kunnen wij op locatie de situatie bekijken, beoordelen en een offerte op maat maken. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wij staan in bijna alle gevallen binnen 24-uur bij je op de stoep.

Daarnaast raden wij aan dat wanneer je in Amsterdam een (oud) huis koopt – altijd een bouwtechnische keuring laat doen. Tijdens een bouwtechnische keuring wordt er gekeken of er houtwormen in het huis aanwezig zijn. Wanneer jij voor de kosten moet opdraaien, kan het duur worden, terwijl het voorkomen had kunnen worden door middel van een bouwtechnische keuring.

Wil je meer informatie over houtwormen? Bekijk onze houtworm bestrijden pagina. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amsterdam pagina.

hoe houtworm behandelen in Amsterdam

Priscilla KimberlyHoutworm bestrijden Amsterdam