Houtworm bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Houtworm bestrijden in Amsterdam? Wij zijn jouw lokale bestrijder

Snel houtworm bestrijden in Amsterdam Woon je in Amsterdam en ben je erachter gekomen dat je last hebt van houtwormen? Is het niet gelukt om zelf van dit ongedierte af te komen en ben je op zoek naar een professionele, lokale houtwormbestrijder? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat
  • Geen voorrijkosten

Het gehele jaar door zetten wij ons in om de houtworm in Amsterdam te bestrijden.

Direct naar:

Hoe gaan wij te werk om de houtworm in Amsterdam te bestrijden?

Grondige inspectie: de eerste stap om dit beestje te bestrijden is in kaart brengen hoe groot het probleem is. Dit doen we door een grondige inspectie uit te voeren van jouw huis of pand in Amsterdam. We kijken naar de omvang van het probleem, bekijken van welk soort houtworm je last hebt en welke houten soorten zijn aangetast.

Een offerte en behandeling op maat: elke houtworm besmetting is anders en uniek. Wij passen onze behandelingsmethode specifiek aan voor de situatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden, zodat de houtworm effectief wordt gedood.

Preventieve maatregelen voor een toekomstige besmetting: wij stoppen niet bij het enkel het bestrijden van de houtworm in Amsterdam. Wij voeren preventieve acties uit om in de toekomst plagen te voorkomen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een beschermende coating en het afdichten van hout om toekomstige plagen te voorkomen.

Nadat ik ontdekte dat mijn huis in Amsterdam was aangetast door houtwormen, besloot ik de hulp van Bestrijdingsdienst.nl in te schakelen. Ik ben zeer tevreden over hoe Rick te werk is gegaan. Alles goed v.t.v. uitgelegd en daarna over gegaan tot bestrijding. Bedankt Rick. | Lauriergracht – Amsterdam

Snel en effectief houtwormen bestrijden in Amsterdam

Wanneer je in een ouder Amsterdams huis woont, kun je last hebben van houtwormen. Bij de ontdekking van dit beestje is het noodzakelijk om deze z.s.m. te laten bestrijden. De houtworm maakt gaten in de balken van het huis en deze balken kunnen hun draagkracht verliezen met alle gevolgen van dien. De meeste mensen proberen het eerst zelf, maar de ervaring leert dat de houtworm dan niet voor 100% dood is. Je kunt het beste een professionele houtwormbestrijder bellen, zoals van der velden ongediertebestrijder om de Amsterdamse houtworm te bestrijden.

Houtworm bestrijden Amsterdam? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van je houtwormplaag.

Welke behandelingsmethoden zijn er om de houtworm te bestrijden?

De afgelopen decennia zijn er verschillende bestrijdingsmethoden ontwikkeld om de houtworm te bestrijden. Sommige zijn zeer effectief, maar er zijn misvattingen. Er zijn drie soorten bestrijdingstechnieken om de houtworm te bestrijden, hieronder worden de technieken nader toegelicht.

Thermische houtwormbestrijding

Een houtworm bestaat net zoals de meeste insecten voor het grootste gedeelte uit eiwitten. Denk maar eens een eitje dat je bakt, hier wordt het slijmerige eiwit bij een bepaalde temperatuur vast. Dit is een techniek die wij gebruiken met de bestrijding van houtwormen. Wanneer je het hout verhit tot een temperatuur van 55°C en hoger, begint het eiwit in de houtwormenlarven te stollen, waardoor ze dood gaan. Je kunt het hout niet alleen aan de oppervlakte verwarmen, maar je dient ook de binnenste laag te verwarmen. Wij verwarmen het hout altijd +/- 1 uur lang, zodat alle larven in het hout dood gaan.

Chemische houtwormbestrijding

Wij raden ten strengste af om de houtworm zelf chemisch te bestrijden en een chemisch middeltje te kopen via internet. Laat dit altijd door een professionele ongediertebestrijder doen. Het chemisch goedje is namelijk erg giftig en ongezond voor mens en dier.

Het gif wordt afzonderlijk van elkaar in elk gat geïnjecteerd met een dunne staaf of een injectiespuit. Wij dragen altijd handschoenen en een veiligheidsbril, zodat het op een verantwoordelijke manier wordt toegepast.

Hout met de houtworm begassen

Als laatste kun je ervoor kiezen om het hout te begassen. Ook deze behandeling mag alleen door een professionele ongediertebestrijder worden uitgevoerd, omdat de gebruikte chemicaliën giftig zijn voor mens en milieu.

Waar komt de houtworm voor in Amsterdam?

Wanneer je in het centrum of binnen de ring van Amsterdam woont, zijn de huizen vaak enigszins oud en gedeeltelijk van hout gemaakt. De houtworm houdt van vochtige plekken. Het beestje is, zoals de naam al zegt, ook gek op hout. Vurenhout, grenen, en eikenhout zijn houtsoorten waar de houtworm vaak te vinden is. Bovendien kan de houtworm in jouw meubels en in de vloer van je huis zitten. Wanneer je gaatjes ziet in bijvoorbeeld de houten balken in het plafond, dan kan dit duiden op de aanwezigheid van houtwormen.

Waar in Amsterdam zijn wij aan het werk?

De houtworm komt het gehele jaar voor. Wij zijn wekelijks bij klanten in Amsterdam aan de slag, om de Amsterdamse houtworm te bestrijden. Dit doen wij in alle stadsdelen van Amsterdam: Rivierenbuurt, Zuid, Noord, West, Oost, en Amsterdam Bijlmer.

Wat kost houtworm bestrijden Amsterdam?

Houtwormen laten bestrijden is een lastige klus en dient op speciale manier te gebeuren. Wanneer je de houtworm ontdekt in je Amsterdamse huis, neem contact op met Bestrijdingsdienst.nl. Wij komen eerst vrijblijvend bij je langs en hier zijn geen kosten aan verbonden. Op deze manier kunnen wij op locatie de situatie bekijken, beoordelen en een offerte op maat maken. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wanneer je contact met ons op neemt, staan we in bijna alle gevallen binnen 24 uur bij je voor de deur.

Daarnaast raden we het aan om een bouwtechnische keuring te laten doen, wanneer je in Amsterdam een (oud) huis koopt. Tijdens een bouwtechnische keuring wordt er gekeken of er houtwormen in het huis aanwezig zijn. Wanneer jij voor de kosten moet opdraaien, kan het duur worden, terwijl het voorkomen had kunnen worden door middel van een bouwtechnische keuring.

Wil je meer informatie over houtwormen? Bekijk onze houtworm bestrijden pagina. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amsterdam pagina.

hoe houtworm behandelen in Amsterdam

Veelgestelde vragen over houtworm bestrijden in Amsterdam

Waar komt de houtworm het meest voor in Amsterdam?

In Amsterdam vind je houtwormen vaak in oudere huizen, vooral in het centrum en binnen de ring van de stad. Ze leven goed in vochtige omgevingen en worden meestal aangetroffen in houtsoorten zoals vurenhout, grenen, en eikenhout. Ze kunnen ook in meubels en vloeren voorkomen, dus let op gaatjes in houten balken of meubels voor signalen van de houtworm.

Hoe gaan jullie te werk om de houtworm in Amsterdam te bestrijden?

We beginnen met een grondige inspectie van jouw huis of pand in Amsterdam om de omvang van het probleem en het type houtworm vast te stellen. Vervolgens passen we een op maat gemaakte behandeling toe met behulp van moderne technologieën en milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden. Daarna nemen we preventieve maatregelen om toekomstige besmettingen te voorkomen.

Priscilla KimberlyHoutworm bestrijden Amsterdam